Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(oxo @ 2008 08 28, 16:51)
Matot,ten jie keliese dirba,operatoriai filmuoja ir kai tik prifilmuoja kelias juostas,tai medziaga iskarto vazuoja pas montuotoja,o jie tesia filmavima toliau:)
Tokiam klipui nereikia daug pastangu,nei garsa suvedineti,o tik parinkti geriausiai gavusius kelis kadrus ir ant virsaus mp3 ir visi laimingi:)

g.gif g.gif nesileisiu nei i gincus nei i diskusijas.... schmoll.gif kaip jau minejau - mano zinios sioje sferoje lygios nuliui, tik nesuprantu kurioje cia vietoje svarbu keliese jie filmuoja....kai kalba eina apie montavima... g.gif kad pastangu nereikia nesutiksiu...nes vien tik kadrus tikroviskus nesuvaidintus pagauti jau reikia pastangu...daug daugiau negu kad atsistoti tam tikra poza ( intro...kuris uztruko 10 dienu...) " o tik parinkt geriausiai gavusius kadrus" manau jau yra sioks toks menas.... rolleyes.gif ...niekada nesuprasiu zmoniu kurie apie savo kolegas atsiliepia taip lyg i kito darba ne tiek jau ir daug tu pastangu ideta...... blink.gif
Kaip be butu....informacija cia - tegu busimos nuotakos renkasi...
o mano vestuviu filmuotojams pats didziausias ir labai nuosirdus ACIU 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ledi @ 2008 08 28, 19:46)
oi maau jau fresco:)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 29 rugpjūčio 2008 - 23:14
tai man kitai vasarai tik reik:)
buvau issirinkus filmugamyba.lt, galvoju metus pries tikrai bus laisvi, ir kaip specialiai mano diena uzimta,
tai dabar pagalvojau kad reik jau pradet ieskot kazko doh.gif nes poto nieko neliks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 07 31, 11:35)
Sveikos merginos, man kazkaip jau liudna darosi ir kuo toliau tuo labiau... Mes uzsisakeme, kad video darytu Vacys Valaitis nes fresco ir kiti patike musu datai jau buvo uzimti... Man net verkti norisi paskaicius jusu komentarus apie ji...

Tai dar is jusu mazai uzsiprase.. is musu dar daugiau ir tik uz 1diena, bet irgi nebeturejom pasirinkimo visi uzimti buvo.. patarciau kai nuvaziuosit filmo pasiimti ir kai rodys tai nepagailet laiko ten pas ji pasedet.. ir pasigincyt jei kas netiks.. prasykit reikalaukit apipavidalinimo.. nes mum irgi su ranka uzrase ant CD.. virselio dekiuko irgi neapipavidalino, tipo patys kaip noresim pasidarysim.. Prasiau kad atkirptu ta intro nuo pagrindinio filmo, tai sako irgi patys atsikirpsit.. o kartais zmonem norisi tik ta intro parodyt ir viskas.. nepatiko, kad per 2 kompaktus padare ir dar uzsibaigia filmas nei siaip nei taip.. Tiktai buciau dar kabinejusis ir nedavus pinigu, bet mum jau reikejo ant rytojaus isskristi tai nebebuvo kur dingt.. bandys MB dar skambinti gal neistrynes jisai tos zalios medziagos.. tai tikrai tada pati pasidarysiu ta intro..
Sutarciu jisai nepasirasineja.. MB sesuo vos isprase kad pasirasytu jog avansa gavo..
Atsakyti
Jei kam reikia gero filmuotojo, kuris nedaro tokiu muilo operu kaip tos firmos kuriu klipus ziurejau nete, o daro grazu normalu filma, kreipkites duosiu numeriuka smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti filmuotoja, kuris kuria reportazinius vestuviu filmus, be jokios vaidybos ir ten tu saldziu cirku. Sia vasara dalyvavau drauges vestuvese, man toks apsurdas tie dirbtiniai ramuneliu skabymai ir pan. doh.gif Daugybe pigios vaidybos. Gi mes ne aktoriai, viskas taip saldziai pigiai ir dirbtinai po to atrodo... schmoll.gif
Mes planuojam tuoktis kita vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nergira @ 2008 09 01, 08:57)
Gal kas gali parekomenduoti filmuotoja, kuris kuria reportazinius vestuviu filmus, be jokios vaidybos ir ten tu saldziu cirku. Sia vasara dalyvavau drauges vestuvese, man toks apsurdas tie dirbtiniai ramuneliu skabymai ir pan.  doh.gif Daugybe pigios vaidybos. Gi mes ne aktoriai, viskas taip saldziai pigiai ir dirbtinai po to atrodo...  schmoll.gif
Mes planuojam tuoktis kita vasara  biggrin.gif

galiu parekomenduoti Pauliu Zabiela. labai patiko jo darbas, visiskai nesikiso i vestuviu eiga.
Atsakyti
QUOTE(daiva49 @ 2008 09 01, 10:55)
galiu parekomenduoti Pauliu Zabiela. labai patiko jo darbas, visiskai nesikiso i vestuviu eiga.

O jis is kur ? Ar jusu vestuves filmavo? Matet rezultata? Kokios trukmes filmas...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nergira @ 2008 09 01, 10:35)
O jis is kur ? Ar jusu vestuves filmavo? Matet rezultata? Kokios trukmes filmas...?  4u.gif

jis is siauliu, filmavo musu vestuves vilniuj. dare 3 filmus: 1 val, 20 min ir 4 min. cia ju puslapis: http://www.multimediaart.lt/
Atsakyti
Gal dar yra kokiu panasiu atsiliepimu...?

Radau viena Klaipedoje, sako irgi panasiu reportaziniu stilium dirba...
Atsakyti
[quote=daiva49,2008 09 01, 10:39]
jis is siauliu, filmavo musu vestuves vilniuj. dare 3 filmus: 1 val, 20 min ir 4 min. cia ju puslapis: http://www.multimediaart.lt/
[/quote
Jis filmavo mūsų vestuves, esam be galo patenkinti rezultatu thumbup.gif ir šiaip superinis šiltas žmogutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri zinot gera filmuotoja suvalkijoj? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nors praėjo jau beveik 3 mėnesiukai po mūsų šventės, tačiau vis dar neatsidžiaugiu savo vestuviniu klipuku. Už jį (bei visą vestuvinį filmą) abu su vyru esame labai dėkingi DVDainiui 4u.gif
Žiūrėdami filmą visi stebėjomės kaip jis taip nufimavo, nes pačio filmuotojo atrodo nė nematėm. Labai gražus montažas, super parinkta muzika thumbup.gif Na pasistengta tikrai iš visos širdies. O mes tuo pačiu iš visos širdies sakom didelį AČIŪ 4u.gif
Atsakyti