QUOTE(JEma @ 2008 07 31, 14:35)
Sveikos merginos, man kazkaip jau liudna darosi ir kuo toliau tuo labiau... Mes uzsisakeme, kad video darytu Vacys Valaitis nes fresco ir kiti patike musu datai jau buvo uzimti... Man net verkti norisi paskaicius jusu komentarus apie ji... Tiesa pasakius man jis iskart nelabai lipo, bet nebenorejom metytis... jis mane isvadino inoringa nuotaka, nes pasakiau, kas man jo darbuose nepatinka ir ko as noreciau... Ir negano to uzsiprase 2500Lt (nors kiek suprantu visos moka maziau). O jo ta kaina siaip yra 1 ar 2 dienu darbo? Nes musu svente bus tik 1 dienos. al kas gali atsiusti kokia sutartele, kuria vertetu pasirasyti su juo???
O aš dėl Vaclovo darbo neturiu nusiskundimų Gal kaip žmogus jis ir keistokas, labai perša papildomas paslaugas ir t.t. (nu, visokius foto/muzikantus ir t.t.). Ir paskui truputį laiką tempia. Bet mes savo filmu likome labai patenkinti. Tiesa, filmavo tai ne jis, o kitas vaikinukas. Bet net nesinervavome dėl to. Šauniai savo arbą dirbo tas vaikinas. O Vaclovas paskui jau flmą montavo. Nuvežėm jam patinkančią mums muziką ir tikrai labai gerai ją paderino. Šiaip teko čia skaityti atsiliepimų, kad visi Vaclovo filmai panašaus stiliaus gaunasi, tik kad jaunieji kiti. Bet man tai nuo to nei šilta, nei karšta. Gi nežiūriu aš kitų jaunųjų filmų. Man savo per akis užtenka
O kainą tai neblogą užsiprašė . Tai reikia tikėtis, kad čia už 2 dienas tiek nori. Kaip Jūs su juo kalbėjotės? Sakėte, kad 2 dienų vestuvės? Ar kaip? Mums tai savo laiku jis sakė savo "stavkę", kiek ima už 1 dieną, o už antrą dieną pusė tos kainos dar dasideda.