Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Sveikos merginos. Noreciau suzinoti gal kuri savo vestuvems buvot uzsisakiusios operatoriu is Kauno Vigmanta Baleviciu g.gif Jei taip , tai ar likote patenkintos jo darbu ir vestuviniu filmu... ax.gif
Busiu dekinga uz jusu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(oxo @ 2008 07 20, 11:13)
Butent sitam 5min klipui uztenka maximum 1 darbo dienos sumontuoti:) Visa vestuviu filma sumontuoti aisku reiketu keletod dienu,bet tikrai ne metus biggrin.gif

ziuriu tamsta megstate teorija ir kelti bereikalingus fleimus... g.gif
jei jau vaizduojates nutuokiantis apie toki darba, tai turetumete zinoti, kad sis 5 min. filmukas nera galutinis produktas. O kiek kas dirba ir kokie uzsakymu atidavimo terminai - yra susitarimo reikalas, kuris turetu buti aptartas tarp kliento ir paslaugu tiekejo. Nes tikrai nemazai operatoriu/fotografu turi kitus pastovius darbus, tad spejimas, kad sezonu filmuojama/fotografuojama, o jam pasibaigus - vykdomi uzsakymai - visai gali buti realus. Bet jei zmonems reikia konkretaus zmogaus/komandos padaryto produkto ir sutinka laukti - kame kriminalas?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 07 28, 15:19)
ziuriu tamsta megstate teorija ir kelti bereikalingus fleimus... g.gif
jei jau vaizduojates nutuokiantis apie toki darba, tai turetumete zinoti, kad sis 5 min. filmukas nera galutinis produktas. O kiek kas dirba ir kokie uzsakymu atidavimo terminai - yra susitarimo reikalas, kuris turetu buti aptartas tarp kliento ir paslaugu tiekejo. Nes tikrai nemazai operatoriu/fotografu turi kitus pastovius darbus, tad spejimas, kad sezonu filmuojama/fotografuojama, o jam pasibaigus - vykdomi uzsakymai - visai gali buti realus. Bet jei zmonems reikia konkretaus zmogaus/komandos padaryto produkto ir sutinka laukti - kame kriminalas?

As matau pagal konkretu darba kiek jam padaryti uzima laiko:) Dabar man aisku kodel taip ilgai reikia laukti uzsakovui,nes pasirodo dauguma filmuotoju turi pastovius darbus:) Sekmes Jums kuryboje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oxo @ 2008 07 20, 11:13)
Butent sitam 5min klipui uztenka maximum 1 darbo dienos sumontuoti:) Visa vestuviu filma sumontuoti aisku reiketu keletod dienu,bet tikrai ne metus biggrin.gif

techniniam atlikimui dienos gal ir užtektų, bet kiek yra pataisinėjimų, pertvarkymų, ir stiliaus pritaikymo jauniesiems ir turimai medžiagai. O įdėta širdies ir darbo negailint laiko. Tarp kitko, labai daili jaunoji ir su savo vyreliu kartu puikiai atrodo.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas uzsisakinejot "Evea studija" filmuotojus is gargzdu? ax.gif
Atsakyti
mergaites gal galit parekomenduot operatoriu is Panevezio?

p.s visos temeles skaityt nelabai turiu laiko..
Atsakyti
QUOTE(dijanukas131 @ 2008 06 28, 11:32)
Žiūriu diskutuojat kokios filmerius imti ir kokius nelabai verta.Aš vat apie vieną irgi parašysiu, kurio daugiau neprašyčiau paslaugos.Tai  Vaclovas (Vacys)  Valaitis iš Aleksoto. Tai nesąžiningas žmogus.Sutarėm kainą 2000 lt už filmą,  o kai nuvažiavom pasiimt, tai sako jau 2300. Kompaktą gavom neapipavidalintą, o tik su markeriu užrašytą, nors sakė, jog bus sutvarkyta.Ir operatorius nekoks pasitaikė, filmuojant daug kur net veidai netelpa i kadrą.Valaitis giriasi, kad pas jį dirba 7 profesionalai operatoriai, bet kaip prasitarė gamtoj pats operatorius, prieš 2 metus jis skynė užsieny apelsinus,koks čia profesionalumas.Ir apskritai užknisa tas jo įkyrumas, kai siūlo savo fotografus,sodybas ir t.t.

Sveikos merginos, man kazkaip jau liudna darosi ir kuo toliau tuo labiau... Mes uzsisakeme, kad video darytu Vacys Valaitis nes fresco ir kiti patike musu datai jau buvo uzimti... Man net verkti norisi paskaicius jusu komentarus apie ji... Tiesa pasakius man jis iskart nelabai lipo, bet nebenorejom metytis... verysad.gif jis mane isvadino inoringa nuotaka, nes pasakiau, kas man jo darbuose nepatinka ir ko as noreciau... Ir negano to uzsiprase 2500Lt (nors kiek suprantu visos moka maziau). O jo ta kaina siaip yra 1 ar 2 dienu darbo? Nes musu svente bus tik 1 dienos. al kas gali atsiusti kokia sutartele, kuria vertetu pasirasyti su juo??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alboorada @ 2008 07 29, 11:50)
mergaites gal galit parekomenduot operatoriu is Panevezio?

p.s visos temeles skaityt nelabai turiu laiko..

galiu parekomenduoti operatoriu Pauliu Zabiela. Jis is Siauliu, bet vaziuoja po visa Lietuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva49 @ 2008 07 31, 14:38)
galiu parekomenduoti operatoriu Pauliu Zabiela. Jis is Siauliu, bet vaziuoja po visa Lietuva smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos 4u.gif Prabego ir mano dienele. Norejau pasidalinti pirmais ispudziais apie ta diena pa mus dirbusius operatorius. Vestuves filmavo ir dabar filmuka kuria filmuotojai is Kretingos Mindaugas ir Reda Ciciunai. Dar filmuko vis laukiame, bet sirdele kuzda, kad rezultatas bus geras wub.gif
Vestuviu ryta turejau daug streso, teko ir paverkti tai jeigu ne sie zmoguciai tai kazin kaip viskas butu buve. Tokiu mielu ir siltu zmoniu tikrai yra reta. Dziaugiuosi, kad tokia diena jie mus visur lydejo. Labai vertinu zmones, kurie dirbdami savo darba atiduoda savo dusia, o tai tikrai matesi siu zmoniu darbe. Smagu buvo matyt kaip entuziastingai jie dirba savo darba wub.gif wub.gif wub.gif Su vyru pamirsom kad sale yra kameros ir buvom visiskai atsipalaidave. Dabar nekantriai lauksime filmuko blush2.gif wub.gif Ko gero jie sio forumo neskaito, bet vis tiek norisi jiems pasakyti dideli ACIU uz palaikyma ir gera nuteikima ta diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pukita, gali duoti ju tinklalapi, jei jei turi?
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 07 31, 22:44)
pukita, gali duoti ju tinklalapi, jei jei turi?

Ju tinklapis: http://www.filmugamyba.lt/ 4u.gif
Atsakyti