Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Glamorous @ 2008 06 17, 12:00)
Mes jau pasirasem sutarti su fresco. Mums ju darbai nuostabus ir kolektyvas jaunas  biggrin.gif

Norejau paklausti, kokios pas ju kainos? Jiems nusiunciau emaila, bet vis dar laukiu atsakymo blush2.gif

Dekoju is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smeliukas @ 2008 07 01, 11:32)
Fresco yra super, tik ne kiekvienas gali sumoketi uz filma  4500 - 8000 Lt  doh.gif

nzn is kur tokios kainos, mes 4000 lt mokesim ir 2 operatoriai bus. Bus vienas klipas jaunuju apie 5 min ir baliaus apie 1 h. O jei norite tarkim papildomai kokiu paslaugu, tai tada reikes papildomai moketi, pvz. pries vestuves pasifilmuoti, imti interviu pries vestuves is jaunuju sveciu ir t.t. Man ju pasluagos kaina atitinka gaunamus rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 01, 11:33)
nzn is kur tokios kainos, mes 4000 lt mokesim ir 2 operatoriai bus. Bus vienas klipas jaunuju apie 5 min ir baliaus apie 1 h.  O jei norite tarkim papildomai kokiu paslaugu, tai tada reikes papildomai moketi, pvz. pries vestuves pasifilmuoti, imti interviu pries vestuves is jaunuju sveciu ir t.t. Man ju pasluagos kaina atitinka gaunamus rezultatus.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2008 07 01, 14:36)

Matau kad dar jums daug laiko iki vestuviu, tai dar galiu pasiulyti http://www.tvideo.lt/
Jis filmavo draugu vestuves, labai patiko. Kaina manau mazesne bus.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 01, 15:51)
Matau kad dar jums daug laiko iki vestuviu, tai dar galiu pasiulyti http://www.tvideo.lt/

Cia as biski ne i tema, bet jau nuotaka kokia grazi tavo nurodytoj nuorodoj! o plauku jos grozis wub.gif wub.gif
Beje, laaabai graziai nufilmuota, labai.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 01, 12:51)

Dekui Glamorous mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2008 07 01, 16:46)
Dekui Glamorous mirksiukas.gif  4u.gif

as irgi ji buciau sakiusi, bet jis buvo uzimtas, nes vestuves tik pries 4 menesius pradejom organizuotis
Papildyta:
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 07 01, 16:00)
Cia as biski ne i tema, bet jau nuotaka kokia grazi tavo nurodytoj nuorodoj! o plauku jos grozis  wub.gif  wub.gif
Beje, laaabai graziai nufilmuota, labai.

man irgi pasakiska jaunoji, kaip is katalogu thumbup.gif
Atsakyti
man asmeniskai fresco pvz filmuku daug grazesni, negu tvideo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 07 02, 00:30)
man asmeniskai fresco pvz filmuku daug grazesni, negu tvideo tongue.gif

As kiek maciusi tvideo filmuku, tai cia ne geriausias ju, graziai tikrai vikinukas daro
Atsakyti
Sveikos planuotojos, as savo vestuves atsokau jau beveik pries metus ir buvome uzsisake Salviju filmuoti, galvojau kad neapsirikau, bet deja.......jau visi metai bet filmuko dar negave, o kiek paskambini tai sako, kad jau pradeta, jau viska darau, iki savaitgalio tureciau pabaigti.Bet kaip nera taip nera, o buvo zadejes per 3 men padaryti......
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2008 07 08, 12:24)
Sveikos planuotojos, as savo vestuves atsokau jau beveik pries metus ir buvome uzsisake Salviju filmuoti, galvojau kad neapsirikau, bet deja.......jau visi metai bet filmuko dar negave, o kiek paskambini tai sako, kad jau pradeta, jau viska darau, iki savaitgalio tureciau pabaigti.Bet kaip nera taip nera, o buvo zadejes per 3 men padaryti......

O sutartyje punkto neitrauket iki kada turi filmuka pateikti?
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 08, 12:34)
O sutartyje punkto neitrauket iki kada turi filmuka pateikti?

Kad mums nieko nedave pasirasineti, tai dabar su MB ir kalbam kaip cia su pinigeliais reiks daryt
Atsakyti