Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Tamkvaitis Tomas dirba fresco as ne, gal kas turi jo kontaktus?
[/quote]

mane irgi domina T. Tamkvaitis, beje, gal zinote, kiek jo paslaugos kainuoja?
Atsakyti
sveikos,na as uzsisakiau Rimanta Navicka,ir jauciu kad tikrai nenusivilsiu nes maciau jo nemazai darbu ir man patiko
Atsakyti
[quote=summersun,2008 04 16, 21:49]
Tamkvaitis Tomas dirba fresco as ne, gal kas turi jo kontaktus?
[/quote]

mane irgi domina T. Tamkvaitis, beje, gal zinote, kiek jo paslaugos kainuoja?
[/quote]

tai jei jis dirba tame fresco tai maziausiai 4000 lt
Atsakyti
Mergaites, gal turit kokiu atsiliepimu apie filmuotoja Prana is Silainiu? Siaip jis minejo, kad dirba Vilniuj TV, tik neatsimenu kokioj. Maciau jo darbeliu, tai biski perkrauti "blizguciais", prasysiu, kad man tiek nedetu. Gal ir durnai nuskambes, bet davem rankpinigius, o popieriuko tai neturim jokio...
Atsakyti
Kiek mazdaug kainuotu geras filmuotojas dienai? O filmukas kokiu 20 - 30 min. Reikia Vilniuj. Jei galima, su kontaktais ar nuorodom, nes reikia kuo skubiau.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 04 20, 17:34)
Mergaites, gal turit kokiu atsiliepimu apie filmuotoja Prana is Silainiu? Siaip jis minejo, kad dirba Vilniuj TV, tik neatsimenu kokioj. Maciau jo darbeliu, tai biski perkrauti "blizguciais", prasysiu, kad man tiek nedetu. Gal ir durnai nuskambes, bet davem rankpinigius, o popieriuko tai neturim jokio...

juk paprasyti ir pasirasyti dar nevelu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viaro @ 2008 04 12, 14:23)
Nejaugi Jusu mieste nera filmuotoju mirksiukas.gif

kiekvienam mieste yra filmuotojų ir yra labai pigių. Automobilį už 500 lt irgi galima rasti.
Atsakyti
Sveikos:)radau kazkoki laisva Toma :Dsakiau,kad pavarde pasakytu,tai sake,kai susitiksim.Sake:nepergyvenkit,manim daug kas pasitiki J.Morkunas it t.t man jo kiek maciau darbu patiko,nors ten tik kelios foto buvo 4u.gif radau jo skelbima didziajam vetuviu kataloge smile.gif gal kas turit atsiliepimu?sake orentacine kaina uz viska 2000lt su masina ir t,t filmuot ir fotkint
Atsakyti
gal kas gali ka pasakyti apie Vida Akmanta? ar yra mergyciu kurios naudojosi jo paslaugomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2008 04 13, 08:35)
as tai tuos uzsisakiau  ax.gif  bet jau kainele, tai uz tiek turetu kazkoki stebukla nufilmuoti, man labai idomu kaip su jais gausis rolleyes.gif

Ka uzsisakei Puma?
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2008 04 30, 17:32)
kiekvienam mieste yra filmuotojų ir yra labai pigių. Automobilį už 500 lt irgi galima rasti.

yra pigiu ir yra geru;)
Atsakyti
Gal kas turetu atsiliepimu apie Salviju Stravinska ?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti