Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Labas rytas,
na man jis jau nebe labas... verysad.gif UZsisakem filmuotoja, vieta uzrezervavo, o va parase, " man kiti rankpinigius dave. kas pirmesnis, tas gudresnis" bash.gif ir gavau kaip slapiu skuduru per veida, dabar neturim operatoriaus vel....

Jei kas galvojate apie Pauliu Zabiela, tikrai patariu laikytis atokiau nuo tokiu neatsakingu zmoniu...
P.S. gelbekit, parekomenduokite ka nors..... bash.gif
Atsakyti
nepamenu, bet kazkur siame forume buvau aptikusi apie filmuotojus is Gargzdu, ten buvo ir ju internetinis puslapis.. jie filmuoja keliom kamerom, montuoja mini filmukus su muzika.. gal kas zino apie ka as sneku? ir galetu pasufleruoti ju kontaktus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 04 07, 13:04)
nepamenu, bet kazkur siame forume buvau aptikusi apie filmuotojus is Gargzdu, ten buvo ir ju internetinis puslapis.. jie filmuoja keliom kamerom, montuoja mini filmukus su muzika.. gal kas zino apie ka as sneku? ir galetu pasufleruoti ju kontaktus? ax.gif

http://www.gargzdai.lt/video.html - Evea
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 04 07, 08:33)
Labas rytas,
na man jis jau nebe labas... verysad.gif UZsisakem filmuotoja, vieta uzrezervavo, o va parase, " man kiti rankpinigius dave. kas pirmesnis, tas gudresnis"  bash.gif ir gavau kaip slapiu skuduru per veida, dabar neturim operatoriaus vel....

Jei kas galvojate apie Pauliu Zabiela, tikrai patariu laikytis atokiau nuo tokiu neatsakingu zmoniu...
P.S. gelbekit, parekomenduokite ka nors.....  bash.gif

jei tas operatorius būtų labai gudrus, prieš imant avansą, dar būtų surengęs aukcioną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 04 07, 08:33)
Labas rytas,
na man jis jau nebe labas... verysad.gif UZsisakem filmuotoja, vieta uzrezervavo, o va parase, " man kiti rankpinigius dave. kas pirmesnis, tas gudresnis"  bash.gif ir gavau kaip slapiu skuduru per veida, dabar neturim operatoriaus vel....

P.S. gelbekit, parekomenduokite ka nors.....  bash.gif

O kodel jus iskaro nepalikot jam uzstato???
Cia normalu - kas paliko uzstata tas ir uzrezervavo diena, taip visi daro cool.gif
Buna gudriu jaunaveziu, kurie uzsisako paslaugas o patys iesko pygesnio varianto...
Atsakyti
Mes ir pavyzdziui uzsirezervavom telefonu, nes yra is kito miesto ir is gan toli. taigi rankpinigiu nedaveme. taremes taremes del susitikimo bet tiap ir nepavykdavo. kazin, ar nesigaus ir mums taip, akd kas nros pirmiau paduos avansa, nors mes ju tikrai norimel;/
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 04 12, 14:09)
Mes ir pavyzdziui uzsirezervavom telefonu, nes yra is kito miesto ir is gan toli. taigi rankpinigiu nedaveme. taremes taremes del susitikimo bet tiap ir nepavykdavo. kazin, ar nesigaus ir mums taip, akd kas nros pirmiau paduos avansa, nors mes ju tikrai norimel;/

Nejaugi Jusu mieste nera filmuotoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 04 12, 14:09)

O kas trukdo padaryti pervedima i saskaita, keistas mastymas nepadavus rankpinygiu kaltinti zmogu apgavyste juk jis nezino kas jusu galvoje, gal jau kita radote, tankiai taip buna.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 04 07, 14:15)

ne tie... rolleyes.gif is gargzdu, bet ne tie... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 04 12, 21:45)
ne tie...  rolleyes.gif  is gargzdu, bet ne tie... ax.gif

as tai tuos uzsisakiau ax.gif bet jau kainele, tai uz tiek turetu kazkoki stebukla nufilmuoti, man labai idomu kaip su jais gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(operuotojas @ 2008 04 12, 18:29)
O kas trukdo padaryti pervedima i saskaita, keistas mastymas nepadavus rankpinygiu kaltinti zmogu apgavyste juk jis nezino kas jusu galvoje, gal jau kita radote, tankiai taip buna.

Noriu pasirasyti sutarti duodama rankpinigius smile.gif o as nieko ir nekaltinu, tik garsiai pasvarsciau, kazi ar nebus jau su kitais susitares:)
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 04 01, 20:30)
Ziurejau ju filmuota vestuvini filma  wub.gif  labai patiko ir ju tas laimetas filmas labai fainas (ju puslapyje yra)

o kas filmavo,as ten jokios info nerandu tam ju fresco .lt
i laishka atsake Edmundas. O as visada maniau, kad ten Stravinskas dirba, tai nustebau doh.gif visai galva neveikia :0
dabar ziuriu, kad ir tie laimeti filmai 2007 ne Stravinsko g.gif visai pasimeciau smile.gif
Tai as jau nebezinau kokiu man kontaktu reikia blink.gif
Gal kas domejotes, tu filmu autoriais Geriausias vestuvinis filmas ir operatoriaus darbas. gal ju kontaktus turite? ar cia jau nesvarbu, tik svarbiausia, kad ish fresco butu. beje autorius siu filmu randu skirtingus, bet shiaip pasakyciau, kad cia to paties zmogaus darbas
Papildyta:
QUOTE(astushka @ 2008 04 16, 14:15)
o kas filmavo,as ten jokios info nerandu tam ju fresco .lt
i laishka atsake Edmundas. O as visada maniau, kad ten Stravinskas dirba, tai nustebau  doh.gif visai galva neveikia :0
dabar ziuriu, kad ir tie laimeti filmai 2007 ne Stravinsko  g.gif  visai pasimeciau smile.gif
Tai as jau nebezinau kokiu man kontaktu reikia  blink.gif
Gal kas domejotes, tu filmu autoriais Geriausias vestuvinis filmas ir operatoriaus darbas. gal ju kontaktus turite? ar cia jau nesvarbu, tik svarbiausia, kad ish fresco butu. beje autorius siu filmu randu skirtingus, bet shiaip pasakyciau, kad cia to paties zmogaus darbas

Tamkvaitis Tomas dirba fresco as ne, gal kas turi jo kontaktus?
Atsakyti