Labas rytas,
na man jis jau nebe labas... UZsisakem filmuotoja, vieta uzrezervavo, o va parase, " man kiti rankpinigius dave. kas pirmesnis, tas gudresnis" ir gavau kaip slapiu skuduru per veida, dabar neturim operatoriaus vel....
Jei kas galvojate apie Pauliu Zabiela, tikrai patariu laikytis atokiau nuo tokiu neatsakingu zmoniu...
P.S. gelbekit, parekomenduokite ka nors.....
nepamenu, bet kazkur siame forume buvau aptikusi apie filmuotojus is Gargzdu, ten buvo ir ju internetinis puslapis.. jie filmuoja keliom kamerom, montuoja mini filmukus su muzika.. gal kas zino apie ka as sneku? ir galetu pasufleruoti ju kontaktus?
QUOTE(drieze @ 2008 04 07, 13:04)
nepamenu, bet kazkur siame forume buvau aptikusi apie filmuotojus is Gargzdu, ten buvo ir ju internetinis puslapis.. jie filmuoja keliom kamerom, montuoja mini filmukus su muzika.. gal kas zino apie ka as sneku? ir galetu pasufleruoti ju kontaktus?
http://www.gargzdai.lt/video.html - Evea
QUOTE(Ssju @ 2008 04 07, 08:33)
Labas rytas,
na man jis jau nebe labas... UZsisakem filmuotoja, vieta uzrezervavo, o va parase, " man kiti rankpinigius dave. kas pirmesnis, tas gudresnis" ir gavau kaip slapiu skuduru per veida, dabar neturim operatoriaus vel....
Jei kas galvojate apie Pauliu Zabiela, tikrai patariu laikytis atokiau nuo tokiu neatsakingu zmoniu...
jei tas operatorius būtų labai gudrus, prieš imant avansą, dar būtų surengęs aukcioną
QUOTE(Ssju @ 2008 04 07, 08:33)
Labas rytas,
O kodel jus iskaro nepalikot jam uzstato???
Cia normalu - kas paliko uzstata tas ir uzrezervavo diena, taip visi daro
Buna gudriu jaunaveziu, kurie uzsisako paslaugas o patys iesko pygesnio varianto...
Mes ir pavyzdziui uzsirezervavom telefonu, nes yra is kito miesto ir is gan toli. taigi rankpinigiu nedaveme. taremes taremes del susitikimo bet tiap ir nepavykdavo. kazin, ar nesigaus ir mums taip, akd kas nros pirmiau paduos avansa, nors mes ju tikrai norimel;/
QUOTE(anileve @ 2008 04 12, 14:09)
Mes ir pavyzdziui uzsirezervavom telefonu, nes yra is kito miesto ir is gan toli. taigi rankpinigiu nedaveme. taremes taremes del susitikimo bet tiap ir nepavykdavo. kazin, ar nesigaus ir mums taip, akd kas nros pirmiau paduos avansa, nors mes ju tikrai norimel;/
Nejaugi Jusu mieste nera filmuotoju
QUOTE(anileve @ 2008 04 12, 14:09)
O kas trukdo padaryti pervedima i saskaita, keistas mastymas nepadavus rankpinygiu kaltinti zmogu apgavyste juk jis nezino kas jusu galvoje, gal jau kita radote, tankiai taip buna.
QUOTE(uItra @ 2008 04 07, 14:15)
ne tie... is gargzdu, bet ne tie...
QUOTE(drieze @ 2008 04 12, 21:45)
ne tie... is gargzdu, bet ne tie...
as tai tuos uzsisakiau bet jau kainele, tai uz tiek turetu kazkoki stebukla nufilmuoti, man labai idomu kaip su jais gausis
QUOTE(operuotojas @ 2008 04 12, 18:29)
O kas trukdo padaryti pervedima i saskaita, keistas mastymas nepadavus rankpinygiu kaltinti zmogu apgavyste juk jis nezino kas jusu galvoje, gal jau kita radote, tankiai taip buna.
Noriu pasirasyti sutarti duodama rankpinigius o as nieko ir nekaltinu, tik garsiai pasvarsciau, kazi ar nebus jau su kitais susitares:)
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 04 01, 20:30)
Ziurejau ju filmuota vestuvini filma labai patiko ir ju tas laimetas filmas labai fainas (ju puslapyje yra)
o kas filmavo,as ten jokios info nerandu tam ju fresco .lt
i laishka atsake Edmundas. O as visada maniau, kad ten Stravinskas dirba, tai nustebau visai galva neveikia :0
dabar ziuriu, kad ir tie laimeti filmai 2007 ne Stravinsko visai pasimeciau
Tai as jau nebezinau kokiu man kontaktu reikia
Gal kas domejotes, tu filmu autoriais Geriausias vestuvinis filmas ir operatoriaus darbas. gal ju kontaktus turite? ar cia jau nesvarbu, tik svarbiausia, kad ish fresco butu. beje autorius siu filmu randu skirtingus, bet shiaip pasakyciau, kad cia to paties zmogaus darbas
Papildyta:
QUOTE(astushka @ 2008 04 16, 14:15)
o kas filmavo,as ten jokios info nerandu tam ju fresco .lt
i laishka atsake Edmundas. O as visada maniau, kad ten Stravinskas dirba, tai nustebau visai galva neveikia :0
Gal kas domejotes, tu filmu autoriais Geriausias vestuvinis filmas ir operatoriaus darbas. gal ju kontaktus turite? ar cia jau nesvarbu, tik svarbiausia, kad ish fresco butu. beje autorius siu filmu randu skirtingus, bet shiaip pasakyciau, kad cia to paties zmogaus darbas
Tamkvaitis Tomas dirba fresco as ne, gal kas turi jo kontaktus?