Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(kazlė @ 2008 03 26, 21:02)
Padejeja panelyte, padejeja ir jau senokai liezuvis.gif  Ir patariu atsiminti visam gyvenimui, kad sutartyje svarbiausia turinys,o ne pavadinimas ir CK taikoma atsizvelgiant i sutarties turini, o ne i pavadinima victory.gif  Mergyt, jeigu mokeisi teise spagrindus, eik dar paskaityti ir apskritai baik rasyti sita tema ir savo nezinojimu klaidinti kitus zmones!!!

kaip matau tu net skaityt nemoki, kas ir kur snekejo apie pavadinima?? doh.gif doh.gif anyway, atsibodo man su tavim gincytis, ir toliau visiems siulyk pasirasyneti paslaugu sutartis ir viskas bus gerai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sorry mergaites uz "prisiukslinima" 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjusi šią temą pastebėjau keistą tendenciją, kad apie Mikštą gerai šneka ka tik prisijungusios "naujokės". Ar tik ne pats ponas išdykauja? biggrin.gif

Mano vestuvės buvo pernai rugojūtį, filmavo Salvijus..mokejom 1400 lt, filmą gavom kovo vidury biggrin.gif Na ir kas...sumontuota fantastiškai, net pamiršom, kad taip ilgai teko laukt...
Dabar ieškau filmuotojo sesei (Salvijus jau užimtas)...tai iš tolo neprilygstantys tam ką aš gavau..šimet prašo 2000 ir daugiau.
Špygą taukuotą.. schmoll.gif kažkokia nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 03 27, 13:47)
Peržiūrėjusi šią temą pastebėjau keistą tendenciją, kad apie Mikštą gerai šneka ka tik prisijungusios "naujokės". Ar tik ne pats ponas išdykauja?  biggrin.gif

Klysti, ne visos naujokes biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Baravyke,2008 03 27, 12:47]
Peržiūrėjusi šią temą pastebėjau keistą tendenciją, kad apie Mikštą gerai šneka ka tik prisijungusios "naujokės". Ar tik ne pats ponas išdykauja? biggrin.gif

Na ir kas, kad naujokes... unsure.gif visi turim teise savo nuomone isreiksti, tam ir skirtas sis forumas. Ateis laikas ir nebusim naujokes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 03 27, 13:47)
Dabar ieškau filmuotojo sesei (Salvijus jau užimtas)...tai iš tolo neprilygstantys tam ką aš gavau..šimet prašo 2000 ir daugiau.
Špygą taukuotą..  schmoll.gif    kažkokia nesąmonė

juk viskas bragsta: dujos brangsta, elektra brangsta, parduotuvese maistas, ddrabuziai brangsta. Kasetes ir tos brangsta, o kur dar investavimas i iranga. be to juk nuverteja musu valiuta po truputi taigi ne tik video ar foto paslaugos brangsta, bet viskas bsoliuciai brangsta- statybu paslaugos, autobusu bilietai ir t.t tai ko cia stebetis? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ka girdejote apie "Fresco"? Kainos ju aukstos, ar verta imt?
Atsakyti
QUOTE(reda_s @ 2008 03 31, 13:28)

jie 2007 metu vestuvinio filmo nugaletojai mirksiukas.gif
Atsakyti

nu bent jau i ju puslapiuka ideti filmukai tai labai labai thumbup.gif jei ne paslaptis, kokios ju kainos? pati filmuotjus turiu jau,bet gal kam teks pasiulti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 31, 14:07)
nu bent jau i ju puslapiuka ideti filmukai tai labai labai  thumbup.gif jei ne paslaptis,  kokios ju kainos? pati filmuotjus turiu jau,bet gal kam teks pasiulti  blush2.gif

Siaip kiek zinau virs 4000 lt nori
Atsakyti
QUOTE(reda_s @ 2008 03 31, 16:26)
Siaip kiek zinau virs 4000 lt nori

geri dalykai,gerai kainuoja mirksiukas.gif jei gali sau leisti ir ,tai kodel ne,bet bent jau busi tikra,kad filmas bus thumbup.gif
Atsakyti

Ziurejau ju filmuota vestuvini filma wub.gif labai patiko ir ju tas laimetas filmas labai fainas (ju puslapyje yra)
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 03 27, 12:47)
Peržiūrėjusi šią temą pastebėjau keistą tendenciją, kad apie Mikštą gerai šneka ka tik prisijungusios "naujokės". Ar tik ne pats ponas išdykauja?  biggrin.gif

Mano vestuvės buvo pernai rugojūtį, filmavo Salvijus..mokejom 1400 lt, filmą gavom kovo vidury biggrin.gif Na ir kas...sumontuota fantastiškai, net pamiršom, kad taip ilgai teko laukt...
Špygą taukuotą..  schmoll.gif    kažkokia nesąmonė

Baravyke as neesu naujoke smile.gif ir del sutarciu tai tikrai manau, kad protingai suformuluotos jos neturetu sukelti tarpusavio nesupratimo. As net nustebau, kad Mikstas toks zinomas, turbut ne mums vieniems tiko jo atliktas montazas. O del ikainiu tai tuomet kai rinkomes filmuotojus nebuvo brangiau negu pas kitus g.gif

Atsakyti