QUOTE(kazlė @ 2008 03 15, 15:27)
Nelabai noriu, nes esu greit atleidziantis zmogus ir nenoriu cia juodinti, be to jis tipo kaip ir atsiprase (bet turbut zinodamas, kad jei kazkur kazka parasysiu ar pasakysiu, gali prarasti dali kientu). Trumpai galiu pasakyti tiek: darbai geri, bet brangininkas (kaina per telefona viena, o kai atvaziuoji isaiskeja, kad plius tas plius anas, jei norit, kad veidas neblizgetu nuotraukose plius 200 Lt, plius plius plius). Keista, kad dar nepasake, kad jei norit, kad prie koju dar ir veidas nuotraukose matytus, tai dar plius
Galiausia sutarties jokios nepasiraso, nes jei tu nori pasirasyti sutarti, tai tu juo nepasitiki ir izeidi ji kaip zmogu. Blyn, juk as moku 3000 Lt ar dar daugiau ir planuoju graziausia savo gyvenimo svente - kaip galiu nepasidrausti
Zino jam tai kas - jis juk paima avansa - o kur musu garantija, kad i vestuves atvyks butent jis, o ne kaip kad buna kokius kolegas atsiuncia, arba, kad apskritai atvyks, kad padarys apytiksliai tiek ir tokiu nuotrauku, kada jas gausim ir pan.
Na mano ir mano busimojo nuomone klientu atzvilgiu jis
Zinai, skaitau as sita zinute ir negaliu patiket, kad taip apie A. Miksta atsiliepi. Tai visiska netiesa... Kam taip juodint zmogu??? Pirmiausia, kainos, kurias nurodo telefonu, tikrai yra tikros, ta prasme, jos nera padidinamos, o jei fotografas siulo papildomas paslaugas, kazkokius priedus ir pan. tai yra kliento teise sutikti arba ne. As su vyru tu papildomu paslaugu neuzsisakinejom, o rezultatas vis tiek yra tiesiog fantastiskas - nuostabios tiek nuotraukos, tiek filmas. Ir visai mums negaila tu pinigeliu, kuriuos jam sumokejom, nes kaina atitinka kokybe. Antra, del neva 'nepasirasinejmos' sutarties - galiu patikinti, jog sutartis tikrai PASIRASINEJAMA!!!!!!!! aptariamos visos detales ir salygos!!!! be to, buvo atsizvelgta i visus musu pageidavimus. Ir dar cia kazkas rase, kaip galima ir filmuot, ir fotografuot vienam zmogui vienu metu... Nu per musu vestuves buvo ir fotografas, ir operatorius... tai nezinau, is kur ta info tokia istraukta...
Galiu nuosirdziai pasakyt, kad A. Mikstas yra profesionalas sioje srityje visom prasmem - tiek savo atliktu darbu, tiek bendravimu su klientu. As visiskai nesutinku su Kazles issakyta nuomone, nes pati bendravau su A. Mikstu ir del to zinau, kaip yra gerbiamas klientas.