Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

nedaug kas nori vargti,,,daugumas nori uzdirbti daug ir greitai g.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, o mes pasiskambinom ir pakalbėjom su norimu operatoriumi..Paprastas ir nuoširdus žmogus, na, o šis forumas mane nuvylė.Toks jausmas , kad susėdę vieni operatoriai ir mėgaujasi kritikuodami vieni kitų darbus arba patys girdami save.Tikrų jaunųjų patyrimo ir jų rekomendacijų nedaug, o būtent to tikėjomės.Sėkmės visiems jauniesiems ir linkiu turėti ir labiau pasitikėti savo nuomone!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(modele @ 2008 03 19, 11:12)
Na, o mes pasiskambinom  ir pakalbėjom su norimu operatoriumi..Paprastas ir nuoširdus žmogus, na, o šis forumas mane nuvylė.Toks jausmas , kad susėdę vieni operatoriai ir mėgaujasi  kritikuodami vieni kitų darbus arba patys girdami save.Tikrų jaunųjų patyrimo ir  jų rekomendacijų nedaug, o būtent to tikėjomės.Sėkmės visiems jauniesiems ir linkiu  turėti ir labiau pasitikėti savo nuomone!!!!! thumbup.gif

Na kaip suprantu tas paprastas ir nuosirdus zmogus, apie kuri rasai, tai A. Mikstas. jei taip, tai kodel sakai, jog tikru jaunuju rekomendaciju siame forume nelabai daug, o butent ju ir tikejaisi, jei i tu tikruju jaunuju rekomendacijas nekreipi demesio ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na kaip suprantu tas paprastas ir nuosirdus zmogus, apie kuri rasai, tai A. Mikstas. jei taip, tai kodel sakai, jog tikru jaunuju rekomendaciju siame forume nelabai daug, o butent ju ir tikejaisi, jei i tu tikruju jaunuju rekomendacijas nekreipi demesio ax.gif blush2.gif

Tebūnie tai mūsų reikalas , pasirinkom tai, kas mums patiko ir tiko.Turim savo nuomonę ir tuo džiaugiamės.Perskaitėme visą čia vykusią diskusiją, apskambinom mums patikusius operatorius ir priėmėm sprendimą.Dar kartą visiems sėkmės savo pasirinkimuose!!!!!!! ax.gif
Atsakyti
neturiu as nei filmavimo grupes,nei operatoriaus,nesu nei kokia planuotoja ir net negyvenu lietuvoje lotuliukas.gif todel negrazu kaltinti kazkokiom korupcijom doh.gif esu paprasta nuotaka,kuri jau issirinko operatorius,bet uzbega vis pasmalsauti,kaip sekasi nuotakom.o va tokie zmones,kaip jus,kurie uzbega pasireklamuoti,tai man pasitikejimo isvis nekeltu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2008 03 18, 23:55)
Dekui uz nuomones  biggrin.gif  to ir tikejausi is jusu.. tiesiog pastebejau jog  cia lb viskas keistai. tam paciam SM pateikus ta pacia medziaga tik skirtinguose forumuose susilaukiama labai skirtinga nuomone. g.gif  arba skirtinguose frm skirtinga publika renkasi arba tiesiog kazkaip na net nzn.. Tesiog jus patvirtinot mano pastebejimus.

kad nuotakos vertintu objektyviau ,gal reiktu parasyti paslaugu kaina?o nuotakos auksta kertele kelia,nes yra is ko rinktis?
Atsakyti
na, sakykit ka norit, bet man kolkas Mikšto patiko labiausiai. Del ko, todel, kad vertinu jo ta pastebejima jaunuju nerima, jauduli duodant priesaika. Muzika parinkta pagal video esme, cia su tewais atsisveikina, palaimina, tai naturalu kad uzleidzia liudna daina, o ne kokia cicino biggrin.gif o kad suletinimu per daug, tai juk galima suderinti kaip jam montuoti.
Na cia tik mano nuomone 4u.gif

kam abejones del jo suspejimo visur dirbti, jis turi partneri ir gali dirbti dviese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomuliukas88: 19 kovo 2008 - 21:30
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 19, 14:24)
kad nuotakos vertintu objektyviau ,gal reiktu parasyti paslaugu kaina?o nuotakos auksta kertele kelia,nes yra is ko rinktis?

paslaugos kaina? blink.gif ne apie paslauga kalbejau o tiesiog apie ta klipuka pagal vestuvine daina.. doh.gif tiesiog noreju nuomoniu nes idomu pasidare kaip kardinaliai skirias skirtinguose frm zmoniu nuomones apie ta pati dalyka. rolleyes.gif taigi galiu pasakyti cia renkasi zmones labiausiai megstantys kritika, kartatis tiesiog nepagrista, o kartais net ne kritika o tiesiog pasakyma SLAMSTAS ir vsio... g.gif che... bet tema ne apie tai mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2008 03 19, 23:53)
paslaugos kaina? blink.gif  ne apie paslauga kalbejau o tiesiog apie ta klipuka pagal vestuvine daina.. doh.gif  tiesiog noreju nuomoniu nes idomu pasidare kaip kardinaliai skirias skirtinguose frm zmoniu nuomones apie ta pati dalyka. rolleyes.gif  taigi galiu pasakyti cia renkasi zmones labiausiai megstantys kritika, kartatis tiesiog nepagrista, o kartais net ne kritika o tiesiog pasakyma SLAMSTAS ir vsio...  g.gif che... bet tema ne apie tai  mirksiukas.gif  cool.gif

sunku vertinti klipa,kai nezinai kainos,nes jos svyruoja ne vieno tukstancio paklaida.o jei sis operatorius-montuotojas nebrangininkas,butu galima sutart,kad tu visokiu plaukiojanciu ziedu ir panasiai nedarytu ir gautum grazesni filmuka.o jei operatoriu tu neieskai,o tau buvo idomi tik nuomone,kaip apie pati klipa,tai manau nereiketu to priimt asmeniskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 19, 22:26)
na, sakykit ka norit, bet man kolkas Mikšto patiko labiausiai. Del ko, todel, kad  vertinu jo ta pastebejima jaunuju nerima, jauduli duodant priesaika. Muzika parinkta pagal video esme, cia su tewais atsisveikina, palaimina, tai naturalu kad uzleidzia liudna daina, o ne kokia cicino biggrin.gif o kad suletinimu per daug, tai juk galima suderinti kaip jam montuoti.
Na cia tik mano nuomone 4u.gif

kam abejones del jo suspejimo visur dirbti, jis turi partneri ir gali dirbti dviese

smile.gif na nezinau. Taigi jo visi filmai panasus, visur tas pats scenarijus ir "privalomi" elementai - ta pacia eiles tvraka parodoma nuotakos puokste, jaunikio gelyte, nuotakos sypsena, o veliau kur nors isiterpia svarbiausias judesys - nuotakos veido palietimas ranka ar gelyte tongue.gif

Aisku tai skonio reikalas, svarbiausia, kad jauniesiems patiktu 4u.gif

Tik noriu pasakyt, kad kiekvienas filmuotojas turi savo stiliu, ir jei visose filmuose daug suletinimu, tai tiketis, kad ju nebus jusu filme yra gana rizikinga.

Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 20, 01:09)
sunku vertinti klipa,kai nezinai kainos,nes jos svyruoja ne vieno tukstancio paklaida.o jei sis operatorius-montuotojas nebrangininkas,butu galima sutart,kad tu visokiu plaukiojanciu ziedu ir panasiai nedarytu ir gautum grazesni filmuka.o jei operatoriu tu neieskai,o tau buvo idomi tik nuomone,kaip apie pati klipa,tai manau nereiketu to priimt asmeniskai  4u.gif

kiek zinau filmavo vienas zmogus, montavo kitas. kainos nzn nes atrodo tai tiesiog jei nori prie montazo nemokamai imeta be jokiu papildomu pinigu. ir kiek maciau komentaruose pas juos yra parasyta, jog cia labai viskas supaprastinta tam kad i intika imestu.. cituoju: apkarpytas, supaprastintas tam kad butu imanoma ikelti i interneta."" tai tiek.. o asmeniskai lyg ir nepriemiau.. nzn kdl taip pasirode smile.gif
Atsakyti
mus filmavo Ceslovas Vilkas, sakyciau kad likom patenkinti jo darbu... smile.gif
Atsakyti