QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 16, 15:31)
bet pažiūrėjau pavyzdinius filmukus jų, tai kaip ir nelabai man patiko taip kaip viskas per juokus būtų padaryta
na aisku as nzn konkreciai apie kokius cia filmuotojus rasote, bet kaip ir minejau, skonio reikalas kas kam patinka. Vieniems suletinti vaizadai su gedulinga muzika kaip per laidotuves ( aisku kai kuriose vietose labai tinka suletinimai, tik ne istisai), kitiems (uzsakovams turiu galvoje) patinka, kada filmai dinamiski ir nuotaikingi, atspindintys sventine nuotaka.
Is jusu pasisakymo matosi, kad jums vestuves asocijuojasi su laidotuvem ir filmas negali buti linksmas....
Juokauju aisku.
Kiekvienas renkasi pagal savo skoni.
Sveiki,
Sesuo ieško operatoriaus vestuvėms, tad įlindom į šį puslapį( forumą).Na, nežinau kaip kam, bet mums labai labai patiko fotokadras.lt. Skoninga ir gražu.Sutinka mūsų nuomonės su tomuliuku88. Tikrai įspūdingas darbas, o beje manofilmas.lt man ir per daug kažkoks šposavas.Bet kiekvienas pats renkasi.Mes bandysim susisiekti su fotokadras.lt operatoriumi.Sėkmės visiems.
Sesuo ieško operatoriaus vestuvėms, tad įlindom į šį puslapį( forumą).Na, nežinau kaip kam, bet mums labai labai patiko fotokadras.lt. Skoninga ir gražu.Sutinka mūsų nuomonės su tomuliuku88. Tikrai įspūdingas darbas, o beje manofilmas.lt man ir per daug kažkoks šposavas.Bet kiekvienas pats renkasi.Mes bandysim susisiekti su fotokadras.lt operatoriumi.Sėkmės visiems.
QUOTE(modele @ 2008 03 17, 12:31)
Sveiki,
Na tikiuosi su jumis jis graziau bendraus nei su mumis... Niekada gyvenime pas ji neuzsakyciau nei foto nei filmo
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 15, 15:34)
tai neverta investuoti tiek pinigų ir samdytis jį? Kokios kitos alternatyvos žemesnių kainų, bet tokios kokybės atžvilgiu? manau, kad nėra
kad nelabai man ten ta kokybe stebuklinga pasirode... "Rukelis" minkstinantis tiek foto, tiek video dirbtinai uzdetas, ir tiek... galvojau gal ten keliom kamerom, idomiais, skirtingais rakursais filmuota bus ar montazas kazkoks sudetingas - bet bent as to nepastebejau... Saldu, sentimentalu - o techniskai tvarkinga ir tiek... bet kad butu ypac isimintina ar originalu... na nezinau... gal tai kainuoja papildomai
Pats siuzetas (saldu, linksma, dinamiska, liudna) - kiekvieno asmeninis reikalas. Kaip ir muzikos - vieni klauso dziaza, kiti Radzio dainas dievina... ir gerai, kai kiekvieno skoniui pasiula yra
is tikro darbai tai man neuzkliuvo, bet kad zmogus kiek perdeda viska - tai neverta ir abejoti.... toks jausmas, kad kalbetume apie pasaulinio lygio super-fotografa-operatoriu, kuris jau visus savo 16 darbo metu graibstomas kiekvienam savaitgaliui po kelis kartus.. "....Fotografavau, filmavau apie 800 vestuvių įvairiuose Lietuvos kraštuose..." nepykite kolega uz nuomone, bet neitiketina man si matematika pasirode...
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 17, 13:09)
na, sutinku, kad manofilmas.lt specifiskai montuoja video klipus, kaip jau sake skonio reikalas, dar didelis pliusas, kad filmuoja su HDV technika, manau nedaugelis operatoriu dar pereis prie tai. o montazo kaina pas jus nenurodyta. 2400lt visa diena. o kiek montazas?
as nelabai suprantu, kam gilintis i ikainius tu, kurie paciam asmeniskai nepatinka filmuotoju lietuvoj gal dar kokia 100 - geriau gilinkis i tu ikainius, kurie bent kazkiek prie sirdies... taip, ju technika puiki, bet zmones pagrinde samdome ir pagal darbus, kiek jie atitinka jusu skoni, lukescius... juk neateisi tarkim pas manofilmo vaikinus ir nesakysi "va, jusu kameros puikios, bet noriu stiliaus kaip pas Miksta "
niekas siais metais neuzsakineja ORKLIO?
QUOTE(uItra @ 2008 03 17, 12:59)
kad nelabai man ten ta kokybe stebuklinga pasirode... "Rukelis" minkstinantis tiek foto, tiek video dirbtinai uzdetas, ir tiek... galvojau gal ten keliom kamerom, idomiais, skirtingais rakursais filmuota bus ar montazas kazkoks sudetingas - bet bent as to nepastebejau... Saldu, sentimentalu - o techniskai tvarkinga ir tiek... bet kad butu ypac isimintina ar originalu... na nezinau... gal tai kainuoja papildomai
Pats siuzetas (saldu, linksma, dinamiska, liudna) - kiekvieno asmeninis reikalas. Kaip ir muzikos - vieni klauso dziaza, kiti Radzio dainas dievina... ir gerai, kai kiekvieno skoniui pasiula yra
is tikro darbai tai man neuzkliuvo, bet kad zmogus kiek perdeda viska - tai neverta ir abejoti.... toks jausmas, kad kalbetume apie pasaulinio lygio super-fotografa-operatoriu, kuris jau visus savo 16 darbo metu graibstomas kiekvienam savaitgaliui po kelis kartus.. "....Fotografavau, filmavau apie 800 vestuvių įvairiuose Lietuvos kraštuose..." nepykite kolega uz nuomone, bet neitiketina man si matematika pasirode...
Jis juk klientu atzvilgiu, tai kaip gi jis neparasys apie save taip "saldziai"
Man keista kad kazkas ryztasi "pakloti" 2500LT uz vestuviu filmavima. Ir nemanau, kad tos neva sustros kameros uzslepia montazine betvarke. Geriau jau prastesne kamera ir superinis isimintiniausios dienos filmas.