Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(toro @ 2008 01 28, 21:08)
O šita apdorota PS, bandžiau debesis ištraukt daugiau.

Lakoniškai ir labai gerai.
Atsakyti
Andriuska aciu uz pamokyma 4u.gif dabar supratau kodel fotikas nenorejo klausyti manes doh.gif biggrin.gif
Toro man antroji patiko, bet ne taip kad labai labai, o tiesiog patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 sausio 2008 - 21:44
Avytess, dėkui tau už tokias gražias nuotraukas 4u.gif Negaliu atsigrožėt kaip sugebi į nuotrauką perkelti tik tam žmogui būdingus bruožus thumbup.gif
Sesutė tavo, tai nuostabi pozuotoja 4u.gif . O kad tokie klusnūs visi modeliai būtų! biggrin.gif thumbup.gif

Andriuska, džiaugiuosi, kad taip paprastai ir aiškiai pasistengi mums paaiškint 4u.gif

vvvv, neliūdėk, o tai ir mums liūdna pasidarys mirksiukas.gif tikiuosi dar ne viena susitikimą suorganizuosim. tik gaila, kad kai kuriuos iš mūsų ne taip lengva pasikviest verysad.gif

Sayonara, nedingo nedingo tavo nuotraukytės mirksiukas.gif aš jas visas matau.

Desiree, o pas tave Dresdene gal šiek tiek daugiau šviesos nei pas mus, a? beje, sveika sugrįžus mirksiukas.gif

Toro, antrojoje dangus visai įdomiai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
šokių pilna tema, žiūriu - gal namų darbai apie šokį bręsta? user posted image

Sayonara, tavo nuotraukos patiko, pirmoji gal labiausiai (kadravimu), ir paskutinė savo išraiška, bet kažkaip pagalvojau, jeigu tai būtų ne šokančios pirmokės, o pvz., besitreniruojantys karatė mėgėjai, jaučiu, mano dėmesio taip nepatrauktų. Šiuo atveju man sunkoka atskirti pačias nuotraukas (šviesą, technines detales, kompoziciją) nuo modelių ir užfiksuoto veiksmo.

avytess, apie taviškes tai jau jau neturiu tiek iškalbos ką nors pasakyt, žaviuosi tavo profiškumu ir matymu kiekvieną kartą rolleyes.gif
Atsakyti
Anasko, kuo toliau tuo man kazkaip sunkiau vertint gamta.. apart Sillwio blush2.gif
kazko man isjos norisi daugiau... atrodo ir ta uogyte netiketa lyg akcentelis idomus, bet norisi ja kazkaip kitaip matyti.... pirmojoj irgi idomus patys objektai, bet vel gi.. gal tik konkoreziu sufokusuotu noretusi.. kad pagrindinis akcentas butu ju faktura....
zodziu pati nieko is gamtos nesugebu istraukt.... netraukia mane jos fotografuot.. sakau kazkada per pasivaiksciojima su vyru skundziausi, kad po sabakstyna vaikstom ir ner ka fotografuot.. o jis man smegenis paplove, kad blogam fotografui....... kaip ir blogam sokejui biggrin.gif
na bet mokytis reikia ir labai sveikinu kad tai darai, manau kuo daugiau bandysi tuo geriau gausis, tad tik pirmyn!!!

westa, man spalvos normaliai 4u.gif

Puriena6, tavo sokis buvo atgaiva mano kunui ir sielai... dabar man tas periodas kai beprotiskai zaviuosi j/b/, o cia dar sokis, kuriuo zavejausi visa gyvenima, bet niekada to nemokejau.... ir koks sokis.. nekasdieniskas, originalus, grakstus..... turi ka parodyti.....
tik si karta man per daug nuotrauku.. atsirinkciau 5-6 artimiausias, nes tiek beziurint pasimeta mintis ir risys tarp kiekvienos.... taip pat eiliskumo noretusi kito.. berods Sillwio jau padeliojo kazkaip.... kai tiek daug man nesidelioja....
bet darbas man laaaaaaaaaaaaabai patinka! labai! toks su ugnele... su kazkokia istorija, nors dalyvauja tik zmogus, siena ir grindys.. bet persiduoda gili sokio, istorijos ir estetikos dvasia... matyt sokantis zmogus ja sukuria... 4u.gif

valanda, jau maciau Kudroj sia Mona Lizos sypsena..
pasikartosiu mano akims be galo dailu.. siek tiek aristokratiska... spalvos, modelis r visas susizaidimas man nepriekaistingas.... na gal katinuko ir nereiktu, bet visa kita... saunu!
ir siaip stebiu tavo darbus ir zaviuosi jais... kazka jie tokio turi... ir tavo vaikis toks romus... ir tu pati skleidi kazkoki nemoku apibudint ka... bet ziuri ir ziuri ir dar norisi ziureti. tarsi abu itraukiat i save... nors esant gan uzsidare ir nelabai ileidziat i pacias giliausias kerteles... bet ziureti norisi, o gal vis tik isibrausiu i ju gyvenimus... zinoma geraja ir tik geraja prasme...

sayonara, suzavejai savo darbais... neismanau as tu taisykliu, fokusu ir kt dalyku.. ziurejau ir vadovavausi tik jausmais....
mazylis sukele grazius siltus jausmus, gal prisiminimus...
o vat mergytes sokejeles........................... istirpau..... tos pirmos trys...... na pasaka!!!
tas rozinis ju pasaulis.. .toks siltas, toks nekaltas... toks artimas ir toks mergaitiskas..... na nemoku issakyti zodziais, bet matyt noriu to svelnumo siuo metu beprotiskai, todel tavo svelniausios nuotraukos tiesiog isikabino i sirdi.....
matau auganti savo vaika jose.... matau savo didelius norus matyti dukryte sokancia..... na tiesiog ziuriu ir man gera.... labai.....

avytess, kaip gaila, kad nebuvau susitikime ir nesusipazinau su tavimi....
tikiuosi kada dar susibegsim mirksiukas.gif
smalsu butu buve pamatyti kaip tu atskleistum mane....
idomu kokia mano savybe iskeltum i pavirsiu savo nuotraukose....
nes kiek paziurejau meeto nuotraukas pvz Bite Maja pamaciau visai kitokia....
o ir kiti... pavaizduoti su savo tik jiems budingais gal but bruozais, jausmais, atvirumu ir uzdarumu....

toro, antroji tokia kitokia.. ir tas zavi.... jausminga.. spalvomis.. grakstumu... kazkokiu nedideliu astrumu ir tuo paciu svelnumu... zodziu gamta/miestas pamatyta kitaip.. o tai man visada patinka biggrin.gif

oi sudomino cia Sillwio aptarta kazkokia fotosesija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as cekava zosia.... ir man parodykit!!!!!!!!!!!!!!!!!! a????? blush2.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 20:28)
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.

kada busi visada lauksim 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 20:43)
manau, kad kažkaip pamažu išsijudiname.. žiū, vis susibėgam.. ir planuose yra ir viena fotosesija, ir naktinis vilnius.. nepastebėsim, kaip ir šviesos daugiau atsiras..smile.gif

tikiuosi prisijungtii ax.gif prasom placiau apie savo planus!

Atsakyti
Sveikuciai,
Jungiuosi po savaitgalio ax.gif
Keletas i aki kritusiu darbu...tai Purienos "Sokis"...as be zodziu, visu pirma kokia tu lanksti, ot pavydziu ax.gif Serija patiko, bet va iki puikumo man norisi daugiau erdves ir labiau tam tinkancio fono ir grindu. Siaip tai pavydetina, kad zmones tokius autoportretus sugeba nufotogtafuoti thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Patiko sayonaros balerinos...Pirma gal labaiusiai, bet vel man erdveeeees reikia si foto, na labai gaila kad graksti mergytes kojyte taip negailestingai nukapota smile.gif
toro, naktiniai debesys rolleyes.gif wow, labai patiko, nesikabineju 4u.gif

As su pora kadru...
"Rytinis portretas" ISO 800, F1.8, 1/160s cia man paciai kiek kliuna fokusas atrodo i tolimesne akyte, galetu buti atvirksciai blush2.gif
user posted image

O cia siaip is pasivaiksciojimo....sita antis ir mano berniukas va taip graziai bendravo- jis meta duonos kasni, o antis kaip suniukas istiesus kakla laukia ir pagauna kiekviena karta. Stebejaus net biggrin.gif Viena is siu akimirku ir pavyko pagauti..
ISO 200, F1.8, 1/800s
user posted image

Tiesa, labai dekoju uz komentarus mano praeitoms nuotraukoms- juostiniams kadrams, bei kalnu peizazui 4u.gif Sillwio ipatingai uz komentara apie kalnus...tavo komentarus skaitydama dar ziurek imsiu ir ismoksiu peizazus fotografuoti ax.gif 4u.gif

Desiree, sveika sugrizus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 29, 00:31)
oi sudomino cia Sillwio aptarta kazkokia fotosesija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as cekava zosia.... ir man parodykit!!!!!!!!!!!!!!!!!! a?????  blush2.gif

As jau antra karta praziopsojau... doh.gif Ot nesiseka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 sausio 2008 - 00:46
kažkada turėjau ir aš tokią svajonę... Išsipildė.

Skanuota iš juostelės su tam nepritaikytu skaneriu smile.gif Plačiajuostę atpažino kaip 35mm, tai rodos kaip Inc prie savo autoportreto rašė, kita pusė nesigavo lotuliukas.gif
Bet planuoju atspausdinti šią, tik neaišku kada. Kai turėsiu - parodysiu normalų variantą. Tiesa, per stiklą fotografuota, nenorėjau trukdyti ceremonijos su savo fotoaparato garsais smile.gif
p.s. rėmeliai per platūs, bet jau nebetaisysiu. Tebūnie tokie. Kai kelsiu gerą variantą tada pasistengsiu uždėti tai nuotraukai tinkamus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 01:09
Desiree, labai patinka ax.gif Tik gal kiek griuna kadras i kaire...labai nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 00:17)
Tik gal kiek griuna kadras i kaire...labai nedaug g.gif

jei sakai, kad griūna, reiškias tikrai griūna. Pati neapsisprendžiau. Bet čia tik skanuotoje versijoje. Originalas bus tiesus.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 28, 23:45)

As su pora kadru...
"Rytinis portretas" ISO 800, F1.8, 1/160s cia man paciai kiek kliuna fokusas atrodo i tolimesne akyte, galetu buti atvirksciai blush2.gif 

O cia siaip is pasivaiksciojimo....sita antis ir mano berniukas va taip graziai bendravo- jis meta duonos kasni, o antis kaip suniukas istiesus kakla laukia ir pagauna kiekviena karta. Stebejaus net biggrin.gif  Viena is siu akimirku ir pavyko pagauti..
ISO 200, F1.8, 1/800s

Rytinio portreto spalvos patinka. Ir šiaip mielas.
Antroji... geras momentas pagautas, bet apart to, nuotrauka man nelabai 4u.gif

Tavo kalnų peizažų nemačiau. kaip ir daugelio kitų foto. Tai pakomentuot negaliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 01:36
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:36)
Antroji... geras momentas pagautas, bet apart to, nuotrauka man nelabai  4u.gif 

Dekui 4u.gif
Na tiesiog momentas i albuma ax.gif
Gal ir nederetu cia tokiu rodyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 00:40)
Dekui 4u.gif
Na tiesiog momentas i albuma ax.gif
Gal ir nederetu cia tokiu rodyt... g.gif

kodėl, darbas daugiau nei į šeimos albumą. Viena nuomonė juk nieko nereiškia 4u.gif
Atsakyti
Noriu parodyti savo mėnulį 4u.gif
user posted image
Buvo stiprus vėjas, debesys greitai plaukė todėl gali atrodyt muilinas mėnulis blush2.gif

Ir portretukas rolleyes.gif

user posted image
Kas jame negerai? Ko trūksta?
Atsakyti