Anasko, kuo toliau tuo man kazkaip sunkiau vertint gamta.. apart Sillwio
kazko man isjos norisi daugiau... atrodo ir ta uogyte netiketa lyg akcentelis idomus, bet norisi ja kazkaip kitaip matyti.... pirmojoj irgi idomus patys objektai, bet vel gi.. gal tik konkoreziu sufokusuotu noretusi.. kad pagrindinis akcentas butu ju faktura....
zodziu pati nieko is gamtos nesugebu istraukt.... netraukia mane jos fotografuot.. sakau kazkada per pasivaiksciojima su vyru skundziausi, kad po sabakstyna vaikstom ir ner ka fotografuot.. o jis man smegenis paplove, kad blogam fotografui....... kaip ir blogam sokejui
na bet mokytis reikia ir labai sveikinu kad tai darai, manau kuo daugiau bandysi tuo geriau gausis, tad tik pirmyn!!!
westa, man spalvos normaliai
Puriena6, tavo sokis buvo atgaiva mano kunui ir sielai... dabar man tas periodas kai beprotiskai zaviuosi j/b/, o cia dar sokis, kuriuo zavejausi visa gyvenima, bet niekada to nemokejau.... ir koks sokis.. nekasdieniskas, originalus, grakstus..... turi ka parodyti.....
tik si karta man per daug nuotrauku.. atsirinkciau 5-6 artimiausias, nes tiek beziurint pasimeta mintis ir risys tarp kiekvienos.... taip pat eiliskumo noretusi kito.. berods Sillwio jau padeliojo kazkaip.... kai tiek daug man nesidelioja....
bet darbas man laaaaaaaaaaaaabai patinka! labai! toks su ugnele... su kazkokia istorija, nors dalyvauja tik zmogus, siena ir grindys.. bet persiduoda gili sokio, istorijos ir estetikos dvasia... matyt sokantis zmogus ja sukuria...
valanda, jau maciau Kudroj sia Mona Lizos sypsena..
pasikartosiu mano akims be galo dailu.. siek tiek aristokratiska... spalvos, modelis r visas susizaidimas man nepriekaistingas.... na gal katinuko ir nereiktu, bet visa kita... saunu!
ir siaip stebiu tavo darbus ir zaviuosi jais... kazka jie tokio turi... ir tavo vaikis toks romus... ir tu pati skleidi kazkoki nemoku apibudint ka... bet ziuri ir ziuri ir dar norisi ziureti. tarsi abu itraukiat i save... nors esant gan uzsidare ir nelabai ileidziat i pacias giliausias kerteles... bet ziureti norisi, o gal vis tik isibrausiu i ju gyvenimus... zinoma geraja ir tik geraja prasme...
sayonara, suzavejai savo darbais... neismanau as tu taisykliu, fokusu ir kt dalyku.. ziurejau ir vadovavausi tik jausmais....
mazylis sukele grazius siltus jausmus, gal prisiminimus...
o vat mergytes sokejeles........................... istirpau..... tos pirmos trys...... na pasaka!!!
tas rozinis ju pasaulis.. .toks siltas, toks nekaltas... toks artimas ir toks mergaitiskas..... na nemoku issakyti zodziais, bet matyt noriu to svelnumo siuo metu beprotiskai, todel tavo svelniausios nuotraukos tiesiog isikabino i sirdi.....
matau auganti savo vaika jose.... matau savo didelius norus matyti dukryte sokancia..... na tiesiog ziuriu ir man gera.... labai.....
avytess, kaip gaila, kad nebuvau susitikime ir nesusipazinau su tavimi....
tikiuosi kada dar susibegsim
smalsu butu buve pamatyti kaip tu atskleistum mane....
idomu kokia mano savybe iskeltum i pavirsiu savo nuotraukose....
nes kiek paziurejau meeto nuotraukas pvz Bite Maja pamaciau visai kitokia....
o ir kiti... pavaizduoti su savo tik jiems budingais gal but bruozais, jausmais, atvirumu ir uzdarumu....
toro, antroji tokia kitokia.. ir tas zavi.... jausminga.. spalvomis.. grakstumu... kazkokiu nedideliu astrumu ir tuo paciu svelnumu... zodziu gamta/miestas pamatyta kitaip.. o tai man visada patinka
oi sudomino cia
Sillwio aptarta kazkokia fotosesija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as cekava zosia.... ir man parodykit!!!!!!!!!!!!!!!!!! a?????
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 20:28)
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.
kada busi visada lauksim
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 20:43)
manau, kad kažkaip pamažu išsijudiname.. žiū, vis susibėgam.. ir planuose yra ir viena fotosesija, ir naktinis vilnius.. nepastebėsim, kaip ir šviesos daugiau atsiras..
tikiuosi prisijungtii
prasom placiau apie savo planus!