Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

žinoma, tikslus fokusavimasis priklauso ir nuo objektyvo. jei jis "tamsus" (minimali diafragma >4) tai tamsesnėje aplinkoje objekto kontrasto gali neužtekti sensoriui nustatyty fokusą. objektyvo kaina irgi kažkiek įtakoja. tai varikliuko "žingsnio" smulkumas, kas sąlygoja fokuso tikslumą. pigiuose objektyvuose minimalus "žingsnis" kuriuo linzes suka variklis gali būti per didelis ir jis sustos kažkur prieš ar už to taško, į kurį reikia fokusuotis. na nežinau ar labai aiškiai čia dėstau, bet tai lyg tas pats, ar bandyti pataikyti į fokusą sukant fokusavimo žiedą tarkim po 1/4 apsisukimo ar preciziškai po milimetrą...

tiesa, nuo kada 50/1,4 pigus? visada maniau, kad 50/1,8 yra pygus, o su f1,4 yra kaip ir vidutinės kainos. šiaip laaaaaabai geras, jei apie canon produkciją kalbam.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 11:25)
labas rytas
pailsėjau nuo Jūsų smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 14:17)
kad jau kūdikius beveik visi praignoravote..smile.gif
dedu dar vieną serijėlę..
"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"

Šaunuolė, sayonara. Labai gerai. Abi serijos gerai. Pirmoji man visai ne buitinė. Bandei ieškot kažko daugiau, negu pleškinti naujagimiui į kaktą ir tai sveikintina. Tas pats liečia ir antrąją seriją. Šaunuolė iš didžiosios raidės.

QUOTE(avytess @ 2008 01 28, 15:38)
Desiree fotografuoja mano sesutęsmile.gif)

Ne mano skonio. Gal reikėjo matyti savo akimis, tada suprasčiau. Pasileidžia žvilgsnis nuo jodo dešinio kampo (nematau ten žmogaus) žemyn į kairę, prašoka modelį ir užkliūna tik už beiščiuožiančios iš kadro druskinės. Gaila, kad neužkliūna akis ilgiau už nuostabaus modelio.
Atsakyti
perziurejau susitikimo nuotraukytes....
kaip liudziu, kad manes nebuvo..
superiniai kadrai, ypac j/b!!!
Atsakyti
a kodėl mano kai kurios šiandienos nuotraukos dingo..? g.gif

vvvvv, taigi bus dar tų susitikimų.. 4u.gif

ai, tiesa, sillwio, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 sausio 2008 - 19:45
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 19:33)
vvvvv, taigi bus dar tų susitikimų.. 4u.gif

na tikiuosi... tik va Desiree ne danai atvaziuoja smile.gif

as vis neprisiruosiu paskaityt ir nuotrauku paziuret...
jauciu, kad senos temos ir nebeliesiu... bandysiu sekti sia... ir eit bent nuo pradziu paskaityt..

na kas trumpai raportuos kas gero anoj temoj buvo????!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 28, 19:52)
na tikiuosi... tik va Desiree ne danai atvaziuoja  smile.gif

as vis neprisiruosiu paskaityt ir nuotrauku paziuret...
jauciu, kad senos temos ir nebeliesiu... bandysiu sekti sia... ir eit bent nuo pradziu paskaityt..

na kas trumpai raportuos kas gero anoj temoj buvo????!!!!!!  biggrin.gif

jei gerai pamenu, kažkada vėl planuoja būti ant Lietuvos.. ax.gif

aš neraportuosiu.. blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jau sakiau, kad visiems beržinės košės jums įkrėsti reiktų. Galėtumėt dažniau susitikti, pasisėdėti, pasifotografuoti. Taip juk irgi mokinamės...
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 sausio 2008 - 20:29
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 20:28)
jau sakiau, kad visiems beržinės košės jums įkrėsti reiktų. Galėtumėt dažniau susitikti, pasisėdėti, pasifotografuoti. Taip juk irgi mokinamės...
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.

manau, kad kažkaip pamažu išsijudiname.. žiū, vis susibėgam.. ir planuose yra ir viena fotosesija, ir naktinis vilnius.. nepastebėsim, kaip ir šviesos daugiau atsiras..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 19:43)
manau, kad kažkaip pamažu išsijudiname.. žiū, vis susibėgam.. ir planuose yra ir viena fotosesija, ir naktinis vilnius.. nepastebėsim, kaip ir šviesos daugiau atsiras..smile.gif

lauksim lauksim rezultatų.
O šviesos pamažu daugėja
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Peržiūrėjau puslapiukus, nuotraukėles. Patiko Velandos Mergaitė su katinu, o Purienos6 serija "Šokis" paliko didelį įspūdį, labai puikiai sujungtas fotografijos ir šokio menas thumbup.gif šaunuole, galima į parodą dėti.

silwio, spėjau pamatyt tavo glamūr sesija, patiko visos smile.gif išskyrus dvi ( kad nudriožtas kulniukas turbūt nepastebėjai ir vienoj vyruko veidas neestetiškai pateiktas), o visos kitos liux galima pasimokyti iš tavęs smile.gif

sayonara, patiko pati idėja tavo šokėjėlių, tai kad sugebėjai susieti, jog kiekvienos mergaitės svajonė būti šokėja (aš nebūčiau taip sugalvojęs).

andriuska, ačių už pamokėlę, ką čia pamokėlę - visą pamoką. Tiesiai, šviesiai, aiškiai, vyriškai. Respect

Vakar buvau išlėkęs panaktinėt, suvargau su naktinėm foto subtilybėm, na bet vistiek dedu porą kadrų jum panagrinėt:
su šia išsiduodu iš kokio miesto esu, tamsoka ji, per tamsus paros metas buvo, ir labai šviesi bažnyčia smile.gif Kas dieną žiūrėsit nelabai ką įžiurėsit, o ir šiaip sumažinta nesižiūri ji.
user posted image
O šita apdorota PS, bandžiau debesis ištraukt daugiau.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 28, 21:08)
sayonara, patiko pati idėja tavo šokėjėlių, tai kad sugebėjai susieti, jog kiekvienos mergaitės svajonė būti šokėja (aš nebūčiau taip sugalvojęs).

tai tikriausiai todėl, kad Tu ne mergaitė biggrin.gif

man antra naktinė visai įdomi.. 4u.gif tik vieno žibinto trūksta, kad jau medukai keturi biggrin.gif
Atsakyti
stars filtras? antra patiko...
Atsakyti