žinoma, tikslus fokusavimasis priklauso ir nuo objektyvo. jei jis "tamsus" (minimali diafragma >4) tai tamsesnėje aplinkoje objekto kontrasto gali neužtekti sensoriui nustatyty fokusą. objektyvo kaina irgi kažkiek įtakoja. tai varikliuko "žingsnio" smulkumas, kas sąlygoja fokuso tikslumą. pigiuose objektyvuose minimalus "žingsnis" kuriuo linzes suka variklis gali būti per didelis ir jis sustos kažkur prieš ar už to taško, į kurį reikia fokusuotis. na nežinau ar labai aiškiai čia dėstau, bet tai lyg tas pats, ar bandyti pataikyti į fokusą sukant fokusavimo žiedą tarkim po 1/4 apsisukimo ar preciziškai po milimetrą...
tiesa, nuo kada 50/1,4 pigus? visada maniau, kad 50/1,8 yra pygus, o su f1,4 yra kaip ir vidutinės kainos. šiaip laaaaaabai geras, jei apie canon produkciją kalbam.
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 11:25)
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 14:17)
kad jau kūdikius beveik visi praignoravote..
dedu dar vieną serijėlę..
"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"
dedu dar vieną serijėlę..
"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"
Šaunuolė, sayonara. Labai gerai. Abi serijos gerai. Pirmoji man visai ne buitinė. Bandei ieškot kažko daugiau, negu pleškinti naujagimiui į kaktą ir tai sveikintina. Tas pats liečia ir antrąją seriją. Šaunuolė iš didžiosios raidės.
QUOTE(avytess @ 2008 01 28, 15:38)
Desiree fotografuoja mano sesutę)
Ne mano skonio. Gal reikėjo matyti savo akimis, tada suprasčiau. Pasileidžia žvilgsnis nuo jodo dešinio kampo (nematau ten žmogaus) žemyn į kairę, prašoka modelį ir užkliūna tik už beiščiuožiančios iš kadro druskinės. Gaila, kad neužkliūna akis ilgiau už nuostabaus modelio.
perziurejau susitikimo nuotraukytes....
kaip liudziu, kad manes nebuvo..
superiniai kadrai, ypac j/b!!!
kaip liudziu, kad manes nebuvo..
superiniai kadrai, ypac j/b!!!
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 19:33)
vvvvv, taigi bus dar tų susitikimų..
na tikiuosi... tik va Desiree ne danai atvaziuoja
as vis neprisiruosiu paskaityt ir nuotrauku paziuret...
jauciu, kad senos temos ir nebeliesiu... bandysiu sekti sia... ir eit bent nuo pradziu paskaityt..
na kas trumpai raportuos kas gero anoj temoj buvo????!!!!!!
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 28, 19:52)
na tikiuosi... tik va Desiree ne danai atvaziuoja
jauciu, kad senos temos ir nebeliesiu... bandysiu sekti sia... ir eit bent nuo pradziu paskaityt..
jei gerai pamenu, kažkada vėl planuoja būti ant Lietuvos..
aš neraportuosiu..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 20:28)
jau sakiau, kad visiems beržinės košės jums įkrėsti reiktų. Galėtumėt dažniau susitikti, pasisėdėti, pasifotografuoti. Taip juk irgi mokinamės...
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.
Vvvvv, o aš Lt tikiuosi dar negreitai būsiu.
manau, kad kažkaip pamažu išsijudiname.. žiū, vis susibėgam.. ir planuose yra ir viena fotosesija, ir naktinis vilnius.. nepastebėsim, kaip ir šviesos daugiau atsiras..
Labas vakaras Peržiūrėjau puslapiukus, nuotraukėles. Patiko Velandos Mergaitė su katinu, o Purienos6 serija "Šokis" paliko didelį įspūdį, labai puikiai sujungtas fotografijos ir šokio menas šaunuole, galima į parodą dėti.
silwio, spėjau pamatyt tavo glamūr sesija, patiko visos išskyrus dvi ( kad nudriožtas kulniukas turbūt nepastebėjai ir vienoj vyruko veidas neestetiškai pateiktas), o visos kitos liux galima pasimokyti iš tavęs
sayonara, patiko pati idėja tavo šokėjėlių, tai kad sugebėjai susieti, jog kiekvienos mergaitės svajonė būti šokėja (aš nebūčiau taip sugalvojęs).
andriuska, ačių už pamokėlę, ką čia pamokėlę - visą pamoką. Tiesiai, šviesiai, aiškiai, vyriškai. Respect
Vakar buvau išlėkęs panaktinėt, suvargau su naktinėm foto subtilybėm, na bet vistiek dedu porą kadrų jum panagrinėt:
su šia išsiduodu iš kokio miesto esu, tamsoka ji, per tamsus paros metas buvo, ir labai šviesi bažnyčia Kas dieną žiūrėsit nelabai ką įžiurėsit, o ir šiaip sumažinta nesižiūri ji.
O šita apdorota PS, bandžiau debesis ištraukt daugiau.
silwio, spėjau pamatyt tavo glamūr sesija, patiko visos išskyrus dvi ( kad nudriožtas kulniukas turbūt nepastebėjai ir vienoj vyruko veidas neestetiškai pateiktas), o visos kitos liux galima pasimokyti iš tavęs
sayonara, patiko pati idėja tavo šokėjėlių, tai kad sugebėjai susieti, jog kiekvienos mergaitės svajonė būti šokėja (aš nebūčiau taip sugalvojęs).
andriuska, ačių už pamokėlę, ką čia pamokėlę - visą pamoką. Tiesiai, šviesiai, aiškiai, vyriškai. Respect
Vakar buvau išlėkęs panaktinėt, suvargau su naktinėm foto subtilybėm, na bet vistiek dedu porą kadrų jum panagrinėt:
su šia išsiduodu iš kokio miesto esu, tamsoka ji, per tamsus paros metas buvo, ir labai šviesi bažnyčia Kas dieną žiūrėsit nelabai ką įžiurėsit, o ir šiaip sumažinta nesižiūri ji.
O šita apdorota PS, bandžiau debesis ištraukt daugiau.
QUOTE(toro @ 2008 01 28, 21:08)
tai tikriausiai todėl, kad Tu ne mergaitė
man antra naktinė visai įdomi.. tik vieno žibinto trūksta, kad jau medukai keturi
stars filtras? antra patiko...