Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 15:38)
dziekui..smile.gif 4u.gif

a su ryškumu jau atsibodo teisintis biggrin.gif nu nepataikau.. gal negeras regėjimas savo daro, nesuprantu? biggrin.gif

Ir aš nepataikau wink.gif regėjimas neturi nieko bendra su autofokusu, su manual dar galėtum teisintis, o auto pats sufokusuoja iki tinkamo dydžio, jauč čia gal daro aparato sudrebėjimas ir ne maksimalus fokuso atitaikymas, jei aš irgi žinočiau kame bėda, pas mane šios problemos nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 13:34)
Tu teisi, per daug tikriausiai į portretus pasinėriau, pamečiau mintį iš to džiaugsmo.. 4u.gif iš tikro labai netikėtai patekau į pamoką, be to, mokytoja labai nenoriai įsileido, tai negalėjau po salę laisvai slankiot.. ir tai blaškiau jų dėmesį, todėl labai ribotai galėjau fotografuoti..

hmmm, tai manęs ten tikriausiai neįsileistų... Su Hasselbladu aš tikrai visų dėmesį išblaškyčiau. Bet turiu vilčių bent su Yamahos mokyklėle pabandyti... Ateityje... O šokis... palauks, gal kada turėsiu vėl galimybę.
Lauksim sekančių kūdikėlio foto 4u.gif
Atsakyti
sayonara, reikalas ne akyse, o iš viso fokuso nebuvime, reiškias fotoaparatas buvo sujudintas fotografavimo metu, tai arba labai dreba rankos lotuliukas.gif , arba didesnė tikimybė, kad per ilgas išlaikymas, kad nulaikyt nesujudinus. reik arba didint ISO arba gerint apšvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 14:47)
hmmm, tai manęs ten tikriausiai neįsileistų... Su Hasselbladu aš tikrai visų dėmesį išblaškyčiau. Bet turiu vilčių bent su Yamahos mokyklėle pabandyti... Ateityje... O šokis... palauks, gal kada turėsiu vėl galimybę.
Lauksim sekančių kūdikėlio foto  4u.gif

na žinok tikrai Tavo gražuolis Hasselblad'as (ačiū, kad leidai palaikyti rankose biggrin.gif) ne atitrauktų, o nutrauktų visą dėmesį..biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 28, 14:48)
sayonara, reikalas ne akyse, o iš viso fokuso nebuvime, reiškias fotoaparatas buvo sujudintas fotografavimo metu, tai arba labai dreba rankos  lotuliukas.gif , arba didesnė tikimybė, kad per ilgas išlaikymas, kad nulaikyt nesujudinus. reik arba didint ISO arba gerint apšvietimą  mirksiukas.gif

labiausiai tikėtina, kad dreba rankos, nes šviesos buvo pakankamai, ISO didint nebuvo reikalo, išlaikymas toks, kad tikrai nereikėjo laikyt įsispendus.. tai lieka rankos.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 sausio 2008 - 14:54
QUOTE(westa @ 2008 01 27, 20:11)
...jums irgi geltona?  unsure.gif
o šita foto man žalia  unsure.gif

nea. pas mane nei geltonos nei žalios nesimato mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 22:15)
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų 4u.gif

eik tu sau!! šaunumėlis thumbup.gif man labai patiko, o aštuntoji ypač.
šiaip, žinai, smagiau žiūrisi, kur grindų nesimato.

QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 22:49)
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

nea. pakaušis tikrai netrukdo. man čia viskas liuks thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 12:25)
pailsėjau nuo Jūsų smile.gif

žinai, man trečioji, kur pirštukai matosi labiausiai patiko, bet įtariu dar truputėlį ryškumo trūksta, a? mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 15:17)
"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"

labai graži fotosesija thumbup.gif man trečioji ir paskutinė labiausiai patiko. dar ketvirtoji gera. mirksiukas.gif o
jei galvot kaip apie seriją apie mergaičių šokius, tai antroji labai liuks

o kaip tavo katinėlis laikosi, a?
Atsakyti
saynara, aš apie kūdikėlį kalbėjau, ten gal trūko apšvietimo. šokių salėj pagal pirmas matosi, kad tikrai apšvietimo pakako. ketvirta gaila neišsitraukė iš tamsos, nes ten emocija dar kažkokia būdingesnė šokiui, nuovargis, susikaupimas darbui wub.gif
Atsakyti
inc, ačiū smile.gif
su kūdikėliu jo, trūksta.. negelbėjo niekas, o taip norėjosi išsišokti su nuotraukom..biggrin.gif
su šokiais dar bus progų.. bandysiu kitokios dvasios pagauti.. tikresnės..

katukas žymiai geriau, ėsti pradėjo, vaikštinėja, akis taisosi. nežinia dar, ar atsistatys akis visiškai, bet regėjimas nedingo.. stuburui lyg nieko nebūtų buvę..
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 28, 14:55)
saynara, aš apie kūdikėlį kalbėjau, ten gal trūko apšvietimo. šokių salėj pagal pirmas matosi, kad tikrai apšvietimo pakako. ketvirta gaila neišsitraukė iš tamsos, nes ten emocija dar kažkokia būdingesnė šokiui, nuovargis, susikaupimas darbui  wub.gif

aaaa.... doh.gif
jo jo, vežimėlio gaubtas buvo užtrauktas, apsiniaukę, nors ir dieną fotografuota..
na, nieko, tikrai bus progos klecką dar pakartoti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 13:58)

su šokiais dar bus progų.. bandysiu kitokios dvasios pagauti.. tikresnės..

katukas žymiai geriau

liuks, kad ir šokį pakartoti progų bus.
ir liuks dėl katuko. linkim, kad visai išgytų
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 15:58)
katukas žymiai geriau, ėsti pradėjo, vaikštinėja, akis taisosi. nežinia dar, ar atsistatys akis visiškai, bet regėjimas nedingo.. stuburui lyg nieko nebūtų buvę..

oi, kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
sayonara, serija su kudikiu man nelabai. Kazkaip nekabina. Truksta kokybes, norisi pajusti ta kudiska pieno kvapa, o cia kazkaip siek tiek buitiskai viskas atrodo. Trecioji gal geriausia.

O va rozines mergaiciu svajones wub.gif Sviesios nuotraukos, rozine spalva, mazos grazios balerinos wub.gif Kaip is pasakos 4u.gif Labiausiai patiko pirma ir paskutine. Tresiojoje blasko zalias daiktas ir mergaites poza bei rakursas man kazkaip nelabai. . 4-ojoj nepatiko apsvietimas ir kreivumas.
Atsakyti
žiūrinėju susitikimo nuotraukas. Hmmm geram fotografui, kaip ir šokėjui niekas netrukdo.... Avytess foto tai parodė.. Ir aš skundžiaus dėl nekokio apšvietimo, o pasirodo reikėjo tik jį tinkamai išnaudoti. Liuks. Šaunuolė Avytess 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 sausio 2008 - 15:25
Sveikos, sveiki 4u.gif

Sayonara, kūdikėlio nuotraukos labai šiltos ir spalvomis ir emocijomis wub.gif
Repeticija... Gražu wub.gif Saulėta nuotaika, mergaitės tokios mielos. Visos nuotraukos patiko. Labiausiai sustojau ir tyrinėjau priešpaskutinį portretuką. Tas žvilgsnis - nerealus wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 01 28, 00:43)
Labai fainai  Tikras šokis.
Ir dar auto  Įrėminti gražiai tokią seriją reiktų 

Ačiū, Degute 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 09:19)
Puriena, dar kartelį šūsnis balionų    Dar ir auto pasirodo ten. Nuostabu nuostabu nuostabu. Išlaikyti tokį grakštumą, tuo pačiu fotografuoti ir dar įnešti jausmų, meilės į šokį tikrai nėra lengva. O tau puikiausiai pavyko.  4u.gif

4u.gif Nieko sunkaus - įkvėpimas ir gera muzika biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 28, 10:27)
Puriena, tikrai nepameluosiu jei parodysiu savo reakcija, kai suzinuojau kad ten dar ir auto- user posted image

biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 28, 10:57)
Purienos foto aš grožiuos tyliai.kiek kliūna maža erdvė tarp sienos ir šokėjos. bet tai suprantu, kad buto sąlygomis to reikalaut negaliu  4u.gif bet šiaip galūnės kadre ir judesys - mano mylimiausias arkliukas,todėl abejinga likti negaliu. ne visos vienodai kabina, bet dauguma tai - puiku.

Labai ačiū 4u.gif Teisinga pastaba dėl mažos erdvės.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 11:25)
Purienos serija patiko. Netikėta. Subtili. Ne visos lygiavertės, bet iš principo stipru. Ir vėlgi - netikėta..smile.gif

Oi, kaip ačiū 4u.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 28, 14:14)
Puriena6,suzaveta sokiu thumbup.gif 3 man labiausiai patiko

Ačiū ačiū 4u.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 28, 14:52)

eik tu sau!! šaunumėlis man labai patiko, o aštuntoji ypač.
šiaip, žinai,  smagiau žiūrisi, kur grindų nesimato.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti