QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 18:49)
NU va Opa kitas reikalas šitoj viskas man miela tokia šilta, vaikiška nuotaikinga, emocinga nuotrauka
Na, gerulio nuotrauku yra sociai, o va velniukiskos israiskos nebuvau tokios pagavusi. Dekui.
QUOTE(peppi @ 2008 01 31, 18:53)
Latoya ir Opa, pritrenkete mimikomis savo mazuju
QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 19:36)
Opa sauni israiska, antroje jei tik butu atsisukes i langa jis o akiu spalva sauniai matosi. man patinka
Sunku apskritai ji fotografuot pasidare, nes visad 'reikaluose", ir dazniausiai gaunasi tik is nugaros Dekui.
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 31, 19:39)
nepaisant modeliuko dailumo,as visgi renkuosi pirma portreciuka,kuris labai dekingame apsvietime,priesingai nei antrasis,kuris nusisukes nuo sviesos saltinio.Pats veiksmas sutinku daugiau snekantis antroje,bet butent apsvietimas man ne antroje.Pirma labai liuksine savo israiska grazus prisiminimas ir dantukai visi,kaip ant delno
Na, pirmas man ir paciai smagesnis, ir kokybiskesnis.Aciu uz nuomone.
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 19:40)
geras momentas pagautas. Aš tikriausiai daryčiau juodai baltą, nes spalvos gana stiprios. Norisi kiek sušvelninti bet šiaip, puikiai atlikta.
nelabai man
man anas portretas stipresnis.
nelabai man
man anas portretas stipresnis.
Desiree, nenoriu daryt juodai baltos. Cia mano pirmasis juostelinis bandymas, sutinku, kad spalvos kiek stiprokos, taciau man visai ziurisi. Beje, taves kaip juotelininkes ( gerai nuskambejo ) noriu paklausti, ar spalvas duoda tik juosta, ar turi reiksmes ir ryskinimas?
Ir dar, koks skirtumas tarp skaidres ir negatyvines juosteles?
Silwio, nepraignoruok Noreciau ir tavo nuomones, as nesusijautrinu del to kad cia mano vaikis