Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 23:25)
Dabar pasirodysiu baisinga neismanele. Suprantu, kad cross procesas kazkas susijes su spalvomis. O kas tai tiksliai yra blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

cross procesas - (paraidžiui - kryžminis apdorojimas) kai negatyvinė juosta (c-41) ryškinama kaip pozityvinė, o pozityvinė juosta (e-6) negatyvui skirtuose chemikaluose. dažniausiai (ir pygesnis variantas) slaidas ryškinamas kaip negatyvas. spalvos nuplaukia neprognozuojamai. kontrastas užkyla. dėl to reikia daryti ekspokorekcijas. atsiradus fotošopui tokių eksperimentų poreikis kaip ir atkrito....

mano cross'o pvz. (juosta fuji astia berods.... o gal velvia?)

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 28 sausio 2008 - 12:55
Oi, Valanda, atsiprašau, kad neatsakiau į klausimą apie cross. Andriuska jau atsakė.
Kitąkart stengsiuos nepražioplinti klausimų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, andriuska. Dabar aisku, kad dar labiau neaisku:))). O jei rimtai, tai bendra suoprati igyjau.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 14:17)
Oi, Valanda, atsiprašau, kad neatsakiau į klausimą apie cross. Andriuska jau atsakė.
Kitąkart stengsiuos nepražioplinti klausimų  blush2.gif  4u.gif
Nieko tokio. Maniau, kad dar kaupiesi. O man , juk neskubu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 28 sausio 2008 - 13:19
QUOTE(valanda @ 2008 01 28, 12:19)
Aciu, andriuska. Dabar aisku, kad dar labiau neaisku:))). O jei rimtai, tai bendra suoprati igyjau.

na dar paprasčiau, cross procesas bus kai fotografuosi į skaidrių juostelę, o ją išryškinsi kaip paprastą spalvotą. Ir atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 28, 00:06)

valanda, labai patiko portretas, apsvietimas, modelis...  Ir tos spalvos  wub.gif Purpurines lupos, safyro melynumo akys  smile.gif Nenaturaliai, bet graziai.

drinks_cheers.gif ka as pirmiausiai irgi pamaciau wub.gif valanda man ten viskas gerai,niekas nemaiso mirksiukas.gif
Puriena6,suzaveta sokiu thumbup.gif 3 man labiausiai patiko 4u.gif
Sayonara,labai mielas modeliukas,as uz 3 foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 28 sausio 2008 - 14:14
kad jau kūdikius beveik visi praignoravote..smile.gif
dedu dar vieną serijėlę..

"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara,kas paignoravo kudikius biggrin.gif ?
man is Svajones serijos 1,2,3 wub.gif wub.gif i tokias nuotraukas ziureciau ir ziureciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 13:17)
kad jau kūdikius beveik visi praignoravote..smile.gif
dedu dar vieną serijėlę..

"kiekvienos mergaitės.. SVAJONĖ"

kiekvienos mergaitės svajonė... šokis... mmmmmmmmmmm o mano svajonė fotografuoti jų svajones... Vaje, kaip pavydžiu, na taip nuoširdžiai.
Visos tokios skirtingos. Jei apie šokį.. tai aš už pirmą ir antrą. Iš portretų man 4 labai patinka. Labai jausmingas.
Šaunuole tu mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Džiugu prisiminti tavo komentarą prie geriausio metų darbo ir žiūrėti kaip tu žengi į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 sausio 2008 - 14:28
sayonara, iš šių man stiprios pirma ir antra. kitos per daug suasmenintos.vaikų foto ir tiek. blush2.gif nelieka to šokio jausmo visai, tik gražiai besišypsančios mergytės.

iš kūdikio serijos, pirmai ir trečiai trūksta ryškumo. antros irgi nesuprantu, bet įdomiai gaudyta. pirma teisingesnė. trečioj rankytė truputį paskęsta visame kame ir dingsta efektas.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 28, 14:26)
Sayonara,kas paignoravo kudikius?
man is Svajones serijos 1,2,3 i tokias nuotraukas ziureciau ir ziureciau

beveik visos, sakiau biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 14:27)
kiekvienos mergaitės svajonė... šokis... mmmmmmmmmmm o mano svajonė fotografuoti jų svajones... Vaje, kaip pavydžiu, na taip nuoširdžiai.
Visos tokios skirtingos. Jei apie šokį.. tai aš už pirmą ir antrą. Iš portretų man 4 labai patinka. Labai jausmingas.
Šaunuole tu mūsų.  Džiugu prisiminti tavo komentarą prie geriausio metų darbo ir žiūrėti kaip tu žengi į priekį.

Dėkui. Tavo nuomonė man labai daug reiškia 4u.gif džiaugiuosi, jei matai bent mažiausią progresą..

QUOTE(Sansara @ 2008 01 28, 14:29)
sayonara, iš šių man stiprios pirma ir antra. kitos per daug suasmenintos. vaikų foto ir tiek.  nelieka to šokio jausmo visai, tik gražiai besišypsančios mergytės.

iš kūdikio serijos, pirmai ir trečiai trūksta ryškumo. antros irgi nesuprantu, bet įdomiai gaudyta. pirma teisingesnė. trečioj rankytė truputį paskęsta visame kame ir dingsta efektas.

Tu teisi, per daug tikriausiai į portretus pasinėriau, pamečiau mintį iš to džiaugsmo.. 4u.gif iš tikro labai netikėtai patekau į pamoką, be to, mokytoja labai nenoriai įsileido, tai negalėjau po salę laisvai slankiot.. ir tai blaškiau jų dėmesį, todėl labai ribotai galėjau fotografuoti..

kūdikiuką dar ne kartą gausiu pafotkinti, mat mano labai gera draugė turi tokį kamuoliuką..wink.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oo, Sayonara smile.gif gražių nuotraukų čia įdėjai - kūdikio nuotraukytės - man pirmoji labiausiai, antros irgi likau neuspratusi blush2.gif trečia mielai, kaip ir Sansara sakau, kad vos ryškumo trūksta..
O su mergaitėms, tai pirmoji nuostabi! labai labai patinka! dar antroji nieko, o likusios na mergaitės nuotraukos ir tiek 4u.gif ketvirtoje labai norisi geresnio ryškumo..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 28, 14:35)
Oo, Sayonara smile.gif gražių nuotraukų čia įdėjai - kūdikio nuotraukytės - man pirmoji labiausiai, antros irgi likau neuspratusi blush2.gif trečia mielai, kaip ir Sansara sakau, kad vos ryškumo trūksta..
O su mergaitėms, tai pirmoji nuostabi! labai labai patinka! dar antroji nieko, o likusios na mergaitės nuotraukos ir tiek 4u.gif ketvirtoje labai norisi geresnio ryškumo..

dziekui..smile.gif 4u.gif

a su ryškumu jau atsibodo teisintis biggrin.gif nu nepataikau.. gal negeras regėjimas savo daro, nesuprantu? biggrin.gif
Atsakyti