QUOTE(gus @ 2008 01 28, 14:26)
Sayonara,kas paignoravo kudikius?
man is Svajones serijos 1,2,3 i tokias nuotraukas ziureciau ir ziureciau
beveik visos, sakiau
ačiū
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 14:27)
kiekvienos mergaitės svajonė... šokis... mmmmmmmmmmm o mano svajonė fotografuoti jų svajones... Vaje, kaip pavydžiu, na taip nuoširdžiai.
Visos tokios skirtingos. Jei apie šokį.. tai aš už pirmą ir antrą. Iš portretų man 4 labai patinka. Labai jausmingas.
Šaunuole tu mūsų. Džiugu prisiminti tavo komentarą prie geriausio metų darbo ir žiūrėti kaip tu žengi į priekį.
Dėkui. Tavo nuomonė man labai daug reiškia
džiaugiuosi, jei matai bent mažiausią progresą..
QUOTE(Sansara @ 2008 01 28, 14:29)
sayonara, iš šių man stiprios pirma ir antra. kitos per daug suasmenintos. vaikų foto ir tiek. nelieka to šokio jausmo visai, tik gražiai besišypsančios mergytės.
iš kūdikio serijos, pirmai ir trečiai trūksta ryškumo. antros irgi nesuprantu, bet įdomiai gaudyta. pirma teisingesnė. trečioj rankytė truputį paskęsta visame kame ir dingsta efektas.
Tu teisi, per daug tikriausiai į portretus pasinėriau, pamečiau mintį iš to džiaugsmo..
iš tikro labai netikėtai patekau į pamoką, be to, mokytoja labai nenoriai įsileido, tai negalėjau po salę laisvai slankiot.. ir tai blaškiau jų dėmesį, todėl labai ribotai galėjau fotografuoti..
kūdikiuką dar ne kartą gausiu pafotkinti, mat mano labai gera draugė turi tokį kamuoliuką..
ačiū