Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 18:37)
Opa, mane kažkas nuotraukoje traukia...bet kažkas atstumia  doh.gif  nžn kaip paaiškint  g.gif  akytės vilioja, bet tie dantukai ir liežuviukas kažkaip blaško dėmesį nuo akyčių  blush2.gif  bet čia tik mano nuomonė, šiaip pagauta išraiška nereali ir vaikutis laaabai mielas  wub.gif

Dekui, siuo atveju mane zavi israiska, ir tai kad akytese lyg ir yra sioks toks suvirpejimas, jis man labai patinka.

QUOTE(Liova @ 2008 01 31, 18:38)
tongue.gif
O kaip vertimas i j/b?
user posted image

Man kiek pilkoka, noretusi kontrasto, tik... jau dabar matosi, kad zandukas ant isdegimo ribos, gali nebesigauti kontrastinti g.gif

Ir dar viena - apart to, kad padegusi galvyte ax.gif
user posted image
Atsakyti
NU va Opa kitas reikalas 4u.gif šitoj viskas man miela wub.gif tokia šilta, vaikiška nuotaikinga, emocinga nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Latoya ir Opa, pritrenkete mimikomis savo mazuju biggrin.gif
Labai vyke kadrai mirksiukas.gif

Wyshnia, pas tave pasedeta prie PS matosi bet viskas padaryta labai tvarkingai, nera prie ko prikibti, na o ryskumas tikrai pavydetinas smile.gif
Ilgai internete nelaikyciau tavo vietoje, parasa nesunku nuimti o si tavo serija tik ir prasosi buti ideta i avatara ar dar kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 12:04)
Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 12:50)
Ikelsiu dar pora ir daugiau nebeikyresiu...

Puikiai padirbėjai, wyshnia. Labai sterilu, šviesu ir miela. Tokias ir įsivaizduoju naujagimio nuotraukas.

QUOTE(kooala @ 2008 01 31, 14:59)

Pirmojoje labai trūksta ryškumo ir kliūna bardakėlis antram plane. Antroji žymiai įdomesnė, tik reikėtų pridėti kiek kontrasto.

QUOTE(kooala @ 2008 01 31, 15:15)
Aciu 4u.gif  smile.gif  stengsiuosi biggrin.gif dar viena:

Kodėl tokia maža?

QUOTE(sayonara @ 2008 01 31, 15:40)
pas balerinutes buvau spėjus 2 minutėms juostinį išsitraukt, bet man rodos jau ant manęs vaikai pyko.. doh.gif

čia iš tos serijos, kur nekokybiškos. bet atlaidūs nebūkit. apie nefokusą žinau.
doh.gif po wyshnios gėda rodyt, bet grūdinu valią biggrin.gif

Viršaus ir dešinės kiek daugoka. Vos vos, o šiaip man labai patinka. Gyvas, rimtas žvilgsnis.

QUOTE(blackkiss @ 2008 01 31, 15:58)
Labutis visiems!! 4u.gif
na  prisidesiu ir as prie jusu fotografavimo mokymosi... pasiskaiciau biski pirmos temos, tai supratau, kad ka anksciau stengiaus fotkint bent biski kruciau nei paprastai, pasirode paskaicius, kad vistiek totalus nemoksiskumas gavosi biggrin.gif

nu va idedu pora fotkiu kritikai kurios tiktu gatves (su kalnais bet fotkinta is gatves biggrin.gif) ir retro temom..cia fotkinau nemoksiskai dar nieko neskaicius nieko nesidomejus bei su muilinuke blush2.gif

Labas 4u.gif
Muilinukė nėra yda smile.gif
Pirmoje man labai nepatinka atspalvis. Siena turėtų būti balta, o ji rausva, kaip ir dangus. Antra daugiau snapshot'as, nors kompoziciškai nuotrauka stabili smile.gif

QUOTE(almante @ 2008 01 31, 16:38)
sveiki profesionalai bei megejai  4u.gif
gal galima butu Jusu nuomone isgirsti  ax.gif
viena pirmuju mano foto  ax.gif

Labas 4u.gif
O čia iš tų pirmųjų tavo nuotraukų, ar tų gerųjų? Jeigu pirmųjų, tai būtų įdomu pamatyti ką nors ir iš gerųjų smile.gif Jeigu rimtai, tai man patinka. Lakoniškai paprasta. Dangus gal kiek išdegęs, bet su tuo išmoksi tvarkytis (jei norėsi).

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 31, 17:23)
tai turiu leidimą kelti ir su mamyte, tai dar pora:

Nebloga visa sesija (ir šios nuotraukos, ir anos). Nebanaliai. Įdomiai. Ieškant. Maladiec smile.gif
Atsakyti
Liova jb - pilka, fokusas i gelyte ne i vaika, is priekio geriau butu...bet pats momentas pagautas smagus smile.gif

Opa sauni israiska, antroje jei tik butu atsisukes i langa jis wub.gif o akiu spalva sauniai matosi. man patinka smile.gif

siek tiek kitaip
user posted image
Atsakyti
sveiki,
wyshnia noriu pasidziaugti tavo darbu.isties jauciasi profesionali rankyte.Darbai,kurie uzgriebe uz motinisku jausmu.Toks svelnumas uzpludo..jei cia apsvietimas tik lango,tada as apshalus,kaip puikiai susitvarkei...isties vercianti is koju sesija!saunuole 4u.gif

y praignoruota klausima ar pasiulyma dviems jau mazdaug menesi tupinciom naujokem neradau nei vieno pritarimo.Reik suprast,kad dar ne laikas?Antra kart as jau neshukausiu.O jos pacios matau,jau prarado nora ykyriai prasinetis blush2.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:31)

QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:46)

nepaisant modeliuko dailumo,as visgi renkuosi pirma portreciuka,kuris labai dekingame apsvietime,priesingai nei antrasis,kuris nusisukes nuo sviesos saltinio.Pats veiksmas sutinku daugiau snekantis antroje,bet butent apsvietimas man ne antroje.Pirma labai liuksine savo israiska hihihi.gif grazus prisiminimas ir dantukai visi,kaip ant delno biggrin.gif

de Nados vertikalusis bandymas man visai patiko.Noreciau ir as prikist nagus prie sio darbelio.jei gali atsiusk man zuvelioke@yahoo.com .Mindooozo spalvos man nelabai kazkaip patiko...
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 31, 14:37)
Įdedu ir aš  ax.gif
Dailės pamokėlė
patinka ir man tokios susikaupusios akimirkos.
Rašei, kad norėjai akcento į rankutes. Patinka man ir tokios. Kai sužaidžiada su diafragma, fokusavimu. Gal tuomet būčiau iš arčiau fotografavus, kitokį fotografavimo kampą, bei kompoziciją pasirinkusi. Bet nežinau kokios ten sąlygos fotografavimui buvo, gal nelabai vietos judėti turėjai..
O jei žiūrint taip kaip yra, kairėje daugoka erdvės, o dešinėje nukirpta rankutė.
Gal dar iš viršaus bučiau fotografavusi, nes dabar dėmesį spalvotas rodos laikraštis patraukia, o juk turėtų akcentas į kažką lipdomo būti.

QUOTE(blackkiss @ 2008 01 31, 14:58)
Labutis visiems!! 4u.gif
na  prisidesiu ir as prie jusu fotografavimo mokymosi... pasiskaiciau biski pirmos temos, tai supratau, kad ka anksciau stengiaus fotkint bent biski kruciau nei paprastai, pasirode paskaicius, kad vistiek totalus nemoksiskumas gavosi biggrin.gif
nu va idedu pora fotkiu kritikai kurios tiktu gatves (su kalnais bet fotkinta is gatves biggrin.gif) ir retro temom..cia fotkinau nemoksiskai dar nieko neskaicius nieko nesidomejus bei su muilinuke blush2.gif
pirmosios kompozicija nelabai. Tiesiog nesudomina manęs,
Antroji, būtų įdomi, tik kompozicija pati, bei fotografavimo kampas nelabai apgalvoti.

QUOTE(Liova @ 2008 01 31, 15:22)
Labukas,
:
Noreciau jums parodyti sia nuotraukele, daryta vasara... Siek tiek apkarpyta, kadangi matesi data ax.gif  Ka jauciat i ja ziuredami? Ar nesinori kartu pauostyt tos rugegeles? smile.gif
žingsniuko į dešinę čia reikėtų ir tada fotografuoti. Norisi juk vaikučio veiduką matyti. Ir būčiau kiek iš arčiau fotografavus, nepalikus tiek erdvės, tiesiog susikoncentravus ties gėle ir veiduku.

QUOTE(almante @ 2008 01 31, 15:38)
sveiki profesionalai bei megejai   4u.gif
gal galima butu Jusu nuomone isgirsti   ax.gif
viena pirmuju mano foto  ax.gif
jei viena pirmųjų tai sakyčiau nebloga. Man, tarkim, nepavyko dar tokio vaizdo užfiksuoti. Tiesa aišku ir ta, kad nelabai išeinu tinkamu metu gamtos fotografuoti, o ir neturiu pastabumo.
Taigi, tau už pastabumą balionas. Nuotraukai trūksta ryškumo. Kompozicija geresnė galėtų būti, bet taip kaip yra, tikrai nėra labai blogai. Sveika prisijungusi į būrį 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 31, 16:23)
tai turiu leidimą kelti ir su mamyte, tai dar pora:
Ši man asmeniškai pati gražiausia:
pirmoji tikrai graži. Aš ją gal netgi juodai baltą daryčiau. Užtiesalo spalvos nepatrauktų dėmesio, akys kryptų tik nuo vieno veido link kito.
Antroje veidrodis labai liuks savo užduotį atlieka, smagu, kad ir mama įkomponuota. Man plaukų šepetys nelabai įsipaišo čia, nebent ji bandytų gražintis prieš veidrodį, bet sutinku, mažutė dar, nelengva prikalbinti ..
trūksta vėl ryškumo.

QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:31)
Sveiki,
ateinu su vienu kadru. Idomi butu jusu nuomone  ax.gif
geras momentas pagautas. Aš tikriausiai daryčiau juodai baltą, nes spalvos gana stiprios. Norisi kiek sušvelninti 4u.gif bet šiaip, puikiai atlikta.

QUOTE(Liova @ 2008 01 31, 16:38)
tongue.gif
O kaip vertimas i j/b?
nelabai man

QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:46)
Ir dar viena - apart to, kad padegusi galvyte  ax.gif
man anas portretas stipresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 18:47
Pupeliuk man pirmoji su mamyte labai labai wub.gif svaru ir jau taip silta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 31, 17:39)
y praignoruota klausima ar pasiulyma dviems jau mazdaug menesi tupinciom naujokem neradau nei vieno pritarimo.Reik suprast,kad dar ne laikas?Antra kart as jau neshukausiu.O jos pacios matau,jau prarado nora ykyriai prasinetis blush2.gif

aš už. Kaip tik ėjau ieškoti kieno ten pasiūlymas, tavo ar Wyshnios buvo.
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 17:36)
siek tiek kitaip

geras, tvarkingas darbas. Man patinka. daugiau nebežinau ką pridurti. tiesiog šiuo momentu tinkamas darbas mano akims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 18:36)
siek tiek kitaip

Gerai. Norisi kiek daugiau erdvės, bet gerai. Kompozicija man irgi labai patinka.
Atsakyti
Labas. Prirašėte ir vėl galybes smile.gif , o ir pasikeitimų matau yra. Tikrai daug slapukų išlindo po Desiree paraginimo smile.gif
Nespėju aš su jumis visiškai, vis įlendu paskaitau, bet kadangi nuotraukų daug, pasisakymu irgi daug, vis nepakomentuoju nieko, nes visu nepajėgus bučiau pakomentuot, o nepaminėtieji galvos, kad juos ignoruoju. Bet dabar vis vien kelis pakomentuosiu ax.gif

Labai patiko wyshnios kūdikėlių/kūdikėlio nuotraukos. Tikrai puikus, profesionalus darbas. Nuotraukos tokios šviesios, spindinčios tikrai galėtum mums visiem duot pamokėlę PS kokius veiksmus darei.

de Nada, man patiko pakoreguotos nuotraukos iš bažnyčios, prieš tai buvo tikrai per tamios, bet dabar tai labai liuks, žinoma kažkiek kokybė nukentėjo tiek daug šviesinant, bet vis vien geriau negu prieš tai.

Andriuška maladiec vėl tiesiai, šviesiai, aiškiai. (čia aš apie blyksčių info) AČIŪ
Tik aš galvoju, kad ta visa info galėtų bloge atsirasti, o gal atsiranda tik aš nepastebėjau
dar blush2.gif
Beje blogas tikrai informatyvus ir labai naudingas. Didelis ačiū iniciatoriams 4u.gif

Dėl namų darbų man viskas tinka. (Tik klausimas ar sudalyvausiu. Biški tinginys esu blush2.gif )

Dar dėl tos mano naktinės berods Andiuska klausė apie kažkokį stars filtra. Galiu atsakyt tiesiai šviesiai. Jokių filtrų nenaudojau, tiesiog kaip ir visada su PS (metodom nautchnogo tykanija) pasižaidžiau, stengdamasis išgauti man pačiam gražų vaizda.

Tai tiek šiam kartui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toro: 31 sausio 2008 - 18:48
tiesa,cia silwio poste pamaciau ir atsiminiau,ka seniai norejau parasyt.

Kreipiuosi y naujokus:kodel jus kompleksuojat del muilinuku??man sunku suvokt,nes as cia atejus net negalvojau apie veidrodini[kuri tik neseniai nusipirkau]ir besukciodama ysigijau Fuji muilinuke ir sekmyngai deliojau savo bandymus cia net nejausdama jokio komplekso.Iki tol...kol nesuvokiau,kad STAI ATEJO LAIKAS. Tiesa,cia jau nekukliai pasigirsiu,kad ND visiskai nesijausdavau luzere fotografuojancia muilinuke.tiesiog,stebekit,mokykites,semkites ideju ir SULAUKIT SAVOJO LAIKO smile.gif

buvau parasius fotografu bury sklandanti posaki,bet istryniau,kad niekas nepritaikytu sau...
Papildyta:
tiesa,almantei norejau parasyt,kad vienas pirmuju mano ykeltu darbu buvo butent toks voratinkliukas smile.gif

o latoyos foto labai gaivos ynese.tvarkyngai labai viskas.tokiam lygmeny nufotografuota,kad atrodo buvai viena is ju hihihi.gif
Atsakyti