QUOTE(Degutė @ 2008 01 31, 14:37)
Įdedu ir aš
Dailės pamokėlė
patinka ir man tokios susikaupusios akimirkos.
Rašei, kad norėjai akcento į rankutes. Patinka man ir tokios. Kai sužaidžiada su diafragma, fokusavimu. Gal tuomet būčiau iš arčiau fotografavus, kitokį fotografavimo kampą, bei kompoziciją pasirinkusi. Bet nežinau kokios ten sąlygos fotografavimui buvo, gal nelabai vietos judėti turėjai..
O jei žiūrint taip kaip yra, kairėje daugoka erdvės, o dešinėje nukirpta rankutė.
Gal dar iš viršaus bučiau fotografavusi, nes dabar dėmesį spalvotas rodos laikraštis patraukia, o juk turėtų akcentas į kažką lipdomo būti.
QUOTE(blackkiss @ 2008 01 31, 14:58)
Labutis visiems!!
na prisidesiu ir as prie jusu fotografavimo mokymosi... pasiskaiciau biski pirmos temos, tai supratau, kad ka anksciau stengiaus fotkint bent biski kruciau nei paprastai, pasirode paskaicius, kad vistiek totalus nemoksiskumas gavosi
nu va idedu pora fotkiu kritikai kurios tiktu gatves (su kalnais bet fotkinta is gatves
) ir retro temom..cia fotkinau nemoksiskai dar nieko neskaicius nieko nesidomejus bei su muilinuke
pirmosios kompozicija nelabai. Tiesiog nesudomina manęs,
Antroji, būtų įdomi, tik kompozicija pati, bei fotografavimo kampas nelabai apgalvoti.
QUOTE(Liova @ 2008 01 31, 15:22)
Labukas,
:
Noreciau jums parodyti sia nuotraukele, daryta vasara... Siek tiek apkarpyta, kadangi matesi data
Ka jauciat i ja ziuredami? Ar nesinori kartu pauostyt tos rugegeles?
žingsniuko į dešinę čia reikėtų ir tada fotografuoti. Norisi juk vaikučio veiduką matyti. Ir būčiau kiek iš arčiau fotografavus, nepalikus tiek erdvės, tiesiog susikoncentravus ties gėle ir veiduku.
QUOTE(almante @ 2008 01 31, 15:38)
sveiki profesionalai bei megejai
gal galima butu Jusu nuomone isgirsti
viena pirmuju mano foto
jei viena pirmųjų tai sakyčiau nebloga. Man, tarkim, nepavyko dar tokio vaizdo užfiksuoti. Tiesa aišku ir ta, kad nelabai išeinu tinkamu metu gamtos fotografuoti, o ir neturiu pastabumo.
Taigi, tau už pastabumą balionas. Nuotraukai trūksta ryškumo. Kompozicija geresnė galėtų būti, bet taip kaip yra, tikrai nėra labai blogai. Sveika prisijungusi į būrį
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 31, 16:23)
tai turiu leidimą kelti ir su mamyte, tai dar pora:
Ši man asmeniškai pati gražiausia:
pirmoji tikrai graži. Aš ją gal netgi juodai baltą daryčiau. Užtiesalo spalvos nepatrauktų dėmesio, akys kryptų tik nuo vieno veido link kito.
Antroje veidrodis labai liuks savo užduotį atlieka, smagu, kad ir mama įkomponuota. Man plaukų šepetys nelabai įsipaišo čia, nebent ji bandytų gražintis prieš veidrodį, bet sutinku, mažutė dar, nelengva prikalbinti ..
trūksta vėl ryškumo.
QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:31)
Sveiki,
ateinu su vienu kadru. Idomi butu jusu nuomone
geras momentas pagautas. Aš tikriausiai daryčiau juodai baltą, nes spalvos gana stiprios. Norisi kiek sušvelninti
bet šiaip, puikiai atlikta.
QUOTE(Liova @ 2008 01 31, 16:38)
O kaip vertimas i j/b?
nelabai man
QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 16:46)
Ir dar viena - apart to, kad padegusi galvyte
man anas portretas stipresnis.