Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 31, 16:40)

čia iš tos serijos, kur nekokybiškos. bet atlaidūs nebūkit. apie nefokusą žinau.
doh.gif po wyshnios gėda rodyt, bet grūdinu valią biggrin.gif

[

kaip skanuoji? gal ten klaida? planšetinių skanus šarpinti būtina, netgi skanuojant galima kokį USM nustatyti, kitaip bus ragas ir galvosi, kad žvaida ir žliba, ir rankos krievos..... pabandyk į minilabą nunešti ir padaryti vieną kadrą. palyginsi. jei ir ten enfokusas - treniruokis. jei ten o.k. - mokykis skanuoti.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 17:13)
biggrin.gif atsidariau diafragma iki 1.8 ir dave 4u.gif
4u.gif  geriau pirk 50'tuka biggrin.gif

o kokį 50-tuką tu naudoji?
pati dabar kaip tik mąstau, kokį būtų geriau pirkt? ar užteks 1,8 ar geriau pataupyt 1,4 g.gif
Atsakyti
Na jūsų tempai tai nerealūs 4u.gif kol suskaičiau doh.gif

Wyshnia wub.gif super super gražu, man labiausiai gal patinka paskutinioji iš visų keltų, bet šiaip tai super super 4u.gif

Sillwio - aš jūsų skyrelio neprisimenu balandžio mėnesį, bet prisimenu gegužę, berods tada prisijungiau - kokybė nuotraukų buvo tokia pat kaip dabar, pasisveikindama įdėjau savo tuo metu buvusią "Best ever" nuotraukytę, apie kurią daug žmonių sakė kad labai graži biggrin.gif jums pernelyg didelio įspūdžio nepadarė, bet ji buvo daugiau mažiau kokybiška ir rakurso tikrai buvo paieškota wink.gif

Ačiū dar kartą už komentarus - žinok nebeatrenku, ar fokusas pabėga, ar judesys, tiesiog buvo tikrai mažoka šviesos, o fokusuoju visaip, šiaip stengiuosi rinkti tą tašką, kur ir fokusuoju, nes perkadruodama su centriniu tašku pastebėjau, kad sujudinu aparatą.. Inc, žinau tą etiketę, ji buvo nukirpta įpusėjus fotografavimui doh.gif

tai turiu leidimą kelti ir su mamyte, tai dar pora:

Ši man asmeniškai pati gražiausia:

user posted image

user posted image

neryšku frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 31 sausio 2008 - 17:27
Blackiss welcome 4u.gif pirma man kiek nenatūralios spalvos ir kažkaip kasdieniška g.gif Antrojoje stalas/laikrodis labai įdomus, bet blaško vaizdą aplink jį esančios kėdės ir kt stalas. Jei yra galimybė dar kartą fotografuot, tai ieškok kampų ir parodyk stalą taip kad ir jo pateikimas būtų įdomus 4u.gif
Liova kadangi tai muilinė tai daug nepasakosiu, jei būtų geresnis fotikas sakyčiau kad norysi sufokusuoto taško, į lupytes ir į gelytę ir pan. Pirkis normalų fotiką greičiau (spausk vyrą) mirksiukas.gif
Almante nius tinklas kaip tinklas, spalvos nekokios ir dangus padegęs mano akimis, norisi kažko įdomesnio g.gif

Žiūrau aš dabar į naujokus (aš irgi dar prie jų tik nebe pati naujausia), juk vos prieš mėnesį ir aš tokia buvau hihihi.gif Ta prasme, kad norėjau to dėmesio ir pripažinimo hihihi.gif Bet dabar mąsau jau kitaip cool.gif o kaip nesakysiu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2008 01 31, 15:58)
nu va idedu pora fotkiu kritikai kurios tiktu gatves (su kalnais bet fotkinta is gatves biggrin.gif) ir retro temom..cia fotkinau nemoksiskai dar nieko neskaicius nieko nesidomejus bei su muilinuke blush2.gif

pirmoji negraži man tokia dangaus spalva. lyg ir dramatiška, bet tokia dirbtinė atrodo. čia filtras koks? ar natūraliai? bent man nelabai žiūrisi smile.gif
antroji įdomesnė. man kontrasto norisi didesnio. ir kažkokio veiksmo.gal žmogaus figūros. nes dabar tik įdomus staliukas, man nelabai ką kalba... vat dar žmogėną su puodeliu kavos, tuoj nuotrauka priverstų susimąstyt apie laiką, skubėjimą ir t.t.
Atsakyti
Avytess sveikinimai ir ačiū už įdomią temą, pabandysiu sudalyvauti abiejose.. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ateinu su vienu kadru. Idomi butu jusu nuomone ax.gif
user posted image

Ir begu skaityt temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 01 31, 16:53)
kaip skanuoji? gal ten klaida? planšetinių skanus šarpinti būtina, netgi skanuojant galima kokį USM nustatyti, kitaip bus ragas ir galvosi, kad žvaida ir žliba, ir rankos krievos..... pabandyk į minilabą nunešti ir padaryti vieną kadrą. palyginsi. jei ir ten enfokusas - treniruokis. jei ten o.k. - mokykis skanuoti.

skanuoju ne pati, o priduodu laboratorijai. mano klaida šį kartą tame, kad nepagavau fokuso ir nesukadravau normaliai, o karpyt, kaip sakiau, ranka dar nekyla, bet gal kada kils biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 17:31)
Sveiki,
ateinu su vienu kadru. Idomi butu jusu nuomone  ax.gif
user posted image

Ir begu skaityt temos  doh.gif

vau, koks fainas biggrin.gif truputį ryškumo akyse gal trūksta, bet šiaip fainas kadras..biggrin.gif duosi ir man jį kada pafotkint? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Opa, mane kažkas nuotraukoje traukia...bet kažkas atstumia doh.gif nžn kaip paaiškint g.gif akytės vilioja, bet tie dantukai ir liežuviukas kažkaip blaško dėmesį nuo akyčių blush2.gif bet čia tik mano nuomonė, šiaip pagauta išraiška nereali ir vaikutis laaabai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 16:26)

Žiūrau aš dabar į naujokus (aš irgi dar prie jų tik nebe pati naujausia), juk vos prieš mėnesį ir aš tokia buvau  hihihi.gif  Ta prasme, kad norėjau to dėmesio ir pripažinimo  hihihi.gif  Bet dabar mąsau jau kitaip  cool.gif  o kaip nesakysiu  liezuvis.gif

tongue.gif
O kaip vertimas i j/b?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 31, 18:36)
skanuoju ne pati, o priduodu laboratorijai. mano klaida šį kartą tame, kad nepagavau fokuso ir nesukadravau normaliai, o karpyt, kaip sakiau, ranka dar nekyla, bet gal kada kils biggrin.gif
vau, koks fainas biggrin.gif truputį ryškumo akyse gal trūksta, bet šiaip fainas kadras..biggrin.gif duosi ir man jį kada pafotkint?  ax.gif  4u.gif

Aisku duosiu bigsmile.gif Tik kad jis gyvsidabris, su juo nesusitarsi doh.gif O ypac as nebegaliu susitarti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 16:37)
Opa, mane kažkas nuotraukoje traukia...bet kažkas atstumia  doh.gif 

Mane taip pat blush2.gif Nuotaika per agresyvi, per griezta atrodo ax.gif
Atsakyti