Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 15:47)
jei apie neryškumą žinai, tai nebturiu tuomet ką pridurti  smile.gif Ryški, tikrai patiktų.
Nors gal imsiu ir prisikabinsiu, kad kairėje vos vos erdvės daugiau palikčiau, o dešinėje jos kiek daugoka. O jei nesikabinėjant ir pabūnant tiesiog savimi tai daryčiau kvadratą  smile.gif lango irgi kiek daugoka, ir jis jokios info šiuo tarpu neteikia.

likusias jau vakare pakomentuosiu  4u.gif

gal nori originalo ir parodyt, kaip kvadratintum? aš su juo visai praktikos neturiu, bijau ir bandyt.. 4u.gif
kol kas juostinius bandymus dedu absoliučiai nekarpytus. parodyk, ką, kaip pakropint? 4u.gif prašau prašau prašau smile.gif
Atsakyti
Labutis visiems!! 4u.gif
na prisidesiu ir as prie jusu fotografavimo mokymosi... pasiskaiciau biski pirmos temos, tai supratau, kad ka anksciau stengiaus fotkint bent biski kruciau nei paprastai, pasirode paskaicius, kad vistiek totalus nemoksiskumas gavosi biggrin.gif

nu va idedu pora fotkiu kritikai kurios tiktu gatves (su kalnais bet fotkinta is gatves biggrin.gif) ir retro temom..cia fotkinau nemoksiskai dar nieko neskaicius nieko nesidomejus bei su muilinuke blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 31 sausio 2008 - 16:26
Nu bet tas retro....galvą skauda ir dirbt nebegaliu ... kankinu save mintim ką čia sugalvojus doh.gif įtariu bus lengvesnis variantas gatvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 01 31, 15:02)
Nu bet tas retro....galvą skauda ir dirbt nebegaliu ... kankinu save mintim ką čia sugalvojus  doh.gif  įtariu bus lengvesnis variantas gatvė  g.gif

leisk temai susigulėti, juk tik tik ją paskelbė. O ir šiaip, paprasta eiti lengvu keliu tongue.gif bet užkopęs į kalną sunkesniu pasijausi tvirtesnis 4u.gif

Sayonara, atsiųsk į buuuchepaula@yahoo.com
Atsakyti
Degutė, Anasko, Getter - 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 31, 14:10)
ale.. ale.. ale Tu man pasakyk, kaip Tu tokį ryškumą gavai??? tikrai, gal jo kažkur būna pirkti? biggrin.gif  doh.gif

biggrin.gif atsidariau diafragma iki 1.8 ir dave 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 14:26)
Wyshnia, vis dar negaliu atsigereti wub.gif  wub.gif  wub.gif  Be zodziu.
Gal tu mums virtualius kursus suorganizuoti galetum? blush2.gif Buciau pirma eileje.
Ryskumo ir as is taves pirksiu lotuliukas.gif

4u.gif geriau pirk 50'tuka biggrin.gif

Mindoozai - jokio papildomo apsvietimo smile.gif

Aciu Desiree uz nuorodas 4u.gif

Kaip smagu, kai tiek naujoku drinks_cheers.gif

Degute
, viskas butu gerai, jei, mano akim, dailininkas sedetu i langa atsisukes, o ne nusisukes - stumdyk baldus mam 4u.gif Aplamai man labai patinka tokios uzsiemusiu, kurianciu vaikuciu nuotraukos smile.gif

Sayonara - su kadravimu ir as kovoju doh.gif sioje tavo nuotraukoje noreciau maziau virsaus ir desnes, daugiau kaires 4u.gif tas man labiau nei fokuso nebuvimas kliuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 16:13)
biggrin.gif atsidariau diafragma iki 1.8 ir dave 4u.gif

Sayonara - su kadravimu ir as kovoju doh.gif sioje tavo nuotraukoje noreciau maziau virsaus ir desnes, daugiau kaires 4u.gif  tas man labiau nei fokuso nebuvimas kliuna smile.gif

aš kuo daugiau atsidarau diafragmą, tuo man mažiau šansų pataikyt ryškumą biggrin.gif energiser - keep going and going and going..biggrin.gif

vėl kankinsiu mažąją baleriną, kai tik galėsiu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Siuo atveju ne vertimas i juodai balta, o vertimas i pilka ir sviesia spalva. Ar siek tiek redaguoji nuotraukas, ar iskart keli? Tikrai verta pasimokyti siek tiek padirbeti prie nuotraukos. Dabar nesiziuri, nes nuotraukos per daug "zalios". Ideju turi, belieka ismokti jas pilnai igyvendinti.

Siek tiek redaguoju 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
del slaptazodzio... Tai apie ji net pagalvojau, kai prisijungiau prie jusu smile.gif Man jo nereikia, bent jau kolkas, suprantu - turiu nusipelnyti... mirksiukas.gif
Vakar kai dejau nuotraukeles, is tiesu sunku buvo atsirinkti ir papyliau nemazai, o ir tu kuriu nereikejo, tad soriukas blush2.gif
Noreciau jums parodyti sia nuotraukele, daryta vasara... Siek tiek apkarpyta, kadangi matesi data ax.gif Ka jauciat i ja ziuredami? Ar nesinori kartu pauostyt tos rugegeles? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 31, 13:57)
Norejau  paklausti kaip siusti nuotraukas, juk bus zinoma kas siuncia, gal tada visi naujuokai tegul sukuria po emaila nauja  g.gif man paranoja lotuliukas.gif Ir dar koks minusas, mes negalesim matyti komentarus verysad.gif ir komentuoti verysad.gif

kas siuntė foto žinos tik vienas žmogus mirksiukas.gif tikrai tas žmogus nešūkaus viešai kieno ir kur foto. mes patys anksčiau taip darėm. ir iš karto pasirašydavom kur kieno. po to nusprendėm staigmenai tai palikt, kas autorius
galėsit ir matyt nuotraukas, komentarus ir komentuot. nes neuždėtas passw ant to albumo. o kai jo nėra, gali komentuot visi be problemų. jei bus neaišku kaip tai daryt, paaiškinsim. 4u.gif tik jau be paranojų prašau mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Wyshnia, jau tavo nuotraukytes su kudikeliu, tai... wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabios, apgaubiancios siluma ir meile wub.gif Jauciu silpnybe tokiom nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
sveiki profesionalai bei megejai 4u.gif
gal galima butu Jusu nuomone isgirsti ax.gif
viena pirmuju mano foto ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almante: 31 sausio 2008 - 16:51
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 16:13)

Degute
, viskas butu gerai, jei, mano akim, dailininkas sedetu i langa atsisukes, o ne nusisukes - stumdyk baldus mam 4u.gif Aplamai man labai patinka tokios uzsiemusiu, kurianciu vaikuciu nuotraukos smile.gif

Čia dailės būrelyje, ne namie, nepastumdysi ten jų labai wink.gif Užtai veidukas šešėlyje. Bet čia norėjau akcento labiau rankytėms - jos tai šviesoj ax.gif
Atsakyti