Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As tai nelbai supratau..paaiskinsiu kaip man daejo lotuliukas.gif
Viena tema,yra labiau naujokam,nes ji lengvesne,todel kuret dvi,nes ta retro doh.gif
na kaip naujokam tikrai sunku....
Bet.. kazkas rase kad sukurs tema ta gatve be slaptazodzio,tai kam mum kazkam siusti foto kai mes galim patys ideti? gi ir patys ir kitas komentuosim,ar as kazka ne taip supratau ?
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 31, 13:35)

Bet.. kazkas rase kad sukurs tema ta gatve be slaptazodzio,tai kam mum kazkam siusti foto kai mes galim patys ideti? gi ir patys ir kitas komentuosim,ar as kazka ne taip supratau ?

slaptažodžio reikia, kad galėtum įkelti nuotrauką į albumą
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 31, 15:35)
As tai nelbai supratau..paaiskinsiu kaip man daejo  lotuliukas.gif
Viena tema,yra labiau naujokam,nes ji lengvesne,todel kuret dvi,nes ta retro doh.gif
na kaip naujokam tikrai sunku....

Viena puslapi atgal Desiree labai aiskiai viska papasakojo..... Atidziau skaitykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 14:20)
visi juk klystam, gal ne taip sucitavau.
nors kai spaudžiau cituoti norėjau rašyti romaną, kurį ištryniau. Bet taip ir palikau citatą.
čia apie retro.
http://en.wikipedia.org/wiki/Retro

Gerai, aš šian priekabi labai tongue.gif turiu milijonus darbų padaryt o už lango pila kaip iš kibiro tai kiurksau namuose ax.gif
Papildyta:
OOOO blink.gif nelyja o sninga blink.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Koola, pirmoji man daug daug geresnė už tas, kur vakar rodei.
Pats vertimas į jb nelabai, nes pilka viskas, bet patinka, kad tai ne šiaip sau šuns nuotrauka, o dar kažkokie elementai įvesti. Vis tik norisi kažkokio objekto ytin ryškaus, nes dabar viskas kaip ir paplaukę, gal kitokio dar fotografavimo kampo, kompozicijos geresnės. Bet žingsnis į priekį, t.y. ieškojimai pasiteisino
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 16:06)
Koola, pirmoji man daug daug geresnė už tas, kur vakar rodei.
Pats vertimas į jb nelabai, nes pilka viskas, bet patinka, kad tai ne šiaip sau šuns nuotrauka, o dar kažkokie elementai įvesti. Vis tik norisi kažkokio objekto ytin ryškaus, nes dabar viskas kaip ir paplaukę, gal kitokio dar fotografavimo kampo, kompozicijos geresnės. Bet žingsnis į priekį, t.y. ieškojimai pasiteisino

Aciu 4u.gif smile.gif stengsiuosi biggrin.gif dar viena:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 31 sausio 2008 - 15:16
QUOTE(kooala @ 2008 01 31, 14:15)
Aciu 4u.gif  smile.gif  stengsiuosi biggrin.gif dar viena:

su pliušinuku man nei pirmas nei antras variantas nepatinka. Pirmasis perdaug pilkas, o ir kompozicija nekokia. Antrasis gal būtų įdomesnis, bet vėl kompozicijos kitokios reiktų, fotografavimo kampo kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 15:19
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 12:50)
Ikelsiu dar pora ir daugiau nebeikyresiu...

sviesa papildoma naudota ar tik tas apsvietimas, kuris sklinda naturaliai?
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2008 01 31, 14:59)
4u.gif

Siuo atveju ne vertimas i juodai balta, o vertimas i pilka ir sviesia spalva. Ar siek tiek redaguoji nuotraukas, ar iskart keli? Tikrai verta pasimokyti siek tiek padirbeti prie nuotraukos. Dabar nesiziuri, nes nuotraukos per daug "zalios". Ideju turi, belieka ismokti jas pilnai igyvendinti.
Atsakyti
Įdedu ir aš ax.gif
Dailės pamokėlė

user posted image

Atsakyti
pas balerinutes buvau spėjus 2 minutėms juostinį išsitraukt, bet man rodos jau ant manęs vaikai pyko.. doh.gif

čia iš tos serijos, kur nekokybiškos. bet atlaidūs nebūkit. apie nefokusą žinau.
doh.gif po wyshnios gėda rodyt, bet grūdinu valią biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 31, 14:40)
pas balerinutes buvau spėjus 2 minutėms juostinį išsitraukt, bet man rodos jau ant manęs vaikai pyko.. doh.gif

čia iš tos serijos, kur nekokybiškos. bet atlaidūs nebūkit. apie nefokusą žinau.
doh.gif po wyshnios gėda rodyt, bet grūdinu valią biggrin.gif

jei apie neryškumą žinai, tai nebturiu tuomet ką pridurti smile.gif Ryški, tikrai patiktų.
Nors gal imsiu ir prisikabinsiu, kad kairėje vos vos erdvės daugiau palikčiau, o dešinėje jos kiek daugoka. O jei nesikabinėjant ir pabūnant tiesiog savimi tai daryčiau kvadratą smile.gif lango irgi kiek daugoka, ir jis jokios info šiuo tarpu neteikia.

likusias jau vakare pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 15:48