Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(de Nada @ 2008 01 31, 13:33)
Antrojoje nuotraukoje - raukslytes kaktoj 

man tai akytes visose nuotraukos nerealios thumbup.gif visos nuotraukos mielos,siltos,gleznos wub.gif
Retro ax.gif na ka,matau kad man per sunku bus tikrai blush2.gif o gatve tai pasisitengsiu,bet jus greit suprasit kur angliskas stilius biggrin.gif ir greit mane isifruosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 01 31, 11:53)
Noriu ideti Mindoozo pakoreguotas mano nuotraukas, gal taip geriau?
Man kazkas su spalvom nelabai...
Ir dar mano korekcija - pabandziau perdaryt i vertikalia

man pirmosios dvi nepatinka. Labai nenatūraliai ta krintanti šviesa atrodo, o ir spalvos nea. Apie trečią dar pamąstysiu.
Atsakyti
Kol susiruosiau parasyti, viskas issiprende smile.gif
Norejau paklausti kaip siusti nuotraukas, juk bus zinoma kas siuncia, gal tada visi naujuokai tegul sukuria po emaila nauja g.gif man paranoja lotuliukas.gif Ir dar koks minusas, mes negalesim matyti komentarus verysad.gif ir komentuoti verysad.gif

Aciu kad nusprendet dvi ND daryti, nes retro man tikrai per sunki unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, kaip fainai wub.gif Skaidru, lengva. Nu negaliu atsižiūrėt ax.gif
Atsakyti
Wysnia, be galo grazios nuotraukos wub.gif as labai noreciau kad pas mane butu tokios blush2.gif wub.gif manau zmones kam darei bus laaaaaaaaaaaaaaaaabai patenkinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 31, 12:57)
Norejau  paklausti kaip siusti nuotraukas, juk bus zinoma kas siuncia, gal tada visi naujuokai tegul sukuria po emaila nauja  g.gif man paranoja lotuliukas.gif Ir dar koks minusas, mes negalesim matyti komentarus verysad.gif ir komentuoti verysad.gif

galiu sudėti dar neturinčių slaptažodžio nuotraukas į albumą, jei norėsit, siųskit adresu
buuuchepaula@yahoo.com
Po naują mail adresiuką kurtis tikrai nereikia. Juk anksčiau ar vėliau vistiek daugumą nuotraukų autorių atpažįstam... O balsuojam šiip ar taip ne už autorių, bet už darbą.
Kadangi tas albumas nebus rakinamas, tai komentarus matysit, o ir patys galėsit komentuoti 4u.gif

čia vienas adresiukas pasižvalgymui. savotiškos nuotraukos, bet idėjų ką ir kaip galima fotografuoti gatvėje yra
http://www.lulu.com/...hp?fCID=1400412

dar galit su google pasiieškoti, kad ir Robert Doisneu fotografijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 14:07
del da Nados perdarytu nuotrauku man perdarytos ne... nebe`naturali nuotrauka... originalas patiko labiau. Vieta verta grizti ir perfotografuoti 4u.gif

Drumbacele
, aciu. Taip, cia tos nuotraukos, kur nelabai patenkinta pradzioj buvau. Apsvietimas siose nuotraukose naturalus - per langa. Jai klausi apie soft boxa ir blicus, tai ten pirmojoj fotosesijoj naudojau g.gif Ir isvis, pamaciau kol vyksta ieskojimai (cia as apie save) , nereikia is anksto susidaryt labai grieztai ivaizdzio, kokios nuotraukos bus - tiesiog megautis fotografavimu - rezultatai gali labai net nustebinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 11:37)
ai trinu lauk antrą romano dalį.

gaila, kad ištrynei..smile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 11:40)
Pabusiu sefe , nors sillwio cia visuomet musu vadas buvo.
Tai tuomet kita tema "Gatve". Terminas 2 savaites. Albumas nerakinamas, ok?Deti galima po 3 nuotraukas.

šefė biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 12:04)
Tai jei teisingai suprantu technineje ND komentuodami taip pat daugiau demesio skirsim techniniams dalykams g.gif Cia tik pasitikslinu smile.gif

Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

ale.. ale.. ale Tu man pasakyk, kaip Tu tokį ryškumą gavai??? tikrai, gal jo kažkur būna pirkti? biggrin.gif doh.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 31, 12:37)
O jei dar ne per vėlu, norėčiau paskelbti kitą temą biggrin.gif  Galvojau, galvotau..kokius milijonus variantų turiu, bet visgi apsistojau prie man labiausiai artimos ir įdomiausios temos - "retro".
Ar tiktų toks variantas? Ar man nereikia klaust? hihi

sunki, bet tikrai gera tema..smile.gif 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 31, 13:26)
dėl Retro..ar fotografuojam retro aplinką, ar pačios  foto turi būti retro stiliumi ? ..ar tiesiog imporvizuojam visaip? ..

manau, kad visaip.. tai juk interpretacija....smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 31, 13:57)
Kol susiruosiau parasyti, viskas issiprende smile.gif
Norejau  paklausti kaip siusti nuotraukas, juk bus zinoma kas siuncia, gal tada visi naujuokai tegul sukuria po emaila nauja  g.gif man paranoja lotuliukas.gif Ir dar koks minusas, mes negalesim matyti komentarus verysad.gif ir komentuoti verysad.gif

nu pasitikėk mumis.. aš tai iš karto galėčiau dėti foto su savo niku, ot problema..biggrin.gif
Atsakyti
Ar retro angliskai irgi retro? noreciau pagooglinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 11:37)
aš balsuočiau už dvi temas, viena labiau techninę, kitą su interpretacijom. Tuomet būtų vietos visiems pasireikšti.

Tai buvo mano antras pasiūlymas tik įdomu kodėl citavai pirmąjį g.gif doh.gif

Tema Gatvė g.gif platu bigsmile.gif įdėją jau turiu blush2.gif o vat retro schmoll.gif bet bus įdomu į darbus pažiūrėt ir komentarus paskaityt biggrin.gif

Wyshniuk super užburiančios kūdikėlio nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 13:14)
Tai buvo mano antras pasiūlymas tik įdomu kodėl citavai pirmąjį  g.gif  doh.gif 

visi juk klystam, gal ne taip sucitavau.
nors kai spaudžiau cituoti norėjau rašyti romaną, kurį ištryniau. Bet taip ir palikau citatą.

čia apie retro.
http://en.wikipedia.org/wiki/Retro
Atsakyti
Wyshnia, vis dar negaliu atsigereti wub.gif wub.gif wub.gif Be zodziu.
Gal tu mums virtualius kursus suorganizuoti galetum? blush2.gif Buciau pirma eileje.
Ryskumo ir as is taves pirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti