Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tegu kaŽkas iš nenaujokų apsiima tada naujokų foto sukelt į tą gatvę, nes to daryti nežinant passw neįmanoma. o jei žinai passw sukėlimui, tai ir peržiūra prieinama tampa. tiksliau net visas administravimas. naujokai tegu kam e-mailu nusiunčia savo darbus, o jau pakuruoja kas iš senbūvių. be autoriaus tegu įkelia ir t.t.

wyshnia, aš sužavėta.... wub.gif mane retai kada taip paliečia vaikų nuotraukos (turbūt dėl to, kad jos visos ne mano vaiko), bet šios sugriebė už širdies. tiek kokybe, tiek siužetu... užpavydėjau gabumų ir nuotraukų lotuliukas.gif

avytess tema man bus sunki doh.gif neturiu nieko iš retro namuose... teks kažką galvot ir burt. o gal patingėsiu eilinį sykį ir lengvesnę "gatvę" pasirinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 31 sausio 2008 - 12:45
Ikelsiu dar pora ir daugiau nebeikyresiu...

user posted image

user posted image

westa, Desiree, Uzuolaida, avytesss, Sansara, gus, aciu uz komentarus 4u.gif
Tiesa sakant sekamdieni truputi pykau ant saves, kad neisnaudojau puikios progos - sveciuose buvo vos menesiuko dvynukes wub.gif nesusitvarkiau su WB, ziauriai reikia platesnio kampo arba didesnio kambario smile.gif Is cia jb ir erdves trukumas. Diena buvo sviesi, fotografavau prie naturalaus apsvietimo. Dziaugiuosi, kad fokusa pavyko pagauti ten, kur reikejo, o toliau visagalis PS prisidejo biggrin.gif tiesa i JB verciau su canono programa, PS tonavimas, odos tvarkymai, sviesinau tampydama kreives, karpiau, unsharp mask. Kai kuriose nuotraukose man noretusi kiek kitokio kadravimo, bet niekur nesidesi - turejau kirpt standartiniu 5x7 formatu.

Avytesss, sveikinu su 1 vieta NB 4u.gif , ale tau laimet negalima leist - oho kokio sunkumo tema blink.gif doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Noriu ideti Mindoozo pakoreguotas mano nuotraukas, gal taip geriau?
user posted image

user posted image

Man kazkas su spalvom nelabai...

Ir dar mano korekcija - pabandziau perdaryt i vertikalia
user posted image

Vishnia, jau tavo serija wub.gif
Man labiausiai patinka trecioji - tokia minimalistine; kudikelis ir "menama" mama - graziai vaikutis isikomponuoja peties linkyje. Antra - irgi nebloga, bet man kiek standartine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 31 sausio 2008 - 12:54
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 13:04)

Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

na jau kas per grožis thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 31, 13:37)
O jei dar ne per vėlu, norėčiau paskelbti kitą temą biggrin.gif  Galvojau, galvotau..kokius milijonus variantų turiu, bet visgi apsistojau prie man labiausiai artimos ir įdomiausios temos - "retro".

ohoho doh.gif
na tikrai ne iš lengvųjų!? na bet bus smagu pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 13:18)
jei rimtai, tai techninei užduočiai būčiau rinkusi kitokią temą. Bet tema yra tai pirmyn, dirbam. Tik manau tikrai reikėtų kažkokio konkretesnio apibūdinimo į ką kreipti daugiau dėmesio. Jei ne pažengusiems, tai naujai prisijungusiems. Manau nelabai mokant atsirinkti nuotraukas tikrai nebus lengva atlikti šį namų darbą.
Gal pavyzdžių net kokių iš gatvės foto galima būtų įkelti. Kai vaikis užmigs galiu ir internete paieškoti ir nuorodų įdėti.

Taip. Man atrodo naujokams reikia viską aiškiai parašyti, nes dabar aš išmąsčiau, kad tarkim "techninė" reiškia, jog bus kreipiamas dėmesys į nuotraukos kokybę, pasirinktus parametrus ir t.t., o idėja bus antroj vietoj. O ta antra "retro" tema, tai čia bus vertinama idėja ir mažiau žiūrima į techninę pusę. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 01 31, 12:08)
Taip. Man atrodo naujokams reikia viską aiškiai parašyti, nes dabar aš išmąsčiau, kad tarkim "techninė" reiškia, jog bus kreipiamas dėmesys į nuotraukos kokybę, pasirinktus parametrus ir t.t., o idėja bus antroj vietoj. O ta antra "retro" tema, tai čia bus vertinama idėja ir mažiau žiūrima į techninę pusę. Ar ne?

bent jau aš prie GATVĖS temos darbų komentuodama ir vertindama tikrai daug dėmesio skirsiu kompozicijai. Jei bus dangaus, norisi, kad nebūtų išdegęs, taigi teisingas diafragmos ir išlaikymo pasirinkimas. Dar fokusavimas, pagrindinis akcentas svarbu šioje temoje. Kad akys eitų iškart ten, kur reikia.
Žodžiu, bent jau aš taip suprantu šių nd esmę. Todėl, jei dar kas neskaitė, verta paskaityti bent svarbiausias fotografines taisykles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 13:18
Wyshnia!!! tikrai akys atsigavo! puikiai susitvarkei! viskas nuostabu, ypac sita paskutine...kaip as noreciau savo vaiko tokiu nuotrauku wub.gif o kaip su fonu darei?
Atsakyti
wyshniuk paskutinė tiesiog wub.gif .. tos raukšlytės ant kaktos .. super ..

dėl Retro..ar fotografuojam retro aplinką, ar pačios foto turi būti retro stiliumi ? ..ar tiesiog imporvizuojam visaip? .. tema tikrai verčianti pasukt galvą smile.gif .. bet kitokių ir nebuvo paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
de Nada, inc - 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 13:19)
Wyshnia!!! tikrai akys atsigavo! puikiai susitvarkei! viskas nuostabu, ypac sita paskutine...kaip as noreciau savo vaiko tokiu nuotrauku wub.gif o kaip su fonu darei?

4u.gif . pas mus sienos ''fotogeniskos'' - tokios labai svelnios persikines spalvos, tai nieko daryt ir nereikejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 13:16)
bent jau aš prie GATVĖS temos darbų komentuodama ir vertindama tikrai daug dėmesio skirsiu kompozicijai. Jei bus dangaus, norisi, kad nebūtų išdegęs, taigi teisingas diafragmos ir išlaikymo pasirinkimas. Dar fokusavimas, pagrindinis akcentas svarbu šioje temoje. Kad akys eitų iškart ten, kur reikia.
Žodžiu, bent jau aš taip suprantu šių nd esmę. Todėl, jei dar kas neskaitė, verta paskaityti bent svarbiausias fotografines taisykles

as suprantu labai panasiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 31 sausio 2008 - 13:34
Vyshnia, panasu, kad sekmadieni super apturejai... Na tikrai ne veltui praleidai smile.gif
Is to antro ikelimo man pirmoji nuotraukyte patinka - uzkreciantis ziovuliukas... Tik nezinau ar man patinka ta neryski aplinka - lyg is pabrezia mieguista nuotaika, bet lyg ir kliuna neryskios rankytes. Nezinau, neapsisprendziu, bet bendrai [atinka nuotrauka.
Antrojoje nuotraukoje - raukslytes kaktoj biggrin.gif tiesiog puikiai pagauta israiska vaikucio.
Bendrai visos nuotraukos tokios skaidrios ir gaivios - labai pagrazinai man diena! Aciu! 4u.gif
Atsakyti
nespeju su jumis, del to neberasau blush2.gif bet visad perskaitau...
tik va si karta jau neistveriau.... Wyshnia, koks grozis wub.gif visas ant sienos kabinti. Tikrai maloniai nustebinai, puikiai susitvarkai su apsvietimu, o nuotraukos tokios ..... nera zodziu, kiekviena mama noretu tokiu tureti.
O ten kur apie apsvietima pasakojai, tai cia kalbejai apie dvynukes kur progos neisnaudojai, ar apie sias nuotraukas? Koks cia apsvietimas buvo?

Avytess, neturejau progos taves pasveikinti. SVEIKINU 4u.gif o naujoji tema tikrai sunki.... Nors kartais taip buna, kad atrodo sunki, o ziurek, labai sauniai gaunasi ismastyti ja wink.gif Stengsiuos sudalyvauti.

O gatves tema ir super smile.gif begsiu sian i kiema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 11:50)
Ikelsiu dar pora ir daugiau nebeikyresiu...

man labai patinka antroji. tos raukšlytės ant kaktutės, paaukučiuose, kaip ir ant kaklo (mamos?). Patinka toks atsikartojimas.
Labai tvarkingi darbai. Profesionaliai padirbėta. 4u.gif
Atsakyti