Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 31, 12:51)
tai jei gerai supratau techininė tema ,,Gatvė", o interpretacinės temos laukiam iš Avytess.. ?
naujokams dar priminsiu šiek tiek taisykles. nuotraukos turi būti padarytos šitų dviejų savaičių bėgyje.. darbų autoriai nėra nurodomi. tiesiog dedama foto ir laukiama Nd pabaigos.. paprastai balsavimui duodama viena para po termino pasibaigimo.

Dar, jeigu galima, prašom paaiškinti ką reiškia "techninė", interpretacinę suprantu, kad gali būti nebūtinai nufotkinta gatvė, bet įsivaizduojama kaip gatvė ar kažkas panašaus biggrin.gif
Atsakyti
Wyshniuk oi kokia fotosesija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif šaunuolė.. man labai labai .. šiaip įdomu būtų spalvotas pamatyt.. kam jb darei smile.gif.. gi kūdikio odelė tokia rausvutė gražutė būna smile.gif .. parodyk spalvotą mirksiukas.gif dar pažiūrėjau gal kiek erdvės norėčiau daugiau foto

Stikline tiesą sakant man techniniam ND norėtųsi konkretesnės užduoties, bet kad taip jau nusprendė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 sausio 2008 - 12:10
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 31, 05:21)
tiesa,Mindooozo griuvesiai mano stiliaus.As labai megstu tokias fotogeniskas vietas.Gal kiek noretusi kokio juodo katino tupincio tolumoj,bet visumoj,man prie dushios.

kaip ir minėjau, šios vietos fotografavimas - galimybė įtvirtinti kelias pamokas su PS. Gal kada šių vietų fotografavimas peraugs į kokią tylią akciją, kokios yra populiarios sostinėje, kur išklijuojamos sienos visokiais mandrais plakatais. Taigi, Mažeikiuose tokių vietų netrūksta, belieka tik tinkamai jas nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 11:04)
Tai jei teisingai suprantu technineje ND komentuodami taip pat daugiau demesio skirsim techniniams dalykams g.gif Cia tik pasitikslinu smile.gif

Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

oi, kokia nuostaba man šitos tavo foto. gerąja prasme.
Antroji man labiausiai iš visų patinka. Galbūt dėl menamo akių kontakto su mama ir tas švelnus rankos prisilietimas... Pati kompozicija patinka.
nesu mėgėja užrašų ant nuotraukų, bet labai puikiai suprantu kodėl jie čia.
Taip pat pirma ir trečia geros. Ketvirta man tik kiek užkliūna, dėl to lig ir paplaukimo kraštuose, nežinau net kaip pavadinti.
Kitokios nuotraukos, nei ankstesnės tavosios. Tuom ir patinka. Mokomės fotografuoti įvairiai. Šaunuole.

p.s. net kambaryje rodos šviesiau pasidarė nuo tavo įkeltų nuotraukų. ir nuotaika pasitaisė. ačiū ir už tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 12:14
Wyshnia wub.gif wub.gif wub.gif Papasakok, kaip PSe tvarkei nuotraukas (jeigu ne paslaptis).

Na, baikim diskutuoti, o fotografuokim. Yra tema, kuri, mano galva gana paprasta. Tai pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 11:13)
Na, baikim diskutuoti, o fotografuokim. Yra tema, kuri, mano galva gana paprasta. Tai pirmyn.

jei rimtai, tai techninei užduočiai būčiau rinkusi kitokią temą. Bet tema yra tai pirmyn, dirbam. Tik manau tikrai reikėtų kažkokio konkretesnio apibūdinimo į ką kreipti daugiau dėmesio. Jei ne pažengusiems, tai naujai prisijungusiems. Manau nelabai mokant atsirinkti nuotraukas tikrai nebus lengva atlikti šį namų darbą.
Gal pavyzdžių net kokių iš gatvės foto galima būtų įkelti. Kai vaikis užmigs galiu ir internete paieškoti ir nuorodų įdėti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 12:13)
Na, baikim diskutuoti, o fotografuokim.

juk fotografija - ne tik fotografavimas, reikia ir šiek tiek technines subtilybes žinoti. Dėl to reikia kalbėti. Juk tokia diskusijų tema Mokomės fotografuoti
Atsakyti
Wyshnia biggrin.gif jau buvau pradejus pykt,kad paignoravai mane vakar biggrin.gif atleidziu,smagu vel pamatyt mergytes wub.gif as jau simta kartu sakiau kad tu saunuole,tavo sekme garantuota 4u.gif
p.s.jau pradejau skirt kur kuri biggrin.gif

Avytess sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 31, 13:19)
juk fotografija - ne tik fotografavimas, reikia ir šiek tiek technines subtilybes žinoti. Dėl to reikia kalbėti. Juk tokia diskusijų tema Mokomės fotografuoti

Manau, kad skyrelis pavirs i "Mokomes filosofuoti".
Atsakyti
Atsiprašau, kad taip ilgai užtrukau su ta tema namų darbams tongue.gif ax.gif
Pasirodo ne taip ir lengva sugalvoti ax.gif
Na, matau vieną teminę jau išsirinkot, į kurią kreipsime dėmesį į techninę pusę - šauni tema!:D
O jei dar ne per vėlu, norėčiau paskelbti kitą temą biggrin.gif Galvojau, galvotau..kokius milijonus variantų turiu, bet visgi apsistojau prie man labiausiai artimos ir įdomiausios temos - "retro".
Ar tiktų toks variantas? Ar man nereikia klaust? hihi tongue.gif 4u.gif ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 12:04)
Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

Wyshnia, koks grožis:)) Man tai niekada taip ir neteko kūdikėlio fotkint, o norėčiau kada pabandyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 31 sausio 2008 - 12:37
gražu, primena pradinę klasę kažkotais g.gif (botanikos mokytoją) biggrin.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai RETRO tinka. Interpretacijoms liuks, o technine tema juk jau yra. Taigi visi būsim laimingi 4u.gif
Neįsivaizduoju kokią nuotrauką galiu pateikti, bet kažką pažadu sumąstyti.
Atsakyti