Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 10:24)
Nagi nuojokai. Kas skaito? Pirmyn, skelbkit tema

Nereikia jokių temų tiesiog prastinam šiek tiek ND, kad būtų iššūkis ale pasiekiamas. O tai pasiskelbs naujokai temą ir kas joje darbus kritikuos, tie patys naujokai? g.gif 'Gražu - negražu' ir viskas? g.gif
Arba darom ND dviem temom viena techninė kita meninė, o laiko trumpint irgi nereikia, kažkas juk jau paminėjo - šeima, vaikai, buitis, ar naujokai turi būti tie kurie negalvojant pyškina ir kelia beleką? doh.gif
Atsakyti
ačiū visoms už komentarus mano foto smile.gif ..

labai norėčiaū jau ND temą sužinot ir ramiai atitrūkt nuo SM .. avytess laukiam

dėl naujokų.. manau tikrai priimti jie buvo nuoširdžiai .. kai pamenu aš savo pirmą kartą.. o ir vakar jie sulaukė tikrai nemažai komentarų.. vakar ir aš vienu momentu norėjau būti labiau najokė nei dabar smile.gif

zuvialia dėl sharpo ...šį kartą tikrai jo nedaug dėjau.. kaip šarpinu jau esu rašius smile.gif .. neįsivaizduoju ką ten pridariau unsure.gif .. bet kuriuo atveju neišdirbta iki galo ND foto.. idėja gimė naktį, padarymui turėjau visai nedaug laiko.. tai va ir rezultatai.. galėjo būti ir geriau

aš už techininius atskirus ND.. mielai juose sudalyvaučiau
Atsakyti
Aš pvz būčiau už tokius ND kur tema gana konkreti, bet pateikimas įvairus ir platus. PVZ MEDIS - pats medis, kamienas, šaknys, lapai, gaminiai iš medžio ir t.t. ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 11:24)
Nagi nuojokai. Kas skaito? Pirmyn, skelbkit tema. Kas pirmesnis, tas gudresnis. Greitai...

"Katės" (daigiskaita, tinka ir "katinai", bet ne kačiukai blush2.gif ) rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei apie techninius ND, tai gal tiktų tema tadaaaa blush2.gif "Gatvė" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 31 sausio 2008 - 11:36
QUOTE(Getter @ 2008 01 31, 09:55)
Nereikia jokių temų tiesiog prastinam šiek tiek ND, kad būtų iššūkis ale pasiekiamas.

aš balsuočiau už dvi temas, viena labiau techninę, kitą su interpretacijom. Tuomet būtų vietos visiems pasireikšti.
ai trinu lauk antrą romano dalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 11:38
Pabusiu sefe lotuliukas.gif , nors sillwio cia visuomet musu vadas buvo.
smile.gif Tai tuomet kita tema "Gatve". Terminas 2 savaites. Albumas nerakinamas, ok?Deti galima po 3 nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 12:40)
Pabusiu sefe lotuliukas.gif , nors sillwio cia visuomet musu vadas buvo.
smile.gif Tai tuomet kita tema "Gatve". Terminas 2 savaites. Albumas nerakinamas, ok?Deti galima po 3 nuotraukas.

Oi kaip šaunu, nors kartą pasireiškiau, pasijutau laukiama blush2.gif Ačiū wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, naujokai, kibkit i darbus! Sukuriau albuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 31 sausio 2008 - 11:49
tai jei gerai supratau techininė tema ,,Gatvė", o interpretacinės temos laukiam iš Avytess.. ?
naujokams dar priminsiu šiek tiek taisykles. nuotraukos turi būti padarytos šitų dviejų savaičių bėgyje.. darbų autoriai nėra nurodomi. tiesiog dedama foto ir laukiama Nd pabaigos.. paprastai balsavimui duodama viena para po termino pasibaigimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 sausio 2008 - 11:57
Desiree, netrink savo romanu!
Atsakyti
Tai jei teisingai suprantu technineje ND komentuodami taip pat daugiau demesio skirsim techniniams dalykams g.gif Cia tik pasitikslinu smile.gif

Siryt ateinu su keliom nuotraukom is sekmadienio.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema GATVĖ plati.
Kadangi albumas neužrakintas tikiuosi, kad bus daug moksliukų, atliekančių namų darbus. Juk ir laiko stokos neturėtų būti. Galima fotografuoti einant į darbą, tiesiog pasivaikščioti, arba specialiai fotografuoti išėjus.
Atsakyti