QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:13)
"Saulės dukra" tikrai daugeliui matyta.
Nuo šiol ji matys tik tai, ką nori matyti, o ir girdės tai, ką nori girdėti. Pabodo. Žiūriu kiekvienoj temoj vis atsiprašinėju už savo žodžius.
Jei norit komentarų, priimkit juos visokius. Žinot, kad jūsų darbas yra geras, ginkit jį. Norit tik gerų pasisakymų, keldami nuotrauką tai pasakykit. Norit patarimų kaip pagerinti darbą, kaip išgauti vieną kitą rezultata, klauskit. Pradedam diskusiją, tai žinokim, kad nuomonės tikrai išsiskirs ir prie vienos tiesos nebus prieita.
Ne žodžiais o darbais, mes fotografuot išmoksim.
Nuo šiol ji matys tik tai, ką nori matyti, o ir girdės tai, ką nori girdėti. Pabodo. Žiūriu kiekvienoj temoj vis atsiprašinėju už savo žodžius.
Jei norit komentarų, priimkit juos visokius. Žinot, kad jūsų darbas yra geras, ginkit jį. Norit tik gerų pasisakymų, keldami nuotrauką tai pasakykit. Norit patarimų kaip pagerinti darbą, kaip išgauti vieną kitą rezultata, klauskit. Pradedam diskusiją, tai žinokim, kad nuomonės tikrai išsiskirs ir prie vienos tiesos nebus prieita.
Ne žodžiais o darbais, mes fotografuot išmoksim.
Nors ir neturetum, nes esi viena tolerantiskiausiu sios temos ''mokytoju''.
Mane jau senesneje temoje kabino komentaras ''atsirinkau i kieno kritika reaguosiu'', tai va ir zinok zmogau... Kaip Opa rase - laika gaisti, o gal visai bereikalingai. Pakometuoji, o po to atgal kazka panasaus gauni
QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 14:31)
tu čia apie mus mes visada šnekam į temą. o jei ne į temą, tai taip turi būt ir taškas
QUOTE(de Nada @ 2008 01 30, 14:38)
Idedu dar pora savo eksperimentu su sviesa (bandau issiaiskinti apie ka mano naujas fotikas...)
Kiek bandziau, man nei is tolo taip nesigauna Saunuole