Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oi, aciu visiems.Sulaukiau tikrai daug komentaru.Baisingai malonu ir idomu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip jus galvojate apie toki dalyka: siulau nusistatyti nuotrauku kelimo taisykles. Pvz., i para galima deti ne daugiau viena karta ir ne daugiau kaip 7 nuotraukas. Tokiu budu bus stimulas atrinkti GERIAUSIAS nuotraukas ir kitiems asmenims bus galimybe jas pakomentuoti.
pvz., kadangi as neturiu laiko nuolat stebeti judejima, o kai jo turiu - viska perziureti reikia apie 2 valandas, tai pakomentuoti laiko kaip ir nera smile.gif

Ka manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 07:50)
Kaip jus galvojate apie toki dalyka: siulau nusistatyti nuotrauku kelimo taisykles. Pvz., i para galima deti ne daugiau viena karta ir ne daugiau kaip 7 nuotraukas. Tokiu budu bus stimulas atrinkti GERIAUSIAS nuotraukas ir kitiems asmenims bus galimybe jas pakomentuoti.
pvz., kadangi as neturiu laiko nuolat stebeti judejima, o kai jo turiu - viska perziureti reikia apie 2 valandas, tai pakomentuoti laiko kaip ir nera smile.gif

Ka manot? smile.gif

nuotraukų ir taip apmažėjo. Aš tai nenorėčiau riboti jų kiekį per dieną. 4u.gif Bet čia tik mano nuomonė

Puriena, dar kartelį šūsnis balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar ir auto pasirodo ten. Nuostabu nuostabu nuostabu. Išlaikyti tokį grakštumą, tuo pačiu fotografuoti ir dar įnešti jausmų, meilės į šokį tikrai nėra lengva. O tau puikiausiai pavyko. 4u.gif
Lauksim serijos pratęsimo. Man taip pat šokis ir fotografija nuostabiausia pora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 sausio 2008 - 09:20
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 08:50)

Ka manot? smile.gif

čia šventė būna, kai kas įkelia daugiau nei vieną kartą ir dar daugiau nei 7 foto. mirksiukas.gif šiaip tikrai daugiau nei kas kelios d viena kita foto nepasitaiko, todėl kažką ribot jau nėra prasmės. 4u.gif tiesiog mūsų nemažai, todėl ir pakomentuot sudėtinga visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 08:50)

Ka manot? smile.gif

Pritariu Desiree ir Sansarai. Manau reiketu ribot minimalu nuotrauku kieki - kiekvienam ne maziau negu viena karta per diena ir ne maziau negu 7 nuotraukas per diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 28, 08:26)
Pritariu Desiree ir Sansarai. Manau reiketu ribot minimalu nuotrauku kieki - kiekvienam ne maziau negu viena karta per diena ir ne maziau negu 7 nuotraukas per diena smile.gif

lotuliukas.gif
Silwio, buvo tavo nuotraukų, buvo diskusija, bet nebėra. Norėčiau pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 09:29)
lotuliukas.gif 
Silwio, buvo tavo nuotraukų, buvo diskusija, bet nebėra. Norėčiau pamatyti  ax.gif

Menisko nieko nebuvo. Buvo kelios nuotraukos is vienos "glamour" seimos fotosesijos - mano pirmas, na gal antras, blynas smile.gif Gavau kritikos ir patarimu, ir asmeninio pobudzio izeidimu modeliui. Del pastaruju nuotraukas isemiau. Veliau paaiskejo, kad tai nebuvo izeidimai, o tik mano susijausminimas biggrin.gif

Kada nors idesiu atgal, Desiree. Turiu omeny savo saita.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 28, 08:36)
Menisko nieko nebuvo. Buvo kelios nuotraukos is vienos "glamour" seimos fotosesijos - mano pirmas, na gal antras, blynas smile.gif Gavau kritikos ir patarimu, ir asmeninio pobudzio izeidimu modeliui. Del pastaruju nuotraukas isemiau. Veliau paaiskejo, kad tai nebuvo izeidimai, o tik mano susijausminimas biggrin.gif
Kada nors idesiu atgal, Desiree. Turiu omeny savo saita.

oho, Silwio ir glamour. Kažkaip tave vis su nuostabiais gamtos vaizdais sieju. O kritika, komentarus, kai liečia bent vieną iš mano šeimos narių ir aš sunkiai priimu. Kažkaip nesugebu užbrėžti ribos tarp fotografijos ir artimo žmogaus.
Atsivežiau iš Lt vieną portretą, jau ir atspausdinti spėjau. Man jis šedevras. Bet manau tikrai neparodysiu, dėl tų pačių priežasčių. Nesugebėčiau priimti kritikos ta nuotraukai. t.y. esu įsitikinusi, ją priimčiau per daug asmeniškai. Tai galbūt, kada nors, ir mano psl. ji bus smile.gif

Lauksim tavo puslapio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 sausio 2008 - 09:50
Puriena, tikrai nepameluosiu jei parodysiu savo reakcija, kai suzinuojau kad ten dar ir auto- user posted image
Degute, Laputaite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 sausio 2008 - 10:27
Purienos foto aš grožiuos tyliai.kiek kliūna maža erdvė tarp sienos ir šokėjos. bet tai suprantu, kad buto sąlygomis to reikalaut negaliu 4u.gif bet šiaip galūnės kadre ir judesys - mano mylimiausias arkliukas,todėl abejinga likti negaliu. ne visos vienodai kabina, bet dauguma tai - puiku.

šiandien labai geras apšvietimas lauke iki 10.30 buvo. puikus dangus, žemai saulė, žemės faktura graži sušalusi. vaikščiojau ir grožėjaus, nes kai ėjau laukant, pilka buvo ir snigo, tai fotoapratas liko ant lentynėlės blush2.gif

gaziulka, aš irgi pastebėjau, kad išdegimai dažnesni su 50tuku, nei kit'u. pati galvojau, kad nelabai taip gali būt, gal tiesiog šiom dienom kontrastingesnis apšvietimas pasitaikė... bet labai degė viskas. jei anksčiau užtekdavo ekspokorekciją -0,7 užstatyt ir nebeišdega niekas, dabar ir -1,0 buvo per mažai. nors sniego nebuvo... dega dangus baisiai. vaiko kostiumas pilkas su baltu. niekaip nepasiekiu, kad balta neišdegtų ir dar normalus tamsumas liktų g.gif nustatau -1,3 ekspokorekciją, bet tada žemės tik juoduma lieka doh.gif
Atsakyti
labas rytas

pailsėjau nuo Jūsų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Purienos serija patiko. Netikėta. Subtili. Ne visos lygiavertės, bet iš principo stipru. Ir vėlgi - netikėta..smile.gif

Valandos portretas labai patiko. Ir spalvos, ir visa kita. Aš - nieko nekeisčiau, nei karpyčiau, nei dažyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 10:25)
labas rytas

pailsėjau nuo Jūsų smile.gif

labas,

vaje kokį mažulytį kūdikėlį fotografavai wub.gif
Pirmoji miela. Antrosios nelabai suprantu blush2.gif Jei tas mažulytis arbatinukas fokuse jis turėtų kažką simbolizuoti, bet gal tiesiog nežinau ką. Tai nelabai ir suorantu pačios nuotraukos. Trečioji man labiausiai patinka 4u.gif

Pažiūrėjau ND. Tik dvi nuotraukos verysad.gif Ryt jau baigiasi, na tikiuosi padaugės.
Atsakyti