Oi, aciu visiems.Sulaukiau tikrai daug komentaru.Baisingai malonu ir idomu!!!!
Kaip jus galvojate apie toki dalyka: siulau nusistatyti nuotrauku kelimo taisykles. Pvz., i para galima deti ne daugiau viena karta ir ne daugiau kaip 7 nuotraukas. Tokiu budu bus stimulas atrinkti GERIAUSIAS nuotraukas ir kitiems asmenims bus galimybe jas pakomentuoti.
pvz., kadangi as neturiu laiko nuolat stebeti judejima, o kai jo turiu - viska perziureti reikia apie 2 valandas, tai pakomentuoti laiko kaip ir nera
Ka manot?
pvz., kadangi as neturiu laiko nuolat stebeti judejima, o kai jo turiu - viska perziureti reikia apie 2 valandas, tai pakomentuoti laiko kaip ir nera
Ka manot?
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 07:50)
Kaip jus galvojate apie toki dalyka: siulau nusistatyti nuotrauku kelimo taisykles. Pvz., i para galima deti ne daugiau viena karta ir ne daugiau kaip 7 nuotraukas. Tokiu budu bus stimulas atrinkti GERIAUSIAS nuotraukas ir kitiems asmenims bus galimybe jas pakomentuoti.
Ka manot?
Ka manot?
nuotraukų ir taip apmažėjo. Aš tai nenorėčiau riboti jų kiekį per dieną. Bet čia tik mano nuomonė
Puriena, dar kartelį šūsnis balionų Dar ir auto pasirodo ten. Nuostabu nuostabu nuostabu. Išlaikyti tokį grakštumą, tuo pačiu fotografuoti ir dar įnešti jausmų, meilės į šokį tikrai nėra lengva. O tau puikiausiai pavyko.
Lauksim serijos pratęsimo. Man taip pat šokis ir fotografija nuostabiausia pora.
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 08:50)
Ka manot?
Ka manot?
čia šventė būna, kai kas įkelia daugiau nei vieną kartą ir dar daugiau nei 7 foto. šiaip tikrai daugiau nei kas kelios d viena kita foto nepasitaiko, todėl kažką ribot jau nėra prasmės. tiesiog mūsų nemažai, todėl ir pakomentuot sudėtinga visas
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 28, 08:50)
Ka manot?
Ka manot?
Pritariu Desiree ir Sansarai. Manau reiketu ribot minimalu nuotrauku kieki - kiekvienam ne maziau negu viena karta per diena ir ne maziau negu 7 nuotraukas per diena
QUOTE(Desiree @ 2008 01 28, 09:29)
Menisko nieko nebuvo. Buvo kelios nuotraukos is vienos "glamour" seimos fotosesijos - mano pirmas, na gal antras, blynas Gavau kritikos ir patarimu, ir asmeninio pobudzio izeidimu modeliui. Del pastaruju nuotraukas isemiau. Veliau paaiskejo, kad tai nebuvo izeidimai, o tik mano susijausminimas
Kada nors idesiu atgal, Desiree. Turiu omeny savo saita.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 28, 08:36)
Menisko nieko nebuvo. Buvo kelios nuotraukos is vienos "glamour" seimos fotosesijos - mano pirmas, na gal antras, blynas Gavau kritikos ir patarimu, ir asmeninio pobudzio izeidimu modeliui. Del pastaruju nuotraukas isemiau. Veliau paaiskejo, kad tai nebuvo izeidimai, o tik mano susijausminimas
oho, Silwio ir glamour. Kažkaip tave vis su nuostabiais gamtos vaizdais sieju. O kritika, komentarus, kai liečia bent vieną iš mano šeimos narių ir aš sunkiai priimu. Kažkaip nesugebu užbrėžti ribos tarp fotografijos ir artimo žmogaus.
Atsivežiau iš Lt vieną portretą, jau ir atspausdinti spėjau. Man jis šedevras. Bet manau tikrai neparodysiu, dėl tų pačių priežasčių. Nesugebėčiau priimti kritikos ta nuotraukai. t.y. esu įsitikinusi, ją priimčiau per daug asmeniškai. Tai galbūt, kada nors, ir mano psl. ji bus
Lauksim tavo puslapio
Purienos foto aš grožiuos tyliai.kiek kliūna maža erdvė tarp sienos ir šokėjos. bet tai suprantu, kad buto sąlygomis to reikalaut negaliu bet šiaip galūnės kadre ir judesys - mano mylimiausias arkliukas,todėl abejinga likti negaliu. ne visos vienodai kabina, bet dauguma tai - puiku.
šiandien labai geras apšvietimas lauke iki 10.30 buvo. puikus dangus, žemai saulė, žemės faktura graži sušalusi. vaikščiojau ir grožėjaus, nes kai ėjau laukant, pilka buvo ir snigo, tai fotoapratas liko ant lentynėlės
gaziulka, aš irgi pastebėjau, kad išdegimai dažnesni su 50tuku, nei kit'u. pati galvojau, kad nelabai taip gali būt, gal tiesiog šiom dienom kontrastingesnis apšvietimas pasitaikė... bet labai degė viskas. jei anksčiau užtekdavo ekspokorekciją -0,7 užstatyt ir nebeišdega niekas, dabar ir -1,0 buvo per mažai. nors sniego nebuvo... dega dangus baisiai. vaiko kostiumas pilkas su baltu. niekaip nepasiekiu, kad balta neišdegtų ir dar normalus tamsumas liktų nustatau -1,3 ekspokorekciją, bet tada žemės tik juoduma lieka
šiandien labai geras apšvietimas lauke iki 10.30 buvo. puikus dangus, žemai saulė, žemės faktura graži sušalusi. vaikščiojau ir grožėjaus, nes kai ėjau laukant, pilka buvo ir snigo, tai fotoapratas liko ant lentynėlės
gaziulka, aš irgi pastebėjau, kad išdegimai dažnesni su 50tuku, nei kit'u. pati galvojau, kad nelabai taip gali būt, gal tiesiog šiom dienom kontrastingesnis apšvietimas pasitaikė... bet labai degė viskas. jei anksčiau užtekdavo ekspokorekciją -0,7 užstatyt ir nebeišdega niekas, dabar ir -1,0 buvo per mažai. nors sniego nebuvo... dega dangus baisiai. vaiko kostiumas pilkas su baltu. niekaip nepasiekiu, kad balta neišdegtų ir dar normalus tamsumas liktų nustatau -1,3 ekspokorekciją, bet tada žemės tik juoduma lieka
QUOTE(sayonara @ 2008 01 28, 10:25)
labas rytas
pailsėjau nuo Jūsų
pailsėjau nuo Jūsų
labas,
vaje kokį mažulytį kūdikėlį fotografavai
Pirmoji miela. Antrosios nelabai suprantu Jei tas mažulytis arbatinukas fokuse jis turėtų kažką simbolizuoti, bet gal tiesiog nežinau ką. Tai nelabai ir suorantu pačios nuotraukos. Trečioji man labiausiai patinka
Pažiūrėjau ND. Tik dvi nuotraukos Ryt jau baigiasi, na tikiuosi padaugės.