QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 01:05)
labai teisingai pasakei. Nors va mano nuotrauka juk ir gana kokybiška, ar ne? O jausmų jokių nekelia. Aš tiesiog žiūrinėju dar kart šios dienos pasisakymus ir pavargau. Nes gavosi teminis trečiadienis, šuniukai. Todėl ir mestelėjau akmenuką į daržą. Tokį akmenuką, kokį turėjau.
Nepyktybiškai aš, bet galbūt teisingai. bet jau mano varpinėje skamba teisingai
Matai, desiree. Tam, kad zmones galetu kazka perteikti nuotrauka, jam reikia , bent minimaliai kaika ismokt. Kompozicijos, technikos subtilybiu... Pirminis sio skyriaus tikslas ir buvo toks. Zmones eme eiti takuciais ir pastebejo, kad vien "ismokimo" ima neuztekt. Ir tai yra gerai.
Todel siulau mums viseims intuityviai pajausti, kam ko siame skyrelyje reikia. Vienam tiesiog pasakyt, kaip isgauti ryskuma, o kitm spirtelet uzpakaliukan, kad atnese pvz." neisbaigtai issakyta ideja"
Vietos cia visiems uzteks.
O ir apie ND turejau pasiulyma, bet , kazkaip niekas neuzsikabino. Juk ir ND galim visi sutilpt. Viena laisvai koncepcine(pvz. menesiui ), o kita konkrecia technine (kurioje, kiek pastebejau , visad laimi technika +ideja)
Papildyta:
QUOTE(Rida_R @ 2008 01 30, 20:51)
Linksma tokia. Bet labai truksta tam sunekuin erdves. Neleidi bosui ikvept...
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 21:12)
Sita man pati geriausia. Zaisminga, judri. Man labai patinka spalvos. Suteikia ramybes , silumos ir skaidrumo pojuti. malacius!!!
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 20:47)
Dar viena foto
Sita geresne uz tavo kitas. Net kompoziciskai siek tiek i tema. IManau PS efektu griebkis , kai jau visai nebeturesi ko su aparatu veikti. O kol kas bent permesk akimis tau siuloma informacija(pirmame temos puslapyje)