Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 01 30, 23:34)
na einu ir as prisipazinti...nieks neatspejot manes??? o siaip sutinku su tavo pasakymu, kad atpazinimas tikrai pamalonina smile.gif

bigsmile.gif gerulis ta tavo foto. as tai is pradziu itariau c_girl, bet paskui logiskai ismasciau, kad gamta uz lango tai labai jau lietuviska. tai ji atkrito, tada itariau pupeliuka blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif Na ir priraset biggrin.gif

Avytees 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Californiagirl, nepergyvenk del Kudros. Saunuole esi.
Pati nejauciu poreikio Kudroje dalyvauti.

Pupeliuk, laaabai grazi sesija. Kazkaip tas nuotrauku neryskumas tinka man prie aplinkos, spalvu... Man labai grazu.

Idesu trumpam savo "maile" smile.gif.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 00:37)
tai ir neklausyk manes - parasyk: wyshniuk, bandziau, jb man ne mirksiukas.gif

kai negaliu objektyviai vertinti savo darbo labiau pasitikiu jumis 4u.gif o spalvotas mielesnis nes jau persirgau jb manija, noriu vel spalvas atrast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 30, 22:41)

vos vos viršaus stinga, bet laaaaaaabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 31, 00:41)

be komentaru......AAAAAAKYSSSSSSS
man tinka absoliuciai viskas (nezinau, ar tai normalu:))))
Atsakyti
Uzuolaida tikrai zavinga 4u.gif strazdaneles labai zavios smile.gif tik man kiek is toliau noretus...
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 30, 23:41)

kadangi kol kas nemoku isgauti tokiu akiu, tai jos man patinka labiausiai
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 30, 23:42)
kai negaliu objektyviai vertinti savo darbo labiau pasitikiu jumis 4u.gif o spalvotas mielesnis nes jau persirgau jb manija, noriu vel spalvas atrast smile.gif

och kaip suprantu smile.gif
bet vis gi noreciau kad pas mus ir nuotrauku autoriai moketu apgint savo nuomone. Kol kas tarp apginanciu Desiree ir sillwio. Man paciai to taip pat reikia pasimokint blush2.gif

Uzuolaida - koks isdykelis 4u.gif wub.gif Ar taip pat pasigavai kvadratuko ir jb virusiuka? biggrin.gif Sauni nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
ir aš retsykiais fotografuoju ciucius. Kaip gavosi? smile.gif
p.s. v4lgi skanuota su tam nepritaikytu skaneriu. Krenta kokybė, nepykit.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 23:54
Desiree, Valanda, latoya, Wyshnia, aciu 4u.gif

Desiree, ciuckius smile.gif

Latoya, man antras variantas geresnis.

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 23:47)
ačiū  smile.gif .. labai knieti įdėt , pykstu, kad nenori man padėt mokytis smile.gif.. ale bijau kad nakčiai prie radiatoriaus neprirakintų hihihi.gif

va dar vienas krepšininkas irgi nesiduoda fotkinamas  unsure.gif

Man nepatinka tas atvirkstumas. Norisi monitoriu apversti:)))
Atsakyti
na as vis paskaitau pribegdama...

tai isimine labai Andriuskos pamokymai... tiesiog turint laiko kiekviena kopijuociaus, o blog'o priziuretojai galetu irgi sistemint... labai aiskiai, labai vyriskai ir siaip labai.. tad ACIU smile.gif

taip pat Desiree pasisakymai sioje temoje patiko.. ir apie svajones ir apie nuotraukas ir apie daug ka giliau...

Ca-girl, nesisielok del Kudros... tikrai tavo darbai vieni sauniausiu.. ir visi ta zino... o trejetukininkai dazniausiai gerus darbus ir tam tikrus zmones skalpuoja.. nezinau uz ka.. gal pavydi.. gal nepatinka zmones, kurie pasisako po ta nuotrauka.. pvz as... nes yra jau per trumpa laika manes spejusiu neapkesti..
zodziu tikra klampyne... bet as ten uzsuku, nes patinka nuotrauku ivairove... patinka atsirinkinet.. patinka ivertint... zodziu kol kas dar patinka... bet nezinau ar ilgam...

del neatsirinkimo nuotrauku... pritariu daugumai pasisakiusiuju... teisingiausiai gal pasake Pupeliukas pabaigoj... na prisiminiau save.. dejau nuotraukas, nes skaiciau ankstesnes temas.... gal techniskai jos nebuvo tooobulos bet as jas tikrai kruopsciai atrinkinejau.... manau skaite, domejesi, tikrai pirmas zingsnis, kuri turi padaryti tai atsirinkti... o mokomes cia visi... tad visu mielai laukiam.. ir kaip asmenybiu, ir kaip fotografu ir siaip kaip geru zmoniu smile.gif

is paskutiniu nuotrauku.. Latoya, Uzuolaida... man pirma karta atrodo akys per ryskios blink.gif niekada taip nebuvo.. bet si karta gal ligotom akim ziuriu ir jos man iskrenta is ramesnio kuno... jis toks svelnus, o akys kaip netikros idetos... g.gif
na o vaikuciai tai nesikartosiu....!!! bet pasakysiu - nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 31 sausio 2008 - 00:05