Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aciu uz komentarus mano smuikininkui. del svaresnio atlikimo sutinku - aj, tas pats pasiteisinimas kaip ir kitu, vakaras, paprastas kambarinis apsvietimas.. man visai tinka fokusas i muzikanta, bandziau ir i instumenta, na, nesigavo nei vienos is tokiu, kur noreciau parodyt. erdves galetu but siek tiek daugiau, bet turiu variantu kur jos gerokai daugiau - tai taip nusibuitina man kadras. be to, muzikanto apsirengimas toks savotiskas buvo cool.gif bet ne paskutini karta bandau, pazaisim prie progos kt sviesoje
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 30, 22:01)
Na va mes jau namie smile.gif

kol kas su portretu

kompozicija nelabai. Todėl galbūt karpyčiau stipriau. O spalvos, momentas labai labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 23:18
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 00:04)
latoya oi kokios suspaustos lūpytės  smile.gif .. ir žvilgsnis gilus.. kaip daugelio tavo fotografuojamų modelių  smile.gif ..

aciu...na kol kas mano modeliai tik mazieji arba as smile.gif nepasiraso kiti biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 31, 00:14)
Latoya - grazus vaikis, graziai akytes blizga, bet as noreciau kitokio karpymo ir gal JB, nes ta pagalve mane blasko unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 00:18)
kompozicija nelabai. Todėl galbūt karpyčiau stipriau. O spalvos, momentas labai labai patinka.

aciu uz kritika
na o taip?
user posted image
Atsakyti
šiek tiek apie ND.. labai gaila, kad sudalyvavo mažai temos dalyvių.. gaila. kad nematau kol kas nei vieno naujoko, kurie lyg rodė norą dalyvaut.. galbūt dar kas pasirašys po darbu smile.gif .. įstrigo man vienas sillwio komentaras.. lyg foto su dviratukais.. ,,žinau, kieno foto, žinau tą braižą.." pagalvojau, kad man toks komentaras būtų netgi labiau mielesnis už pirmą vietą ..

Desiree šį kartą tavo braižo visai nepažinau.. nesakau, kad tai blogai.. tiesiog nustebau, kad tai tavo darbas
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 30, 22:26)
aciu uz kritika
na o taip?

man patinka. Patinka jb, bet patiktų ir spalvota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 22:30)
Desiree šį kartą tavo braižo visai nepažinau.. nesakau, kad tai blogai.. tiesiog nustebau, kad tai tavo darbas

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 23:34
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 00:30)
šiek tiek apie ND.. labai gaila, kad sudalyvavo mažai temos dalyvių.. gaila. kad nematau kol kas nei vieno naujoko, kurie lyg rodė norą dalyvaut.. galbūt dar kas pasirašys po darbu  smile.gif .. įstrigo man vienas sillwio komentaras.. lyg foto su dviratukais.. ,,žinau, kieno foto, žinau tą braižą.." pagalvojau, kad man toks komentaras būtų netgi labiau mielesnis už pirmą vietą ..

na einu ir as prisipazinti...nieks neatspejot manes??? o siaip sutinku su tavo pasakymu, kad atpazinimas tikrai pamalonina smile.gif

beje as ir sikart Desiree darbo neatpazinau ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 00:30)
man patinka. Patinka jb, bet patiktų ir spalvota  4u.gif

aciu...na man tiesa sakant irgi spalvota geriau...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 23:30)
šiek tiek apie ND.. labai gaila, kad sudalyvavo mažai temos dalyvių.. gaila. kad nematau kol kas nei vieno naujoko, kurie lyg rodė norą dalyvaut.. galbūt dar kas pasirašys po darbu  smile.gif .. įstrigo man vienas sillwio komentaras.. lyg foto su dviratukais.. ,,žinau, kieno foto, žinau tą braižą.." pagalvojau, kad man toks komentaras būtų netgi labiau mielesnis už pirmą vietą ..

jeigu tave cia pradziugins, tai as pazinau tavo darba smile.gif neskayciau, kad tai jau braizas, bet ir is atlikimo, ir is berniuko kzk (bet ne vien is vaiko, nes as tiesa sakant, dar painioju, kur kieno vaikas). braizas gerai, bet siaip nesu tikra, kad taip faina but kiekviena karta atpazistamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 00:30)

O as atpazinau. Ne tiek is braizo, kiek is objekto:)))
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 30, 23:34)
aciu...na man tiesa sakant irgi spalvota geriau...

tai ir neklausyk manes - parasyk: wyshniuk, bandziau, jb man ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 23:35)
jeigu tave cia pradziugins, tai as pazinau tavo darba smile.gif neskayciau, kad tai jau braizas, bet ir is atlikimo, ir is berniuko kzk (bet ne vien is vaiko, nes as tiesa sakant, dar painioju, kur kieno vaikas). braizas gerai, bet siaip nesu tikra, kad taip faina but kiekviena karta atpazistamai mirksiukas.gif

nu žinok nepradžiugins smile.gif ..mano mokynosi stadijoj labiau pradžiugintų, kad nepažintų .. bet visgi tvirtai manau, kad kiekvienas fotografas turi turėt kažką savitą, matyt ir parodyt savaip, kitaip..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 22:35)
braizas gerai, bet siaip nesu tikra, kad taip faina but kiekviena karta atpazistamai mirksiukas.gif

fotografuoju dabar tik į juostelę, t.y. kvadratinu. namų darbuose būsiu nuobodi, nes iškart atpažįstama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 00:26)
aciu...na kol kas mano modeliai tik mazieji arba as smile.gif nepasiraso kiti biggrin.gif
aciu uz kritika

Si man daug geresne. Tiesa, truksta pakausiuko. Ir norisi kazkokio kitokio vaikucio"pavertimo", jei taip galima sakyt. atrodo, kad jis krenta atbulas.

p.s. apie mazojo modeliuko grozi nerasysiu, nes nezinau tiek budvardziu nusakancius tai, ka matau....
Atsakyti