Panasu, kad is mindoozo serijos 3 nuotrauka - daugumos favorite... mano irgi
kitos man kazkaip be jokio kabliuko, o trecioj patiko spalvu ir fotografijos objekto kontrastas (nu ir israiciau.. ), bet mazdaug taip manau. Spalvo man tokios malonios ir siltos, o patalpa pati - kazkokia beveide ir niuri, bet visuma padaro ispudi.
Ne, einu miegot, matyt nusipaisciau.
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 22:38)
bet parodyčiau kitas - tai nesuprastumėt, kodėl su tokiu vyru iš viso gyvenu techinės pusės komentarų noriu ir jb
kaip Erlickas sake - vargses tos moterys, reiketu man su vyru gyventi, taigi ne uz ka!
galiu pasakyti, kad berniukas i tete
o siaip gerai, tvarkingai
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 21:25)
man labai patinka. tik gal šiek tiek šviesiau ir daugiau erdvės iš šonų, bet nuotrauka čiki.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 30, 21:52)
Na ką, ruošiau ruošiau ir prikleckinau, vertinkit. Kur minėjau panoramą, tai pamatysit, čia iš keturių kadrų, kilnojant fotiką, ne iš statiškos vietos.
Mažeikių Būtovės Slepiniai
Mažeikių Būtovės Slepiniai
seriją aš įsivaizduoju kaip kažką tokio vientiso, vienodo dydžio, vienodų spalvų etc. o čia to nematau
labiausiai patiko trečias kadras - toks netikėtas, šiltas, saulėtas. na, dar ir antra visai nieko
QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 22:19)
Nepyk
o už ką turiu pykti? už tai, kad turi savo nuomonę?
QUOTE(peppi @ 2008 01 30, 22:41)
kaip Erlickas sake - vargses tos moterys, reiketu man su vyru gyventi, taigi ne uz ka!
galiu pasakyti, kad berniukas i tete
o siaip gerai, tvarkingai
ačiū .. labai knieti įdėt , pykstu, kad nenori man padėt mokytis .. ale bijau kad nakčiai prie radiatoriaus neprirakintų
va dar vienas krepšininkas irgi nesiduoda fotkinamas
aš vis laukiu, kada susirašys ND autoriai savo vardus prie foto
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 23:38)
bet parodyčiau kitas - tai nesuprastumėt, kodėl su tokiu vyru iš viso gyvenu
nu gražus Tavo vyras, bet prie gero priprantama nematau kas patrauktų, rami nuotrauka..
Mindoozas, patiko tas kambarys suskilinejes kaip po zemes drebejimo
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 23:47)
o ne geriau jį apvertus?
QUOTE(MyWay @ 2008 01 30, 22:49)
nu gražus Tavo vyras, bet prie gero priprantama nematau kas patrauktų, rami nuotrauka..
ne tokių komentarų noriu.. žinau, kad gražus ..
QUOTE(peppi @ 2008 01 30, 22:36)
Mindoozas, tai cia ta antroji is serijos jungta i panorama is skirtingu kampu ?
tiesiog yra įėjimas į kambarį. fotografavau neįėjęs į kambarį, po to įėjęs.
westa, nesu tikra, bet man akys yra ant ryskumo zonos ribos, apatinis akies vokas nebezinau, ar beitaiko i ja. nors 100 procentu nesu tikra, jeigu kitiems viskas ok, tai ok. kzk ant megztinio fukusas tikrai matosi, su akim tai . siaip normaliai ziurisi, i akis nekrenta, cia tik siaip labai preciziskai ziurejau, kompa apvertus del j/b - gal pats savaime kadras nelabai kontrastingas, tai ir vertimas toks lyg gan tvarkingas, bet neispudingas atrodo (cia as vyro foto komentuoju)
Labanaktisss..