Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 23:03)
rašiau jau šiandien, kad kažkaip nedrįsau..  ax.gif nes nė viena nuotrauka atskirai paėmus nebūtų buvusi svajonė.. jos tik trys kartu galėjo būti taip traktuojamos.. o trijų atskirai negalėjau dėti, man jos - tik kartu..biggrin.gif

O tai negalejai 3-ju i viena sudeti. Kaip avytes 4 sudejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 30, 23:00)
Šita būtų graži, jei pėdutė būtų ryški  ax.gif
Faina šunė  4u.gif

Tai vat. Tikriausiai reikės daryt fotosesiją dar vieną prie geresnio apšvietimo g.gif
Atsakyti
Liova man tavo nuotraukos grazios 4u.gif ...bet jos tinka tik seimos albumui 4u.gif as kaip svetimas zmogus nieko nepajutau ziurint i jas 4u.gif

Pupeliuk patiko tik 3 nuotrauka 4u.gif pirmuose nepatinka kad matosi sujudejusios rankytes ax.gif as tokias nuotraukas trinu be gailescio, nes zinau kad bus dar gersniu 4u.gif o spalvos tikrai grazios gavosi.
Is antro dejimo patiko ir 1 ir 2, bet... neryskios 4u.gif

Rida R patiko tik pirma nuotrauka, bet noretusi daugiau erdves 4u.gif

Stikline man patiko abi tavo nuotraukos 4u.gif is antro dejimo nei viena ax.gif bet labai patiko modelis wub.gif mano svajone wub.gif

Gaziulka labai gerai pagautas momentas 4u.gif man patinka labai labai, bet kokybe yra kokybe ir tu pati pastebejai kad kiek truksta iki idealo. Perfotagrafuok ir bus tarp geriausiu darbu 4u.gif

Degute aciuks 4u.gif jauciu teks plikas kojytes fotografuot ax.gif sugadinom pedkelnes, reikes laukti kol isdzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 30 sausio 2008 - 22:12
Gal ne per daug tiksliai išsireiškiau, dėl kantrybės išbandymo, bet kai keliamos tiesiog nuotraukos, na be atsirinkimo, tai man truputį gaila.. nesinori po kiekvienu kadru rašyti tą patį - truksta kokybės, nenaudok blico, paieškok įdomesnio kampo 4u.gif Sillwio, tu lygiai taip pat nieko nepakomentavai, o galėjai wink.gif ir tikrai nemanau, kad čia skyrelis, kur rodomės kaip gražiai fotografuojam, tam reikalui yra kitas šalimais..
Taigi manau, jei jau naujokai ilgai stebėjo temą, turėjo jau pradėti kažkiek suprasti, kas yra kokybiškas kadras, turėjo jau būt perskaitę ir milijoną tų pačių komentarų.. tikrai nebenoriu kartotis 4u.gif

Stikline, paskutiniai kadrai nelabai 4u.gif

Gazulka, man patiko 4u.gif kažkaip automatiškai žvilgsnis nuslįsta link susikaupusių akių, dėl techninės pusės net nežinau ką pakomentuot, gal kiti turės pamąstymų..

Mindoozai, nesu mėgėja griuvėsių, tai dėl turinio nelabai žinau ką ir komentuot, tiesiog ne mano stiliaus...

California 4u.gif man tuom gerai, kad be žmonių nuotraukų turiu daugiau nei porą.. tai kabu su jom.. kažkaip man vis sunkiau ten darosi dėti nuotraukas, dėl tos pačios priežasties verysad.gif ai žmonių nesupaisysi irnesakyk.gif neimu į galvą.. Duokdie visiem taip fotografuoti, kaip tu 4u.gif

Ir ačiū už komentarus mano nuotraukom, taip esat teisūs, kas sakėt dėl kokybės, pati matau.. toks jausmas niekad neišgausiu tokio ryškumo kaip pas California verysad.gif tiesa, praktikos pastaruoju metu nedaug..
Sayonara, joo interjeras ten tik fotosesijom rengt wub.gif jaučiu dar ne kartą matysit nuotraukų iš ten tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 sausio 2008 - 22:16
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 22:09)
Mindoozai, nesu mėgėja griuvėsių, tai dėl turinio nelabai žinau ką ir komentuot, tiesiog ne mano stiliaus...

šiuo atveju viskas vyko daugiau mokymosi stiliumi. Nufotografavau, išmokau kelis dalykus su PS ir bandžiau pritaikyti juos būtent šioje serijoje. Ji nelabai išbaigta, kažkokio konkretumo trūksta. Bet, daugiau nieko neturėdamas nieko ir neprikursiu.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 22:06)
O tai negalejai 3-ju i viena sudeti. Kaip avytes 4 sudejo?  biggrin.gif

pfff... NEMOKU biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif

usio, ainu diafragmą sapnuot.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 sausio 2008 - 22:14
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 19:52)
o kas laimėjo ND? dar gi balsavimas nesibaigė..g.gif
koala, kas Tau pačiai įdomu arba gražu šiose foto?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū, užėjau įpriekį, rodos blush2.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 30, 20:26)
Sveiki, naujokai  4u.gif Smagu jūsų čia tiek matyti.

tokia ir naujokė (daugiau nei mėnesiukas) biggrin.gif

QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 20:47)
Dar viena foto  blush2.gif
user posted image

gražu, primena pradinę klasę kažkotais g.gif (botanikos mokytoją) biggrin.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 30, 22:04)
P.s. O dėl temos dar truputėli pagalvosiu ir manau dar šiandien paskelbsiu ax.gif  ax.gif  tongue.gif

gal KATĖS? mirksiukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 22:25)
mano paveluotas namudarbis. pati matau, kad rankai pereksponuota ir ryskumo mazoka, bet visumoj man visai patinka
user posted image
"Kai svajones tampa darbu"

ir man patinka tie dryžiai ir muzikos stilius jaučiamas (netgi) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 30 sausio 2008 - 22:18
QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 23:07)
Stikline man patiko abi tavo nuotraukos 4u.gif is antro dejimo nei viena ax.gif  bet labai patiko modelis wub.gif mano svajone wub.gif

Čia tie pirmi kadrai tai pradedančiojo sėkmė hihihi.gif modeliukas ir mano svajonė buvo...ir visai nesenai išsipildė mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 23:09)

Stikline, paskutiniai kadrai nelabai 4u.gif

Ačiū už nuomonę. Man pirmas irgi ne, o antras patinka vien todėl, kad ten mano šunė biggrin.gif tai negaliu žiūrėti kritiškai unsure.gif
Atsakyti
Mindoozai man is serijos patiko tik 3 nuotrauka 4u.gif ax.gif o kitos labiau panasios i reklamines foto is skelbimu blush2.gif Nepyk 4u.gif as tiesiog lyginu sita darba su tavo ankstesniais, tai sitas man ne prie sirdies 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Mindoozas trečia gerulė smile.gif .. spalvos patiko.. gal paskutinės nebūčiau dėjus mirksiukas.gif šiaip ir antra nebloga smile.gif man pirma ir paskutinė ir antra ir trečia skirtingom serijom tiktų labiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 30 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(Stikline @ 2008 01 30, 22:18)
Čia tie pirmi kadrai tai pradedančiojo sėkmė hihihi.gif
nesutinku schmoll.gif as iki siol negavau tokio ivertinimo kaip tu pirma diena 4u.gif
Atsakyti
peppi, tikrink @
Atsakyti