Gal ne per daug tiksliai išsireiškiau, dėl kantrybės išbandymo, bet kai keliamos tiesiog nuotraukos, na be atsirinkimo, tai man truputį gaila.. nesinori po kiekvienu kadru rašyti tą patį - truksta kokybės, nenaudok blico, paieškok įdomesnio kampo
Sillwio, tu lygiai taip pat nieko nepakomentavai, o galėjai
ir tikrai nemanau, kad čia skyrelis, kur rodomės kaip gražiai fotografuojam, tam reikalui yra kitas šalimais..
Taigi manau, jei jau naujokai ilgai stebėjo temą, turėjo jau pradėti kažkiek suprasti, kas yra kokybiškas kadras, turėjo jau būt perskaitę ir milijoną tų pačių komentarų.. tikrai nebenoriu kartotis
Stikline, paskutiniai kadrai nelabai
Gazulka, man patiko
kažkaip automatiškai žvilgsnis nuslįsta link susikaupusių akių, dėl techninės pusės net nežinau ką pakomentuot, gal kiti turės pamąstymų..
Mindoozai, nesu mėgėja griuvėsių, tai dėl turinio nelabai žinau ką ir komentuot, tiesiog ne mano stiliaus...
California
man tuom gerai, kad be žmonių nuotraukų turiu daugiau nei porą.. tai kabu su jom.. kažkaip man vis sunkiau ten darosi dėti nuotraukas, dėl tos pačios priežasties
ai žmonių nesupaisysi
neimu į galvą.. Duokdie visiem taip fotografuoti, kaip tu
Ir ačiū už komentarus mano nuotraukom, taip esat teisūs, kas sakėt dėl kokybės, pati matau.. toks jausmas niekad neišgausiu tokio ryškumo kaip pas California
tiesa, praktikos pastaruoju metu nedaug..
Sayonara, joo interjeras ten tik fotosesijom rengt
jaučiu dar ne kartą matysit nuotraukų iš ten