Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif
Dieną kol prisirinkau citatų komentarams, į darbą laikas atėjo... Per tą laiką jūs antra tiek priplepėjot ir jau aptarėt anksčiau buvusias nuotraukas. Tai ir nebesikartosiu smile.gif
Tik pasakysiu, kad labiausiai įsiminė sayonaros šokėjėlės. Labai patiko ta nuotraukytė su šokių bateliais.
Dar Californiagirl vaikai, lesinantys antis - atrodo kaip chebrytė prieš chebrytę susitiko smile.gif
Desiree kadras bažnyčioj įdomiai žiūrisi. Ir diskusiją įdomią sukėlė ax.gif Nesu aš buvusi tokioj ceremonijoj ax.gif
Gus Londonas labai gražiai apšviestas patiko ax.gif
Zuvialia, toj šventinėj nuotraukoj esi pati? Jei taip, tai suku galvą kaip spėjai save nufotkinti per langą ax.gif
Laputaite, matyt tavo šuniai visai nesvajoja apie sumuštinį su agurkais hihihi.gif
O svajonės nuotraukoj mane blaško plastmasinis lango rėmas ax.gif
Anasko, man visai patiktų tos pėdutės nufotografuotos basos bandančios stiebtis. Kam tos pėdkelnės, jos blaško dėmesį.
Sansara, kito kampo nuotraukėlėj man norisi kirptelti vieną žmogelį iš viršaus, o kitką palikti ax.gif Tada nusikirptų ta bokšto papėdė, gal labiau išryškėtų atspindys smile.gif

Sayonara, sveikatos tavo mažiukui 4u.gif
Naujokai, sveiki prisijungę 4u.gif
Avytes, sveikinu su pirma vieta thumbup.gif
Atsakyti
avytess, sveikinu 4u.gif

mano paveluotas namudarbis. pati matau, kad rankai pereksponuota ir ryskumo mazoka, bet visumoj man visai patinka

user posted image
"Kai svajones tampa darbu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 sausio 2008 - 21:26
Mindoozai, aciu! ryt imesiu tavo koreguotas nuotraukas smile.gif
Ir dar - nepamisrskit, prasau, ND laimetoja idet i bloga! (jei nera kazkas pernelyg asmenisko, o tai as ND dar nematau - na ir ne laikas man)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 30 sausio 2008 - 21:29
Gaziulka man atvirkščiai norėtųsi .. kai darbas tampa svajone smile.gif .. šiek tiek įspausta, kažkiek dešinės, kad smičius visas matytųsi ir šiek tiek apačios trūksta.. man patinka
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 21:25)
avytess, sveikinu 4u.gif

mano paveluotas namudarbis. pati matau, kad rankai pereksponuota ir ryskumo mazoka, bet visumoj man visai patinka

user posted image
"Kai svajones tampa darbu"

į techninę pusę net nežiūriu, nes mane užburia grojantys žmonės.. wub.gif jėga.. o dar styginiai.. doh.gif 4u.gif

Degute, ačiū už abu - ir palinkėjimą, ir pagyrimą 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad mano namųdarbinė nuotraukytė jus prajuokino. Ir dėkoju už balus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grįžtant prie mano šunės įkelto pasturgalio unsure.gif sakiau paieškosiu tokios, kur jo nesimatytų, tai radau tik tokį variantą, nes apšvietimas buvo prastokas...todėl daug susiliejusių gavosi doh.gif bent man jis toks kažkoks nelabai

user posted image

O kadangi parodžiau užpakalinę dalį, tai reikia ir priekinę biggrin.gif (čia mano pagrindinis fotografafimo objektas pastaruoju metu)

user posted image

Nžn, gal šitos foto atspindės mano realią padėtį fotografijos pasaulyje ax.gif

P.S. nepykit už dar dvi foto iš gyvūnijos pasaulio doh.gif šiandien čia jų gausuma.
Atsakyti
Na ką, ruošiau ruošiau ir prikleckinau, vertinkit. Kur minėjau panoramą, tai pamatysit, čia iš keturių kadrų, kilnojant fotiką, ne iš statiškos vietos.

Mažeikių Būtovės Slepiniai
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 30, 21:52)
Na ką, ruošiau ruošiau ir prikleckinau, vertinkit. Kur minėjau panoramą, tai pamatysit, čia iš keturių kadrų, kilnojant fotiką, ne iš statiškos vietos.

Mažeikių Būtovės Slepiniai

Atrodo baisuokiškai blink.gif Bijočiau po tokias vietas ir vaikščiot.
Bet nuotraukose gražiai krenta šviesa, ypač 3 man patiko. Atlikta gražiai 4u.gif
Atsakyti
MyWay, Degute, dekui uz komentarus ir kritika.

sayonara, rasai kad buvo per sunkios namu darbu temos ... Siek tiek nustebau, kad nedalyvavai su mergaiciu roziniu svajoniu serija.... wub.gif

Labai patiko Pupeliuko vaikiukas. Patiko pati pirmoji ir juodame fone is antros serijos. nuotraukoms labai priduoda sarmo grazus namai ir graziai papuostas ir spalviskai suderintas su aplinka vaikiukas. Kaip ir kitiem uzkliuvo neryskumas ir fokusas ne vietoje, bet dabartinemis apsvietimo salygomis fotografuoti namie naturaliame apsvietime judrius vaikucius yra tikrai labai sunku smile.gif O gal vistik naudojai kazkoki pagalbini sviesos saltini?

Sveikinu prisijungusius visus naujokus smile.gif Temos labai artimos man - suniukai bigsmile.gif Mano patarimas turintiems tik integruota blica, butu kiek iseis isnaudoti naturalu apsvietima. Tuomet net ir su muiline galima isspausti kazka zavingo ir techniskai tvarkingo.

Sveikinimai Avytes, serija tikrai labai zavinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 30 sausio 2008 - 22:02
QUOTE(Stikline @ 2008 01 30, 21:49)

Šita būtų graži, jei pėdutė būtų ryški ax.gif
Faina šunė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 22:00)
sayonara, rasai kad buvo per sunkios namu darbu temos temos... Siek tiek nustebau, kad nedalyvavai su mergaiciu roziniu svajoniu serija....  wub.gif

rašiau jau šiandien, kad kažkaip nedrįsau.. ax.gif nes nė viena nuotrauka atskirai paėmus nebūtų buvusi svajonė.. jos tik trys kartu galėjo būti taip traktuojamos.. o trijų atskirai negalėjau dėti, man jos - tik kartu..biggrin.gif
Atsakyti