Sveiki
Dieną kol prisirinkau citatų komentarams, į darbą laikas atėjo... Per tą laiką jūs antra tiek priplepėjot ir jau aptarėt anksčiau buvusias nuotraukas. Tai ir nebesikartosiu
Tik pasakysiu, kad labiausiai įsiminė sayonaros šokėjėlės. Labai patiko ta nuotraukytė su šokių bateliais.
Dar Californiagirl vaikai, lesinantys antis - atrodo kaip chebrytė prieš chebrytę susitiko
Desiree kadras bažnyčioj įdomiai žiūrisi. Ir diskusiją įdomią sukėlė Nesu aš buvusi tokioj ceremonijoj
Gus Londonas labai gražiai apšviestas patiko
Zuvialia, toj šventinėj nuotraukoj esi pati? Jei taip, tai suku galvą kaip spėjai save nufotkinti per langą
Laputaite, matyt tavo šuniai visai nesvajoja apie sumuštinį su agurkais
O svajonės nuotraukoj mane blaško plastmasinis lango rėmas
Anasko, man visai patiktų tos pėdutės nufotografuotos basos bandančios stiebtis. Kam tos pėdkelnės, jos blaško dėmesį.
Sansara, kito kampo nuotraukėlėj man norisi kirptelti vieną žmogelį iš viršaus, o kitką palikti Tada nusikirptų ta bokšto papėdė, gal labiau išryškėtų atspindys
Sayonara, sveikatos tavo mažiukui
Naujokai, sveiki prisijungę
Avytes, sveikinu su pirma vieta
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 21:25)
avytess, sveikinu
mano paveluotas namudarbis. pati matau, kad rankai pereksponuota ir ryskumo mazoka, bet visumoj man visai patinka
"Kai svajones tampa darbu"
mano paveluotas namudarbis. pati matau, kad rankai pereksponuota ir ryskumo mazoka, bet visumoj man visai patinka
"Kai svajones tampa darbu"
į techninę pusę net nežiūriu, nes mane užburia grojantys žmonės.. jėga.. o dar styginiai..
Degute, ačiū už abu - ir palinkėjimą, ir pagyrimą
Džiaugiuosi, kad mano namųdarbinė nuotraukytė jus prajuokino. Ir dėkoju už balus
Grįžtant prie mano šunės įkelto pasturgalio sakiau paieškosiu tokios, kur jo nesimatytų, tai radau tik tokį variantą, nes apšvietimas buvo prastokas...todėl daug susiliejusių gavosi bent man jis toks kažkoks nelabai
O kadangi parodžiau užpakalinę dalį, tai reikia ir priekinę (čia mano pagrindinis fotografafimo objektas pastaruoju metu)
Nžn, gal šitos foto atspindės mano realią padėtį fotografijos pasaulyje
P.S. nepykit už dar dvi foto iš gyvūnijos pasaulio šiandien čia jų gausuma.
O kadangi parodžiau užpakalinę dalį, tai reikia ir priekinę (čia mano pagrindinis fotografafimo objektas pastaruoju metu)
Nžn, gal šitos foto atspindės mano realią padėtį fotografijos pasaulyje
P.S. nepykit už dar dvi foto iš gyvūnijos pasaulio šiandien čia jų gausuma.
Na ką, ruošiau ruošiau ir prikleckinau, vertinkit. Kur minėjau panoramą, tai pamatysit, čia iš keturių kadrų, kilnojant fotiką, ne iš statiškos vietos.
Mažeikių Būtovės Slepiniai
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 30, 21:52)
Na ką, ruošiau ruošiau ir prikleckinau, vertinkit. Kur minėjau panoramą, tai pamatysit, čia iš keturių kadrų, kilnojant fotiką, ne iš statiškos vietos.
Atrodo baisuokiškai Bijočiau po tokias vietas ir vaikščiot.
Bet nuotraukose gražiai krenta šviesa, ypač 3 man patiko. Atlikta gražiai
MyWay, Degute, dekui uz komentarus ir kritika.
sayonara, rasai kad buvo per sunkios namu darbu temos ... Siek tiek nustebau, kad nedalyvavai su mergaiciu roziniu svajoniu serija....
Labai patiko Pupeliuko vaikiukas. Patiko pati pirmoji ir juodame fone is antros serijos. nuotraukoms labai priduoda sarmo grazus namai ir graziai papuostas ir spalviskai suderintas su aplinka vaikiukas. Kaip ir kitiem uzkliuvo neryskumas ir fokusas ne vietoje, bet dabartinemis apsvietimo salygomis fotografuoti namie naturaliame apsvietime judrius vaikucius yra tikrai labai sunku O gal vistik naudojai kazkoki pagalbini sviesos saltini?
Sveikinu prisijungusius visus naujokus Temos labai artimos man - suniukai Mano patarimas turintiems tik integruota blica, butu kiek iseis isnaudoti naturalu apsvietima. Tuomet net ir su muiline galima isspausti kazka zavingo ir techniskai tvarkingo.
Sveikinimai Avytes, serija tikrai labai zavinga
sayonara, rasai kad buvo per sunkios namu darbu temos ... Siek tiek nustebau, kad nedalyvavai su mergaiciu roziniu svajoniu serija....
Labai patiko Pupeliuko vaikiukas. Patiko pati pirmoji ir juodame fone is antros serijos. nuotraukoms labai priduoda sarmo grazus namai ir graziai papuostas ir spalviskai suderintas su aplinka vaikiukas. Kaip ir kitiem uzkliuvo neryskumas ir fokusas ne vietoje, bet dabartinemis apsvietimo salygomis fotografuoti namie naturaliame apsvietime judrius vaikucius yra tikrai labai sunku O gal vistik naudojai kazkoki pagalbini sviesos saltini?
Sveikinu prisijungusius visus naujokus Temos labai artimos man - suniukai Mano patarimas turintiems tik integruota blica, butu kiek iseis isnaudoti naturalu apsvietima. Tuomet net ir su muiline galima isspausti kazka zavingo ir techniskai tvarkingo.
Sveikinimai Avytes, serija tikrai labai zavinga
QUOTE(Stikline @ 2008 01 30, 21:49)
Šita būtų graži, jei pėdutė būtų ryški
Faina šunė
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 22:00)
sayonara, rasai kad buvo per sunkios namu darbu temos temos... Siek tiek nustebau, kad nedalyvavai su mergaiciu roziniu svajoniu serija....
rašiau jau šiandien, kad kažkaip nedrįsau.. nes nė viena nuotrauka atskirai paėmus nebūtų buvusi svajonė.. jos tik trys kartu galėjo būti taip traktuojamos.. o trijų atskirai negalėjau dėti, man jos - tik kartu..