Sveiki prisijunge naujokai
As surizikavau i kudra dar viena savo darba idet, kuris kaip supratau cia daugumai labai patiko(ir man paciai patiko, nesikuklinsiu pripazindama) Bet stebiu situacija.... trejetus kudriskiai klijuoja...net dalyviai su trim pagaliukais Reiks pradet nuogas moteris fotografuoti
Tiesa, gal kas zinot kaip issiregistruot is ten? Administracijai rasyti??? Nejauciu poreikio kazkaip ten kabet tik su keliom nuotraukom...vaiku nuotraukas vistiek istrinu
As surizikavau i kudra dar viena savo darba idet, kuris kaip supratau cia daugumai labai patiko(ir man paciai patiko, nesikuklinsiu pripazindama) Bet stebiu situacija.... trejetus kudriskiai klijuoja...net dalyviai su trim pagaliukais Reiks pradet nuogas moteris fotografuoti
Tiesa, gal kas zinot kaip issiregistruot is ten? Administracijai rasyti??? Nejauciu poreikio kazkaip ten kabet tik su keliom nuotraukom...vaiku nuotraukas vistiek istrinu
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 30, 20:48)
Ai, nesinervuok, california. Kūdra yra kūdra. Puikiai tu fotografuoji. Taip ir toliau laikyk.
Nuotraukas pakomentuosiu jau vakarop, nepraleisiu nė vienos jei ką, tai neišimkit
Tik norėjau greitai parašyti, kad nesutinku su nuomone, kad naujokų darbai tai kantrybės išbandymas.
Visi norim mokytis. Vieni mokam daugiau kiti mažiau. Tie kas turi daugiau žinių gali padėti tiemsm kam jų reikia iš pagrindų. Bet pastarieji galėtų ir patys įnešti kiek geranoriškumo į mokslo procesą, neužversdami temos savo pirminiais bandymais. Tiesiog pasimokinkim atsirinkti pradžioje, kas mūsų archyvuose verta kitų dėmesio.
Tik norėjau greitai parašyti, kad nesutinku su nuomone, kad naujokų darbai tai kantrybės išbandymas.
Visi norim mokytis. Vieni mokam daugiau kiti mažiau. Tie kas turi daugiau žinių gali padėti tiemsm kam jų reikia iš pagrindų. Bet pastarieji galėtų ir patys įnešti kiek geranoriškumo į mokslo procesą, neužversdami temos savo pirminiais bandymais. Tiesiog pasimokinkim atsirinkti pradžioje, kas mūsų archyvuose verta kitų dėmesio.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 20:17)
o tai pasakyk, kas ten toks trečioj nuotraukoj antram plane? negi prancūzas? dabar žiūriu, kad čia tas pats šuo kaip ir pirmoj nuotraukoj
Visų pirma ačiū už komentarus visiems Šuo tikrai tas pats, kuris ir pirmoje nuotraukoje - prancūzas. Na, tik kiek retesnių spalvų.
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 30, 19:48)
Sveiki prisijunge naujokai
prieš 3 vaistų nėra. Tiesa tik ta, geros nuotraukos anksčiau ar vėliau iškyla į pirmą puslapį
aš kabu ten su viena nuotrauka ir man visai neliūdna Neišsiregistruok
QUOTE(sillwio @ 2008 01 30, 20:52)
Ai, nesinervuok, california. Kūdra yra kūdra. Puikiai tu fotografuoji. Taip ir toliau laikyk.
Na nesinervuoju, bet ir nedziugina Kai pats matai kad darbas ne pelkinis ir tyliai trejetai krenta be jokiu pastabu, vien todel kad kazkas gal vaiku nemegsta ar pan. Nors parasytu kas negerai... Kazkaip ten varzymasis del vietu taip atrodo, o man to nereikia, todel manau issiregistruoti. Ko noriu, t.y. kritikos ir pastabu gaunu cia
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 30, 20:57)
Na nesinervuoju, bet ir nedziugina Kai pats matai kad darbas ne pelkinis ir tyliai trejetai krenta be jokiu pastabu, vien todel kad kazkas gal vaiku nemegsta ar pan. Nors parasytu kas negerai... Kazkaip ten varzymasis del vietu taip atrodo, o man to nereikia, todel manau issiregistruoti. Ko noriu, t.y. kritikos ir pastabu gaunu cia
Visada ten taip buvo. Bandžiau klaust - kur ten atsakymų sulauksi. Vienas crossinimo asas ir didis klubo narys parašė - mano nuotrauka nefotografiška Atsiminsiu, kol gyvas būsiu.
Neimk labai į galvą. Neišsiregistruok. Visada spėsi.
Dėkui visiem už sveikinimus, vertinimus, komentarus, kritika ir dar kartą dėkui!
O aš sveikinu visus kitus dalyvavusius, puikūs darbai buvo, tiesa, net nesitikėjau, kad mano darbas laimės;)) dar kartą ačiū
P.s. O dėl temos dar truputėli pagalvosiu ir manau dar šiandien paskelbsiu
O aš sveikinu visus kitus dalyvavusius, puikūs darbai buvo, tiesa, net nesitikėjau, kad mano darbas laimės;)) dar kartą ačiū
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 30, 20:48)
tik jau neišsiregistruok..
puiki nuotruaka, o jei kam problemos su savęs vertinimu, tai ne Tavo bėdos..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 20:54)
tas dėjimas visko, ką turi ir skubėjimas kuo daugiau rodytis ir kuo greičiau visko išmokti, manau, natūralus procesas. gana greitai atsiras atranka..
QUOTE(avytess @ 2008 01 30, 21:04)
Dėkui visiem už sveikinimus, vertinimus, komentarus, kritika ir dar kartą dėkui!
O aš sveikinu visus kitus dalyvavusius, puikūs darbai buvo, tiesa, net nesitikėjau, kad mano darbas laimės;))
O aš sveikinu visus kitus dalyvavusius, puikūs darbai buvo, tiesa, net nesitikėjau, kad mano darbas laimės;))
tik labai sudėtingos negalvok bo jau ir aš noriu sudalyvauti kada nors.. kažkaip pastarosios temos man irgi aiškiai per sunkios buvo..
QUOTE(andriuska @ 2008 01 30, 20:09)
kažkaip man atrodo, kad tarp tų "išlindusių tylenių" įsimaišė porą pokštininkų
kal per daug įtarus, bet Stiklinės nuotraukos (kiek tai leidžia daryti suspaudimas) pagal ryškumo gylį, ervės pateikimą ir kitus niuansus man nepasirodė daryti muilinia.... ir netgi nepasirodė daryti skaitmena, jeigu ką.
na atsiprašau, bet toks jau aš įtaruolis
kal per daug įtarus, bet Stiklinės nuotraukos (kiek tai leidžia daryti suspaudimas) pagal ryškumo gylį, ervės pateikimą ir kitus niuansus man nepasirodė daryti muilinia.... ir netgi nepasirodė daryti skaitmena, jeigu ką.
na atsiprašau, bet toks jau aš įtaruolis
Dabar net nežinau ar čia man apsidžiaugti, ar manyti, jog palaikėte tamsta mane melage Jei yra būdas kaip įrodyti, jog abi foto yra tikrai mano ir tikrai daryta su Canon S5 IS (nežinau ar tai muilinė...aš šį fotoaparatą laikau šiek tiek geriau nei muiline ) tai įrodysiu. O dėl skaitmenos iš ko sprendi, kad gali būti daryta ne skaitmena? Man tiesiog labai smalsu Tiesą sakant juostinio profesionalaus fotiko nesu rankose turėjusi, o su juostine muilinuke tokių vaizdų nefotkindavau...nebūč turėjus už ką išryškint tiek juostelių tais laikais Aišku abi foto nufotkintos ne pirmą kartą paėmus fotiką į rankas..tačiau tikrai dedu ranką prie širdies visų tų techninių dalykų neišmanau
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 20:35)
Ačiū westule (labai atsiprašau už oftopinimą...pasigedom tavęs mopsuose )
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 30, 20:59)
sveiki visi naujokai tiesiu letena ir jums,drasiau
Stikline prajuokinai bet darbeliai neatrodo visiskos naujokes,matosi,kad galvota apie ydomesni rakursa,bei gyli.Tad prasom apsildineti kojas pas mum ir tu
Stikline prajuokinai bet darbeliai neatrodo visiskos naujokes,matosi,kad galvota apie ydomesni rakursa,bei gyli.Tad prasom apsildineti kojas pas mum ir tu
Ačiū už šiltą priėmimą stengiuosi