Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 20:11)
brac... doh.gif  blush2.gif Pupeliukai, atsiprasau 4u.gif Bet zinok, mintyse kazkodel visada tave taip vadinu, tai kazkada turejau ir parasyt biggrin.gif  doh.gif

o aš visada de Nada niką taisau .. vis ne Nada parašau biggrin.gif

bene Pupeliuką sveikint turim????? ax.gif .. kiek tewko akim ND permest.. suskaičiuokit kas nors .. einu vaikų guldyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 20:13)
Bitute mes su Rida ir Stikline kolegės ,ksakant  smile.gif

o tai pasakyk, kas ten toks trečioj nuotraukoj antram plane? negi prancūzas? dabar žiūriu, kad čia tas pats šuo kaip ir pirmoj nuotraukoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 20:17)
o tai pasakyk, kas ten toks trečioj nuotraukoj antram plane? negi prancūzas? dabar žiūriu, kad čia tas pats šuo kaip ir pirmoj nuotraukoj  g.gif

prancūzas smile.gif .. maniškis gi irgi dičkis į anglą užneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 20:12)
Ojeja, Desiree, kaip čia visus slapukus iš judinai 4u.gif Bet pasirašysiu po Andriushkos komentaru, kad biški čia kantrybės išbandymas.. unsure.gif

Kodėl kantrybės išbandymas? biggrin.gif Juk mokytis susirinkom čia, o ne vieni kitiem pasirodyt, kaip gražiai mokam fotografuot.
Atsakyti
Dar tiesa DeNada nuotraukos, labai patiko toji su šviesos srautu ant moters su vaikiuku, irgi karpyčiau iki vertikalaus kadro smile.gif taip.. šviesos srautų šioj katedroj galima tikrai surasti, aš tą irgi bandžiau padaryt, tu padarei geriau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus, modeliukas tikrai nuostabų nuostabiausias wub.gif
su ryškumu tikrai bėdos praktiškai visose nuotraukose, nes žinant šių dienų tamsumą, sunku buvo atitaikyti ekspoziciją, iso nenorėjau daug kelti dėl triukšmų.. dėl techninių subtilybių tikrai ačiū už pastebėjimus! Dėl išdegimo, tai man jis netrukdo..  unsure.gif Bet pasirodo kaip skiriasi visų nuomonės biggrin.gif vėliau dar įkelsiu ir su mamyte, kai ji pamatys rezultatą ir gausiu palaiminimą 4u.gif ir tuomet pasakysiu, kuri man asmeniškai labiausiai patinka..

man antroji gal labiausiai patinka. pirmoj fokusas į megztuką lyg ir g.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 30, 20:18)
prancūzas  smile.gif .. maniškis gi irgi dičkis į anglą užneša  smile.gif

man prancūzai tik juodi būna lotuliukas.gif o tas tikrai labai į anglą panašus pasirodė.

QUOTE(sillwio @ 2008 01 30, 20:19)
Kodėl kantrybės išbandymas? biggrin.gif Juk mokytis susirinkom čia, o ne vieni kitiem pasirodyt, kaip gražiai mokam fotografuot.

tada prašom pakomentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 20:22)
tada prašom pakomentuot  mirksiukas.gif

smile.gif viskas jau pasakyta apie jas. Tiesiog nemanau, kad tai kantrybės išbandymas.
Atsakyti
o man rodos sveikinsim spalvotų kamuoliukų svajonės autorių. Mano skaičiavimu laimi būtent ta nuotrauka 4u.gif Sveikinu, ir laukiam naujos temos 4u.gif

dar nebaigiau skanuoti žurnaliuko, bet jei ne šįvakar ryt tikrai atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 20:27
Ačiū už komentarus, modeliukas tikrai nuostabų nuostabiausias wub.gif
su ryškumu tikrai bėdos praktiškai visose nuotraukose, nes žinant šių dienų tamsumą, sunku buvo atitaikyti ekspoziciją, iso nenorėjau daug kelti dėl triukšmų.. dėl techninių subtilybių tikrai ačiū už pastebėjimus! Dėl išdegimo, tai man jis netrukdo..  unsure.gif Bet pasirodo kaip skiriasi visų nuomonės biggrin.gif vėliau dar įkelsiu ir su mamyte, kai ji pamatys rezultatą ir gausiu palaiminimą 4u.gif ir tuomet pasakysiu, kuri man asmeniškai labiausiai patinka..

man su fokusu daugumoj tavo ikeltu nuotrauku ne ten pataikyta atrodo, bet dabar kzk susimasciau, ar fokuso atitaikymas tikrai priklauso nuo sviesumo/tamsumo? Tipo tamsesniame apsvietime maziau kontrasto, del to ne ten dazniau nuklysta? ar kaip cia yra g.gif Kzk iki siol maniau, kad fokusas nuo apsvietimo nelabai ir priklauso, arba tas objektas yra nustatytoj ryskumo zonoj, arba ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 20:26)
o man rodos sveikinsim spalvotų kamuoliukų svajonės autorių. Mano skaičiavimu laimi būtent ta nuotrauka  4u.gif  Sveikinu, ir laukiam naujos temos  4u.gif

dar nebaigiau skanuoti žurnaliuko, bet jei ne šįvakar ryt tikrai atsiųsiu  4u.gif

Sveikinam avytess laimėjus ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 20:28)
man su fokusu daugumoj tavo ikeltu nuotrauku ne ten pataikyta atrodo, bet dabar kzk susimasciau, ar fokuso atitaikymas tikrai priklauso nuo sviesumo/tamsumo? Tipo tamsesniame apsvietime maziau kontrasto, del to ne ten dazniau nuklysta? ar kaip cia yra g.gif Kzk iki siol maniau, kad fokusas nuo apsvietimo nelabai ir priklauso, arba tas objektas yra nustatytoj ryskumo zonoj, arba ne.  g.gif

kai tamsu, ilgėja išlaikymas ir kiekvienas krustelėjimas jį gali nuklaidint ir visai sunaikint. man tai būna didžiausia problema, visiškas fokuso nebuvimas fotografuojant prastai apšviestoj aplinkoj, o vaikas plius dar juda. gali veidukas tik sujudėt, kad ir mikrtelėjus ar lūpytę pakrutinus, o suknutė likt vietoj. atrodys, kad fokusas į suknutę, nes ji ryškesnė. o iš tiesų tai sujudėjimo problema.

pupeliuk man patiko iš pirmų antroji labiausiai. visai ne pasinė pasirodė. kitoms kokybės pritrūko. o iš antros serijos sužavėjo antra. nors su ryškumu visose mažesnės ar didesnės problemos, mano akimis žiūrint.
Atsakyti
sveikinimai avytess, jei laimėjo 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 30, 20:28)
man su fokusu daugumoj tavo ikeltu nuotrauku ne ten pataikyta atrodo, bet dabar kzk susimasciau, ar fokuso atitaikymas tikrai priklauso nuo sviesumo/tamsumo? Tipo tamsesniame apsvietime maziau kontrasto, del to ne ten dazniau nuklysta? ar kaip cia yra g.gif Kzk iki siol maniau, kad fokusas nuo apsvietimo nelabai ir priklauso, arba tas objektas yra nustatytoj ryskumo zonoj, arba ne.  g.gif

man rodos pastarosiomis dienomis kažkas sakė, kad fokusuoti lengviau ir geriau fokusuojasi, jei kontrastas geresnis.. aš pati šito neišmanau, tik šiaip trigrašį įkišau biggrin.gif 4u.gif

Pupeliuk.. ale ne tik modelis ir fotografė nieko sau, bet ir aplinka, kurioje fotografuota nieko sau.. provansinė tokia.. wub.gif
Atsakyti