Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 01 30, 19:09)
o kitos dalyvės foto irgi panašu į tolerancijos ribų eksperimentinį tyrimą....

lotuliukas.gif doh.gif
kaip tik norėjau komentuot darbus, bet pamačiau tavo komentarą... tiek to jau... biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 19:24)
na va, šiandien fotografavau! Man tai tikrai stebuklas biggrin.gif

Leidimą publikuoti turiu, dedu kelias nuotraukytes iš šios dienos pafotografavimo smile.gif komentarai? kritika? labai laukiu 4u.gif

man pirma labai patinka. tik galvoju, kad reikėjo fotiką kilstelėt šiek tiek aukščiau.
o antroj toks jausmas, kad fokusas kažkur kitur, bet ne į veidą g.gif jeigu taip nėra, tai atsiprašau. bet rašau, ką matau ax.gif o trečioji tai šiaip sau. nekabina ax.gif
bet visos nuotraukos labai patinka spalviškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 16:50)
negaliu, kiek Desiree išprovokavo slapukų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kai taip nuoširdžiai parašė, tai ir nebeliko ką daryti...
Na, pabandysiu Jūsų kantrybę. Realiai, tai jau minėjau, kad skaitau seniai (gal 24 temos), mačiau ne vieną šviežiai atėjusį, mačiau, kad priimat draugiškai. Bet, kai iš pradžių neišdrįsau prisitatyti, kuo ilgiau tempiau, tuo buvo sunkiau. Ypač, kai nepavyksta susidraugauti su aparatu... Ir nuotraukų vis nėra tokių, kokias norisi publikuoti. Taip ir gaunasi užburtas ratas - reikia rodyti, išklausyti kritiką ir mokintis, bet tuo pačiu skaitau patarimus, kad stebėti ką deda kiti ir... nebeišdrįstu. Na, kadangi jau vakar prisipažinau, todėl rodau, kaip man sekasi.
Iš anksto perspėju, kad pas mane 90 proc. nuotraukų tik šunys blush2.gif Sakykit tiesiai šviesiai kas negerai - jei jau atėjau, vadinasi žinau, kad bus kritika kritika kritika 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Taigi turiu ir klausimą. Gana stipriai skiriasi tos pačios nuotraukos spalvos žiūrint per nuotraukų peržiūros programą ACDSee (tamsesnės) ir per Photoshop'ą ar Lightroom'ą (šviesesnės). Nelabai įsivaizduoju kaip mokintis koreguoti g.gif Ir ką matys kiti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 30 sausio 2008 - 19:55
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 30, 19:24)
na va, šiandien fotografavau! Man tai tikrai stebuklas biggrin.gif

Leidimą publikuoti turiu, dedu kelias nuotraukytes iš šios dienos pafotografavimo smile.gif komentarai? kritika? labai laukiu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

bus dar vėliau  smile.gif

Putpeliuk, pirmoji man smagiausia, tik kiek ryskesniu akyciu norisi. antroj ir man fokusas ne i akis, siaip tvarkinga tokia, bet nelabai idomi. treciojoj labai krenta i akis desinysis virsutinis kampas isdeges. bet zinai, butu mano vaiko, man butu visai miela jas visas turet mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif naujokai tiesiu letena ir jums,drasiau 4u.gif

Desiree tau vel balionu kruva uz sitoki chebros padaugejima!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

koala,su gyvuneliais kadrai,kaip jau mindoozas parase labai kasdieniniai kadrai,ir visiskai nemastant apie kompozicija,ar siektiek ydomesni kampa.Na,bet kritikos maciau jau parasyta nemazai.tad galiu tik paspaust letena uz drasa ir nora zingsniuoti pirmyn.laukiam tavo kitu darbu 4u.gif

Stikline prajuokinai biggrin.gif bet darbeliai neatrodo visiskos naujokes,matosi,kad galvota apie ydomesni rakursa,bei gyli.Tad prasom apsildineti kojas pas mum ir tu 4u.gif

Liova,nelabai kuo patraukiancios fotografijos apart seimos albumo.mazyliai grazus[bet nei vieno mazylio nemaciau nedailaus],taciau paieskok ydomesnio rakurso.tiesiog tokiu fotografiju,kiekvienas turim shusniais,bet nufotografuok taip,kad kitas pasakytu "wow ce taip bent,as irgi sitaip pabandysiu".Drasiau [nors nepasakyciau,kad tu ce nedrasiai hihihi.gif ]
QUOTE(de Nada @ 2008 01 30, 13:38)

nerealus sviesos saltinis..kur cia radai?sioji man labai patiko 4u.gif ir tie zmogiukai apsviesti tos sviesos ten labai tinka.labai daug ideju kilo,ka noreciau isbandyti ten biggrin.gif tiesa vertikalus kadras mano akim ce butu labiau tikes 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 30, 16:38)
o as einu sirgti toliau  verysad.gif

laukiam sugryztancios 4u.gif greito sveikimo 4u.gif

sayonara, tavo mazyliui balionelis 4u.gif .gera,kai viskas gerai baigiasi...

Gaziulka prajuokino parasius "Putpeliuk" hihihi.gif

taigi putpeliuko fotografijose pasigedau ryskumo,taciau labai patiko,kur mergyte su rankyte prisilaiko prie spintuttes.ir spalvos labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 sausio 2008 - 20:04
QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 19:47)
Dar viena foto 
user posted image

šita jau geriau. bent jau kažkiek iš dalies kompozicijos matosi, nores man fone nesinori nukarpytų žiedų siluetų.. kitą kartą bandyk komponuoti, kad jie visi matytųsi, bet pagrindinis Tavo norimas žiedas būtrų traukiantis dėmesį. be to, fotogeniškas "modelis" smile.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 01 30, 19:51)
Iš anksto perspėju, kad pas mane 90 proc. nuotraukų tik šunys  blush2.gif Sakykit tiesiai šviesiai kas negerai - jei jau atėjau, vadinasi žinau, kad bus kritika kritika kritika  4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Taigi turiu ir klausimą. Gana stipriai skiriasi tos pačios nuotraukos spalvos žiūrint per nuotraukų peržiūros programą ACDSee (tamsesnės) ir per Photoshop'ą ar Lightroom'ą (šviesesnės). Nelabai įsivaizduoju kaip mokintis koreguoti  g.gif Ir ką matys kiti  unsure.gif

pirma visai nieko, tik trūksta erdvės.. liūdesys toks, kuris kelia juoką 4u.gif šiaip jau kadangi šunų nefotkinu, apie tai geriausiai galėtų komentuoti westa ir laputaitė, kurios gana įgudę šunėkų srityje..smile.gif 4u.gif
antra ne, trečia su labai nereikalingom detalėm, įskaitant netgi "brolį" fone.. tokiam rakuse jis čia netinka, mano galva..

Pupeliuk, man visos trys patiko spalviškai.. labiausiai gal antra. - man ji visai ne pasinė. labai graži mergytė.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 sausio 2008 - 20:00
Iš anksto perspėju, kad pas mane 90 proc. nuotraukų tik šunys  blush2.gif Sakykit tiesiai šviesiai kas negerai - jei jau atėjau, vadinasi žinau, kad bus kritika kritika kritika  4u.gif

jūs su westa gal draugės? smile.gif

labiausiai patinka pirmoji. tvarkinga tokia. antroji labai buitinė, tinkanti į prancūziukų (? g.gif ) temą ax.gif tokias panašias aš ir dedu į kornišų temą.
o trečioj ten ne fokuse anglas sėdi? wub.gif
Atsakyti
zuvialia, ačiū.. jau, manau, viskas saugu tam mano razbaininkui..biggrin.gif
Atsakyti
Niu va, aciu Zuvalia, kad bent tu atsiliepei ir sulaukiau komentaru 4u.gif Nera labai lengva tuos mazius fotografuot, kai jie juda, kruta ir duodasi pastoviai doh.gif Nius, bet bandysim mirksiukas.gif

Beje, aciu visiem uz priemima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liova: 30 sausio 2008 - 20:10
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 30, 19:59)
Gaziulka prajuokino parasius "Putpeliuk" hihihi.gif

brac... doh.gif blush2.gif Pupeliukai, atsiprasau 4u.gif Bet zinok, mintyse kazkodel visada tave taip vadinu, tai kazkada turejau ir parasyt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus, modeliukas tikrai nuostabų nuostabiausias wub.gif
su ryškumu tikrai bėdos praktiškai visose nuotraukose, nes žinant šių dienų tamsumą, sunku buvo atitaikyti ekspoziciją, iso nenorėjau daug kelti dėl triukšmų.. dėl techninių subtilybių tikrai ačiū už pastebėjimus! Dėl išdegimo, tai man jis netrukdo.. unsure.gif Bet pasirodo kaip skiriasi visų nuomonės biggrin.gif vėliau dar įkelsiu ir su mamyte, kai ji pamatys rezultatą ir gausiu palaiminimą 4u.gif ir tuomet pasakysiu, kuri man asmeniškai labiausiai patinka..

dar pora:

user posted image

user posted image

Na va ir suskaičiau kiek čia jūs prirašėt bigsmile.gif

Ojeja, Desiree, kaip čia visus slapukus iš judinai 4u.gif Bet pasirašysiu po Andriushkos komentaru, kad biški čia kantrybės išbandymas.. unsure.gif

Rida, pirmoji geriausia, bet labai standartinė buldogo nuotrauka, kitos nelabai įdomios ir vidinė blykstė, tai blogis biggrin.gif ji gali būti naudojama nebent fotografuojant saulėje šešėliams švelninti..

Hmmm, kitų kažkaip naujokų darbai nelabai užkabino, lauksim daugiau 4u.gif

Gazulka, PuTpeliukas lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
praleidau de Nada foto .. labai patiko .. ta, kur pacitavo Bitutė .. dieviška šviesa wub.gif

vvvv, sveik

Bitute mes su Rida ir Stikline kolegės ,ksakant smile.gif
Atsakyti
Taigi turiu ir klausimą. Gana stipriai skiriasi tos pačios nuotraukos spalvos žiūrint per nuotraukų peržiūros programą ACDSee (tamsesnės) ir per Photoshop'ą ar Lightroom'ą (šviesesnės). Nelabai įsivaizduoju kaip mokintis koreguoti  g.gif Ir ką matys kiti  unsure.gif

ne dėl to, kad skiriasi spalvų spektrai?
Atsakyti