Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 27, 22:53)
kadangi pati negailestingai karpau pakaušius, tai man netrukdo  4u.gif
Modeliukas kerintis. Gal toks ir buvo tikslas, bet man kiek per daug mėlynos nuotraukoje.

Ne , tikslo tokio nebuvo. vadinasi tai tiesiog sioks toks brokas blush2.gif .Aciu;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 21:49)
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

g.gif Nežinau. Man kažkas su kompozicija negerai. Kliūna žvilgsnis už mėlynos dešinės, paskui susiranda katiną, o jis mano supratimu kiek per žemai, vėliau grįžta prie veido ir vėl nuo jo pabėga g.gif Pakaušis netrukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 sausio 2008 - 22:00
QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 20:57)
Ne , tikslo tokio nebuvo. vadinasi tai tiesiog sioks toks brokas blush2.gif .Aciu;)

na, ne brokas. Gavosi juk cross procesas tongue.gif Crossas man patinka, bet kai žalia spalva išryškėja 4u.gif Betgi, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 27, 21:27)
Uuuuuj kaip gerai. Man labai stipriai.
Seriją dėčiau truputį kita tvarka ir ne visas. Dar formato norisi vienodo, bet turiu pagirt - šaunuolė!!!!!!

Aš seriją dėčiau tokia tvarka: 3, 4, 5, 6, 8, 7, 9, 1.

Labai ačiū 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 01 27, 21:30)
Puriena.. labai patiko .. stipru , su emocija, jaučiasi nuotaika, judesys . Super

Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 27, 21:34)
oho, šaunuolė!!! Gal daugoka nuotraukų.
Man patiko 3. Labai labai grakštu.
4 labai labai viskas patinka. Poza nuostabi. Toks švelnumas, atsidavimas.... tos linijos. Nuostabu nuostabu.
6 ir 8 taip pat patinka.
Ir tyliai tyliai pavydžiu šokančio, lankstaus modeliuko. Kaip norėčiau šią sritį išbandyt.
Ech Puriena. Retai įdedi nuotraukų, bet kai įdedi tai ir mielai nustebini  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Puriena, nuostabi serija.  Bravo! Tiesa neuzkabino manes 5 ir 9 . Kitos labai , ypac 3oji. Joje nekliuna grindys ir dar paskutiniojoje. O va kitose, kur juos matosi, man nepatiko . Zinau, kad parketo nepakeisi, todel labai cia manes ir neklausyk. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

user posted image

Labai ačiū 4u.gif Grindys ir man nelabai patinka drinks_cheers.gif

Mačiau kūdroje šį grožį wub.gif Nuostabi mergaitė. Man ši nuotrauka puiki. Megstuko spalvos labai gražiai dera su fonu. Katinas liuks, vietoje. Nežinau prie ko ir prikibti. Ir, be abejo, atkreipiau dėmesį į nuotraukos atspalvį - na, man jis labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 27, 22:59)
g.gif Nežinau. Man kažkas su kompozicija negerai. Kliūna žvilgsnis už mėlynos dešinės, paskui susiranda katiną, o jis mano supratimu kiek per žemai, vėliau grįžta prie veido ir vėl nuo jo pabėga  g.gif Pakaušis netrukdo.

Supratau. Aciu uz nuomone. Jo, katinas zemokai, bet jis ir neturetu kristi i akis(pasirodo krenta:(( ) O veidukas, man pasirode lyg ir tinkamoje vietoje. Matyt, su spalvomis perlenkiau.

na, ne brokas. Gavosi juk cross procesas tongue.gif Crossas man patinka, bet kai žalia spalva išryškėja 4u.gif Betgi, čia tik mano nuomonė

Ir man ji labai svarbi.
Dabar pasirodysiu baisinga neismanele. Suprantu, kad cross procesas kazkas susijes su spalvomis. O kas tai tiksliai yra blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Maciau Tavo, maciau Avytes nuotraukas, maciau atspalvius, nuostabias spalvas. Kaip suprantu Jusu atveju tai kazkokia juostos savybe. o va musisku....Pardon, jei as cia labai neismaneliskai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 23:14)

Mačiau kūdroje šį grožį wub.gif Nuostabi mergaitė. Man ši nuotrauka puiki. Megstuko spalvos labai gražiai dera su fonu. Katinas liuks, vietoje. Nežinau prie ko ir prikibti. Ir, be abejo, atkreipiau dėmesį į nuotraukos atspalvį - na, man jis labai wub.gif

Aciu, man labai malonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 27, 20:21)
Anasko, nelabai kabina manęs tokie kadrai..
4u.gif vadinasi ieskosim kaip tave uzkabinti bigsmile.gif biggrin.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 20:26)
Anasko, prašosi ryškumo tavo nuotraukos 4u.gif Pirmoje - gražios spalvos, antroje - uoga tokia netikėta smile.gif
Aciu Puriena 4u.gif su ryskumu as turbut supratau kas yra blogai verysad.gif mano regejimas verysad.gif pas mane astigmatizmas, prisiminiau doh.gif , greiciausiai del jo negaliu normaliai fokusuoti g.gif Aisku butu gerai jei priezastis ne jame, tada vadinasi viska pataisyti galima biggrin.gif
Tavo serija super 4u.gif labai atgaivino si skyreli, seniai nebuvo stipriu darbu ax.gif 4u.gif Patiko labiausiai 1,3,6,7,9

Valanda, man grazi nuotrauka, ir spalvos. Kol neparase kad trukdo desineje melsvumas, man jis netrukde ax.gif bet dabar tikrai i ji ziuriu rolleyes.gif o pakausis, tai ir mano liga smile.gif ir nezinau gal man taip atrodo, kad fokusas tik kaireje akyje, bet ne man rasyti apie fokusavima doh.gif
Atsakyti
Puriena, valioooo kaip super thumbup.gif Man kaip anksciau ta moderna sokusiai tai isvis rolleyes.gif rolleyes.gif 3 ir 8 - labiausiai patikusios, bet siaip viskas kaip serija labai gerai. neturiu kantrybes ir izulumo kritikuoti, kai vienoj vietoje susilieja du man ziauriai patinkantys dalykai - fotografija ir modernus sokis. irasyciau tavo biografijoje kaip pretendentus i labiausiai vykusius 2008 m. kadrus biggrin.gif jeigu dar pasakysi, kad cia auto, tai as isvis be zado (bet gal ne?) g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 20:26)
Gaziulka, mačiau tavo nuotraukas su penkiasdešimtuku darytas. Man labai patiko spalvos. Ar darei ką nors su baltos spalvos balansu?  Ir šiaip - labai mielos nuotraukos 4u.gif

WB buvo ant auto visa laika. paskui su PS padariau - auto colors ir kai kur dar ir auto levels. viskas.

valanda, man to pakausio gal vos vos truksta, ir lyg truputi daugiau kaires norisi. bet kadangi ir modelis (tiesa, abu biggrin.gif ), ir momentas, ir spalvos patinka, tai i tas smulkmenas nekreipciau demesio. paziuriu jau koki 10 karta i ta portreta, ir kuo daugiau ziuriu, tuo maziau apie ta pakausi susimastau - patinka labai 4u.gif
Atsakyti
Anasko, man pirma nuotrauka grazesne.

valanda, labai patiko portretas, apsvietimas, modelis... Ir tos spalvos wub.gif Purpurines lupos, safyro melynumo akys smile.gif Nenaturaliai, bet graziai.
Atsakyti
valanda, labai malonus akiai kadras, niekas man ten netrukdo mirksiukas.gif

Puriena, grakscios kojytes ax.gif man labiausiai patiko 6 ir 8 kadrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 28 sausio 2008 - 00:09
Puriena, labai! Ne visos iš serijos, tačiau nebeatsiskaičiuoju kurios labiausiai, tiek daug tų nuotraukų 4u.gif bet serija labai stipri, super!

Valanda, šią jau pastebėjau kūdroje, man labai patinka, spalvos, viskas.. kirptas pakaušis tikrai netrukdo wink.gif tik gal katino norisi ryškesnio.. tas kiek blaško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 22:28)
:Tavo serija super 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 27, 23:38)
Puriena, valioooo kaip super thumbup.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 28, 00:09)
valanda, labai malonus akiai kadras, niekas man ten netrukdo mirksiukas.gif

Puriena, grakscios kojytes ax.gif man labiausiai patiko 6 ir 8 kadrai mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 28, 00:11)
Puriena, labai!

Ačiū, merginos, labai labai 4u.gif Kaip man gera girdėti, kad jums patiko 4u.gif

Gaziulka, serija auto čia 4u.gif Visą dūšią sudėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 sausio 2008 - 00:36
QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 18:30)
Papildyta:
As siandien irgi ieskojau spalvas ax.gif

Pirmoji man irgi labiau patiko, tik norėtusi išryškinti vieną kankorėžį, ne abu ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 27, 19:11)

man irgi reikia komentarų.. pabandžiau padaryt jb.. ir nesupratau.. mano PS randa baltą spalvą, bet man ji mano ekrane gelsva kažkokia  g.gif .. nors kitų programų spalvos baltos normaliai matosi.. jums irgi geltona?  unsure.gif

1.
o šita foto man žalia  unsure.gif

2.

1. Normaliai BW, nėra jokio geltonumo smile.gif Tik norėtusi abiejų vaikų akyčių ryškumo ax.gif
2. Fonas švelniai žydras, mergaitė gal per daug ružava, bet gal nuo drabužėlio čia toks atspalvis?

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 21:15)
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų 4u.gif

Labai fainai bigsmile.gif Tikras šokis.
Ir dar auto bigsmile.gif Įrėminti gražiai tokią seriją reiktų ax.gif
Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

user posted image

Labai gražiai. Niekas man nekliūna. Ir melsva spalva dešiniam šone netrukdo, kaip tik gražiai susilieja su mergaitės drabužio dryžiukais.

Peržiūrėjau jūsų arbatėlės nuotraukas. Fainai. Malonu susipažinti nors tokiu būdu smile.gif O jau Desiree vyras koks paklausus buvo ax.gif Gražios fotkės 4u.gif
Atsakyti