Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

peppi, kuriuo režimu fotografavai? vakar andriuška minėjo, kad reikia tik M, nes jei kitais, pagal fono spalvą, apšviestimą skirsis ekspozicija, todėl bus sunku suvienodint foto. tie dryžiai manau būtent tai ir yra. skiriasi ekspozicija tų kadrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 sausio 2008 - 17:26
ant M mirksiukas.gif
bet lightroom'e biskeli koregavau, matyt del to, dekui

as cia beje vakar prisiskaiciusi ir uzsidegiau, seniai norejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 30 sausio 2008 - 17:28
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 17:25)
peppi, kuriuo režimu fotografavai? vakar andriuška minėjo, kad reikia tik M, nes jei kitais, pagal fono spalvą, apšviestimą  skirsis ekspozicija, todėl bus sunku suvienodint foto. tie dryžiai manau būtent tai ir yra. skiriasi ekspozicija tų kadrų.

tai kad nebūtina tik M, esu kažkada jungusi, labai gražiai susijungia, net ir fotografavus belekokiu režimu.
Atsakyti
pagaliau vel jus pasivijau... labai sergu... ir jauciu, kad ilgam... tad neturiu jegu komentuot.. nors pricitavau didele galybe.. tik kol perskaiciau jauciu, kad akiu nebeturiu.... o pro tekancias asaras ir nosi nieko nebematau...

visiems naujokams didelio ikveimo, dar didesnio azarto ir paties didziausio tai tikejimo!

o as einu sirgti toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 30, 17:33)
tai  kad nebūtina tik M, esu kažkada jungusi, labai gražiai susijungia, net ir fotografavus belekokiu režimu.

taip, bet su M yra daugiau garantijų, kad nelabai kas pasikeis. jei objektai toli, tai mažai turės įtakos ir A režimui kas nors.
ir ant M nėra niekas garantuotas, kad saulė nepasislėps už debesies per tas keliasdešimt sekundžių (man taip buvo jūros panoramą darant doh.gif )

peppi, koreguot jau reikia galutinį bendrą vaizdą, o ne atskirai kiekvieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 sausio 2008 - 17:39
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 30, 17:38)
pagaliau vel jus pasivijau... labai sergu... ir jauciu, kad ilgam... tad neturiu jegu komentuot.. nors pricitavau didele galybe.. tik kol perskaiciau jauciu, kad akiu nebeturiu.... o pro tekancias asaras ir nosi nieko nebematau...

visiems naujokams didelio ikveimo, dar didesnio azarto ir paties didziausio tai tikejimo!

o as einu sirgti toliau  verysad.gif

nugi sveik.. 4u.gif console.gif

peppi, man nerodo nuotraukos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 16:50)
negaliu, kiek Desiree išprovokavo slapukų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif cia tik Desiree tokiu galiu turi biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 30, 17:38)
o as einu sirgti toliau  verysad.gif

linkiu greiciau pasveikt ir sugrysk pas mus,truksta taves labai 4u.gif
Wyshnia,as kai negaliu liezuvio uz dantu laikyt tongue.gif ,noriu paprasyt kad ir cia idetum fotosesijos nuotrauku rolleyes.gif as jau perziurejau ir zado netekau bigsmile.gif pasidalink savo sekme su visais mirksiukas.gif
Atsakyti
Idedu keleta nuotraukeliu jusu kritikai 4u.gif
user posted image

user posted image

Sioje, objektyvas buvo matyt nuciupinetas, todel ta deme desineje... blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liova: 30 sausio 2008 - 18:20
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 29, 23:51)
bigsmile.gif
Kaip tik tai bandziau igyvendinti  ax.gif , tik niekaip nepriverciau savo "idealiai isdresuotu" sunu  ziureti i sumustini... 

labai patinka nuotraukos, tik nesinori matyti ant plyteliu kilimelio, o ant jo sumustinio biggrin.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 13:47)
Pirmas mano bandymas - temai Svajone. Nors ir paveluotai namu darbams, bet geriau veliau nei niekada blush2.gif  Parasykite ka cia matote jus, veliau parasysiu ka matau as smile.gif.
user posted image

matau nora pabaigti kazkokius darbu, katinas ten netikraas, o uzai kaip kokio is arbuzo? tas langas ziuretusi, jei butu rudas.. blush2.gif

Naujiems ND tema "karstesnis"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 17:39)
peppi, koreguot jau reikia galutinį bendrą vaizdą, o ne atskirai kiekvieną.

su nekoreguotom dar ryskesni dryziai gavosi verysad.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 17:59)
peppi, man nerodo nuotraukos..  unsure.gif

ai istryniau... smile.gif
ladna ikelsiu as ta pirmaji bandyma, koks jis bebutu, visgi pirmas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dar pora foto is kaimo blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 01 30, 18:26)
Naujiems ND tema "karstesnis"? g.gif

o kas laimėjo ND? dar gi balsavimas nesibaigė..g.gif

koala, kas Tau pačiai įdomu arba gražu šiose foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 sausio 2008 - 18:53