QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 17:25)
peppi, kuriuo režimu fotografavai? vakar andriuška minėjo, kad reikia tik M, nes jei kitais, pagal fono spalvą, apšviestimą skirsis ekspozicija, todėl bus sunku suvienodint foto. tie dryžiai manau būtent tai ir yra. skiriasi ekspozicija tų kadrų.
tai kad nebūtina tik M, esu kažkada jungusi, labai gražiai susijungia, net ir fotografavus belekokiu režimu.
pagaliau vel jus pasivijau... labai sergu... ir jauciu, kad ilgam... tad neturiu jegu komentuot.. nors pricitavau didele galybe.. tik kol perskaiciau jauciu, kad akiu nebeturiu.... o pro tekancias asaras ir nosi nieko nebematau...
visiems naujokams didelio ikveimo, dar didesnio azarto ir paties didziausio tai tikejimo!
o as einu sirgti toliau
visiems naujokams didelio ikveimo, dar didesnio azarto ir paties didziausio tai tikejimo!
o as einu sirgti toliau
QUOTE(dejavu @ 2008 01 30, 17:33)
tai kad nebūtina tik M, esu kažkada jungusi, labai gražiai susijungia, net ir fotografavus belekokiu režimu.
taip, bet su M yra daugiau garantijų, kad nelabai kas pasikeis. jei objektai toli, tai mažai turės įtakos ir A režimui kas nors.
ir ant M nėra niekas garantuotas, kad saulė nepasislėps už debesies per tas keliasdešimt sekundžių (man taip buvo jūros panoramą darant )
peppi, koreguot jau reikia galutinį bendrą vaizdą, o ne atskirai kiekvieną.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 30, 17:38)
pagaliau vel jus pasivijau... labai sergu... ir jauciu, kad ilgam... tad neturiu jegu komentuot.. nors pricitavau didele galybe.. tik kol perskaiciau jauciu, kad akiu nebeturiu.... o pro tekancias asaras ir nosi nieko nebematau...
o as einu sirgti toliau
o as einu sirgti toliau
nugi sveik..
peppi, man nerodo nuotraukos..
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 16:50)
negaliu, kiek Desiree išprovokavo slapukų
cia tik Desiree tokiu galiu turi
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 30, 17:38)
o as einu sirgti toliau
linkiu greiciau pasveikt ir sugrysk pas mus,truksta taves labai
Wyshnia,as kai negaliu liezuvio uz dantu laikyt ,noriu paprasyt kad ir cia idetum fotosesijos nuotrauku as jau perziurejau ir zado netekau pasidalink savo sekme su visais
Idedu keleta nuotraukeliu jusu kritikai
Sioje, objektyvas buvo matyt nuciupinetas, todel ta deme desineje...
Sioje, objektyvas buvo matyt nuciupinetas, todel ta deme desineje...
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 29, 23:51)
Kaip tik tai bandziau igyvendinti , tik niekaip nepriverciau savo "idealiai isdresuotu" sunu ziureti i sumustini...
labai patinka nuotraukos, tik nesinori matyti ant plyteliu kilimelio, o ant jo sumustinio
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 13:47)
Pirmas mano bandymas - temai Svajone. Nors ir paveluotai namu darbams, bet geriau veliau nei niekada Parasykite ka cia matote jus, veliau parasysiu ka matau as .
matau nora pabaigti kazkokius darbu, katinas ten netikraas, o uzai kaip kokio is arbuzo? tas langas ziuretusi, jei butu rudas..
Naujiems ND tema "karstesnis"?
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 17:39)
peppi, koreguot jau reikia galutinį bendrą vaizdą, o ne atskirai kiekvieną.
su nekoreguotom dar ryskesni dryziai gavosi
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 17:59)
peppi, man nerodo nuotraukos..
ai istryniau...
ladna ikelsiu as ta pirmaji bandyma, koks jis bebutu, visgi pirmas
Dar pora foto is kaimo
QUOTE(MyWay @ 2008 01 30, 18:26)
o kas laimėjo ND? dar gi balsavimas nesibaigė..
koala, kas Tau pačiai įdomu arba gražu šiose foto?