Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:13)
"Saulės dukra" tikrai daugeliui matyta.
Nuo šiol ji matys tik tai, ką nori matyti, o ir girdės tai, ką nori girdėti. Pabodo. Žiūriu kiekvienoj temoj vis atsiprašinėju už savo žodžius.
Jei norit komentarų, priimkit juos visokius. Žinot, kad jūsų darbas yra geras, ginkit jį. Norit tik gerų pasisakymų, keldami nuotrauką tai pasakykit. Norit patarimų kaip pagerinti darbą, kaip išgauti vieną kitą rezultata, klauskit. Pradedam diskusiją, tai žinokim, kad nuomonės tikrai išsiskirs ir prie vienos tiesos nebus prieita.

drinks_cheers.gif tu labai teisi 4u.gif
o mergaites portretukas nuostabus wub.gif
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 14:21)

p.s. visi mes čia kartais įsižeidžiam, nu.. būna..smile.gif kuo daugiau rodysi savo bandymų, tuo daugiau kritikos gausi (aktyvistai čia greitai pastebimi

hihihi.gif uz tai as mazai ir keliu tu nuotrauku biggrin.gif
Stikline,saunuole 4u.gif
Koala,as tai gyvunu myletoja,ir matau kad labai grazius modelius turi,daugiau juos fotografuok ir pamatysi 100 kadras bus geriausias mirksiukas.gif nepatikesi turbut,bet savo sunu savaitgali kai fotografavau,padariau virs 500 nuotrauku,ir vistiek man nera tobulos doh.gif nenuleisk ranku,ilgiau cia pabuvus,pradesi kitaip matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 16:12)
Stikline, pagarba naujokei pradedančiai nuo tokių foto. radai kitą kampą šuniukui, radai ir puikų takelį su perspektyva, mane pirmoji foto sužavėjo. antra - šuniukas kitu kampu, bet įdomu  mirksiukas.gif

Tiesa sakant, abejojau dėl pirmos foto, net nežinau kodėl. Man pačiai ji patinka, tik galvojau, kad gal nuobodoka gali pasirodyt ax.gif Dėkoju 4u.gif

Na va, jūsų komentarai paskatins mane tobulėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 01 30, 15:21)
O dėl žalumo, tai tikrai žalia...turiu savo Canon S5 IS nuo vasaros, mažai laiko buvo nagrinėt jį ir daug fotkint...prieš tai rankose laikiau muilines, o ir fotografija ne taip jau ir senai susidomėjau  ax.gif  nežinau daug terminų, todėl ir nedrįstu lyst ten, kur žmonės rimtai tuo užsiiminėja.

be reikalo nedrįsdavai lįsti aš su savo Canon S3 lįsdavau smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 15:21)
o gal zinot kokiu tinklapiu su fotografijos paradziamoksliu, pagrindiniu terminu zodynu? g.gif  ax.gif

pasiskaitinėk mūsų blogą, http://fotografuojam.blogspot.com
ten daug info yra.
Atsakyti
Stikline, tavo sunius - tiesiog super! gera nuotaika garantuota lotuliukas.gif Pirmoji nuotrauka su takeliu - tvarkinga, maloniai akys takeliu keliauja 4u.gif
Aciu uz pastabas mano eksperimentams! Mindozai, ten ne vaikas, bet kad kojas nukirpau, pamaciau tik kita diena perziurint... As PS neturiu, nuotraukas tik apkarpau, tai jei zinai kaip pakoreguoti - galiu mestelt originala - noriu pamatyt ka ir kaip galima perdaryt.
Del zmoniu kiekio - cia ta pati bazilika Romoj, zmoniu neisvaikysi g.gif Man fotografuojant labai patiko ta krintanti, tiesiog apciuopama sviesa ir kaip kontrastas - zmoniu margumynas apacioj... Na tokia priespriesa - ramybe/bruzdesys... Ale cia jei pritempti minti prie nuotrauku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 15:21)
o gal zinot kokiu tinklapiu su fotografijos paradziamoksliu, pagrindiniu terminu zodynu? g.gif  ax.gif

pradzia cia: paspausk Foto Pagrindai cja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(de Nada @ 2008 01 30, 15:26)
Stikline, tavo sunius - tiesiog super! gera nuotaika As PS neturiu, nuotraukas tik apkarpau, tai jei zinai kaip pakoreguoti - galiu mestelt originala - noriu pamatyt ka ir kaip galima perdaryt.

vasara keliausiu i ta puse, bet jauciu, kad iki romos nenusliausiu. Noreciau ten papysgkinti. Mestelk info@artdeco.lt gal kazka isspausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 30 sausio 2008 - 15:30
QUOTE(dejavu @ 2008 01 30, 16:26)
be reikalo nedrįsdavai lįsti aš su savo Canon S3 lįsdavau smile.gif
pasiskaitinėk mūsų blogą, http://fotografuojam.blogspot.com
ten daug info yra.

Kai perskaitysiu fotografavimo pagrindus, tikiuosi būsiu drąsesnė blush2.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 01 30, 16:26)
Stikline, tavo sunius - tiesiog super! gera nuotaika garantuota  lotuliukas.gif  Pirmoji nuotrauka su takeliu - tvarkinga, maloniai akys takeliu keliauja  4u.gif

Dėkoju smile.gif
Atsakyti
Aciu uz kritika mano mazajai "balerinai" 4u.gif Matyt as tikrai labai nekritiskai paziurejau i foto, juk ten mano vaikas wub.gif Turbut irgi taip pat rasyciau pastabas jei butu ten ne mano foto. Aciu kad padejot suprasti 4u.gif Pabandysiu nufotografuoti kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 16:26)
Aciu uz kritika mano mazajai "balerinai" 4u.gif Matyt as tikrai labai nekritiskai paziurejau i foto, juk ten mano vaikas wub.gif  Turbut irgi taip pat rasyciau pastabas jei butu ten ne mano foto. Aciu kad padejot suprasti 4u.gif Pabandysiu nufotografuoti kitaip 4u.gif

Anasko, pamiršau atsakyti.. doh.gif smagu, kad mano serija Tave įkvėpė. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 10:11)
Laiskas visiems naujuokams 4u.gif  bigsmile.gif 
Drasiai junkytes, jei nedrasu, paziurekyt kaip fotografuoju as blush2.gif  Fotoaparatas nesvarbu koks 4u.gif  as pvz augu iki savo, nors turetu buti atvirksciai, ir tai vienas is pagrindiniu tikslu kodel as cia. Kuo daugiau fotografuosyte, kuo daugiau isgirsyte kritikos, tuo bus jums naudingiau. As ir dabar jauciuosiu nedrasiai kai dedu savo darbus, bet zinau kad be pagalbos nieko negalesiu ismokti.  4u.gif

Na, laikas ir man islysti is po zemiu... blush2.gif Labai tik nebarkit, kad vis skaitineju ir zaviuosi jusu nuotraukomis, bet nesijungiu ax.gif Turiu tik muilinuka, labai megstu fotografuoti, ypac savus lelius... Semiuosi is jusu, skaitau, gilinuos 4u.gif
Atsakyti
negaliu, kiek Desiree išprovokavo slapukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole Desiree, ka ir besakyti smile.gif
Mindoozai, issiunciau 2 anksciau detas nuotraukas, kurioms pastabu turejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 30 sausio 2008 - 17:01
laba, kreipiuosi su pirmuoju panoramos bandymu doh.gif
nu baisu...
gal zinote kodel tokie dryziai ant dangaus atsirado g.gif
dar matau, kad viena kadra PS negraziai ijunge, matosi ant pastato desineje stogo
user posted image
Atsakyti