Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 13:54)
mano kiek kitoks kampas katedros aikštei  blush2.gif taip norėjosi bitę mają perspaujauti  lotuliukas.gif kai ji kito kampo ieškojo  tongue.gif ale kažko super neradau ir aš  blush2.gif

Man cia labai patiko tamsus/sviesus kampai ir atsikartojimai. Tas kairys apatinis kampas kaip tik labai cia tinka.

Desiree, tavo liaupses priverte nusisypsoti smile.gif As is tavo pasisakymu jau seniau pastebejau, kad elgiesi labai pedagogiskai ir bandai stumteleti kai kuriuos dalyvius smile.gif Bet kokiu atveju, labai aciu kad atkreipei demesi ir pakomentavai. Jei tikrai patiko galiu ir padovanoti biggrin.gif biggrin.gif

bite maja, aciu uz nuosirdzia nuomone biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2008 01 30, 14:13]
nelabai suprantu, kurią nuotrauką ar galeriją reikėtų apžiūrinėti..

Paspausk ant mano nicko ir tada apacioj ten bus galerija blush2.gif O gal ir ten nuotrauka neisikele doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 12:15)
Desiree, tavo liaupses priverte nusisypsoti smile.gif As is tavo pasisakymu jau seniau pastebejau, kad elgiesi labai pedagogiskai ir bandai stumteleti kai kuriuos dalyvius smile.gif Bet kokiu atveju, labai aciu kad atkreipei demesi ir pakomentavai. Jei tikrai patiko galiu ir  padovanoti  biggrin.gif  biggrin.gif

jei nuotrauka nepatinka tikrai nerašau kad patinka, o jei rašau, kad patinka, tą ir noriu pasakyti, kad patinka. Tavo patiko, tai ir parašiau, kad patiko.
Tiek to, kolekcionuoti pradėsiu kada nors ateityje...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 30, 12:13)
bite_maja, Desiree, manau, kad ir dalies ir nuo mano nekokybiškų kadrų "aikčiojat" smile.gif (skaityti aną temą).. bet, tiesą sakant, ačiū Jums už tai biggrin.gif 4u.gif

Tuomet tą kokybiškumą, nekokybiškumą suprantam skirtingai. Dėl nekokybiškų kadrų, kaip jau ir rašiau, neaikčioju. Tiesiog man techninė pusė ne visada lemiama. Žiūrėdama į fotografijas pasiduodu emocijoms. Jei jos yra, jei nuotrauka kviečia mane pokalbiui, arba pradeda ilgą monologą tai valio. Yra ko ir aikčioti. O jei tyli, tai sunku ir prakalbinti. Tuo atveju jei techninė pusė koreguojama, galima ir pasakyti, bet emocijū nešliukštelsi į darbą, jei jų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 13:31
Kooala, jei katino, tai prastos kokybės ir neįdomi foto. tik nesupyk. katino uodega už kadro, katiną nustelbia ryži lapai prieš jo nosį, kuriuos norisi tyrinėt, kad sužinot kas ten tokios pridrabstyta. katino snukutis neryškus... net nežinau ką komentuot doh.gif turiu ir aš savo katino tokių foto, bet kodėl tu pamanei, kad tai gera foto?? ar tiesiog dėjai kad įdėt betkokią po ranka papuolusią foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:27)
jei nuotrauka nepatinka tikrai nerašau kad patinka, o jei rašau, kad patinka, tą ir noriu pasakyti, kad patinka.  Tavo patiko, tai ir parašiau, kad patiko.
Tiek to, kolekcionuoti pradėsiu kada nors ateityje...

Atsiprasau jei izeidziau oro_buckis.gif Gal galima i AZ adresa 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:04)
kaip įdomu pasidarė. Gal gali pavyzdžių paminėti  4u.gif

Kai bandziau kazka uzsiminti kad man Sayonaros juostiniai bandymai nelabai, tai tik sujautrinau Pupeliuka ir pradejo pliektis juostininkai tarp skaitmenininku. Nusprendziau tokiais atvejais tiesiog patyleti censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 12:32)
Kai bandziau kazka uzsiminti kad man Sayonaros juostiniai bandymai nelabai, tai tik sujautrinau Pupeliuka ir pradejo pliektis juostininkai tarp skaitmenininku. Nusprendziau tokiais atvejais tiesiog patyleti  censored2.gif

diskusijos yra gerai. ir iš jų mokomasi. O taikos tarp juostininkų bei skaitmeninių fotografų niekada nebus tongue.gif Nėra tiesos, kas geriau ir kaip geriau. Yra juostelė ir yra kortelė. Taškas.
O tos nuotraukos nėra nekokybiškos.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 13:15)
bite maja, aciu uz nuosirdzia nuomone  biggrin.gif

dabar būtų įdomu išgirst tavo variantą ax.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 13:32)
Atsiprasau jei izeidziau  oro_buckis.gif  Gal galima i AZ adresa  4u.gif
Kai bandziau kazka uzsiminti kad man Sayonaros juostiniai bandymai nelabai, tai tik sujautrinau Pupeliuka ir pradejo pliektis juostininkai tarp skaitmenininku. Nusprendziau tokiais atvejais tiesiog patyleti  censored2.gif

bet kiek aš prisimenu, ten buvo šnekėta daugiau apie spalvas. kad juostinio spalvos tikrai yra gražios... o gal blogai prisimenu? na, bet tiek to jau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:35)
... ... Taškas.
O tos nuotraukos nėra nekokybiškos.

Matai, kai parasai taip kategoriskai nelabai ir lieka vietos diskusijai.

Matau niekam mano svajone daugiau nesukelia jokiu minciu, tai parasysiu savasias. Desiree labai panasiai pamate kaip as, bet siek tiek kitaip 4u.gif

Kate matosi kad yra uz stiklo. Neryski, siek tiek menama. Ikalinta tarp plytu. Netikra. Ji svajoja perzengti sia riba ir iseiti i lauka ir i pasauli - tapti tikra kate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 30 sausio 2008 - 13:48
Bandau taip įdėti nuotraukas, gal gavosi? blush2.gif user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 12:40)
Matai, kai parasai taip kategoriskai nelabai ir lieka vietos diskusijai.

ne kategoriškai. tiesiog ištrynei pagrindinius žodžius, kad yra kortelė ir yra juostelė. Vieniems vienas kitiems kitas. man juostelė nepamainoma ir skaitmenos nevertinu, kitas nesupras juostelės. Tas taškas čia buvo nekategoriškai pasakytas.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 14:44)
ne kategoriškai. tiesiog ištrynei pagrindinius žodžius, kad yra kortelė ir yra juostelė. Vieniems vienas kitiems kitas. man juostelė nepamainoma ir skaitmenos nevertinu, kitas nesupras juostelės. Tas taškas čia buvo nekategoriškai pasakytas.

Kaip tik pagrindinius ir palikau. Pasakymas nera nekokybiskos tik uzciaupia. Ne as manau ar pan.
Soriux, bet nuotaika pasidare visai schmoll.gif
Parasysiu gal kada veliau.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 12:50)
Kaip tik pagrindinius ir palikau. Pasakymas nera nekokybiskos tik uzciaupia. Ne as manau ar pan.
Soriux, bet nuotaika pasidare visai  schmoll.gif
Parasysiu gal kada veliau.

atsiprašau, jei įžeidžiau. Stengsiuos mąstyti kaip rašau ir rinkti žodžius.
Atsakyti