Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 12:44)
Mane Sayonaros darbas ikvepe blush2.gif  todel pavogiau jos ideja, tikuosiu nesupiks. 4u.gif  Noreciau tokia nuotrauka i albuma  ax.gif ar labai neryski, ir kas dar negerai g.gif

Anasko smile.gif Is to ka tu darai man panasu kad bandai fotografuoti labai nesigilindama, o veliau rodai mums kad iziuretume tame kazkokia minti ar sumanyma. As suprantu kad labiau patyre sio skyrelio dalyviai ir turi geresne fantazija bigsmile.gif Pvz. as kaikuriose dalyviu nuotraukose, del kuriu visi aikcioja, iziuriu tik nekokybe ir broka blush2.gif biggrin.gif Bet gal tu pirmiau pabandyk pabandyk iziureti savo darbuosi minti, kabliuka, istorija. Kad ir nelabai itikinama, taciau nuotrauka su tavo pateikta istorija ja gins ir pristatys ziurovui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 30, 12:42)
aha. čia aš mirksiukas.gif
na ne taip jau  ir greit verysad.gif

nepajausi ir tas laikas greit prabėgs. pamatysi mirksiukas.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 12:47)
Pirmas mano bandymas - temai Svajone. Nors ir paveluotai namu darbams, bet geriau veliau nei niekada blush2.gif  Parasykite ka cia matote jus, veliau parasysiu ka matau as smile.gif.

pirmiausia man kompoziciškai kažkaip nelabai žiūrisi ax.gif
čia gal tavo šunių svajonė tą katę prigaut? biggrin.gif pirma mintis šovusi galvon ax.gif daugiau nekyla minčių jokių.
Atsakyti
mano kiek kitoks kampas katedros aikštei blush2.gif taip norėjosi bitę mają perspaujauti lotuliukas.gif kai ji kito kampo ieškojo tongue.gif ale kažko super neradau ir aš blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 30, 12:41)
tai as is vis nieko nedariau,norėjau tik viena pastata nusifotkint masina važiuojant 

naktį tas neįmanoma važiuojant automobiliu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 12:54)
mano kiek kitoks kampas katedros aikštei  blush2.gif taip norėjosi bitę mają perspaujauti  lotuliukas.gif kai ji kito kampo ieškojo  tongue.gif ale kažko super neradau ir aš  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tavo gal ir įdomesnis variantas. aš ir sakau - sunku rast tą kitą kampą.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 11:53)
Pvz. as kaikuriose dalyviu nuotraukose, del kuriu visi aikcioja, iziuriu tik nekokybe ir broka  blush2.gif  biggrin.gif

kaip įdomu pasidarė. Gal gali pavyzdžių paminėti 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 11:54)
mano kiek kitoks kampas katedros aikštei  blush2.gif taip norėjosi bitę mają perspaujauti  lotuliukas.gif kai ji kito kampo ieškojo  tongue.gif ale kažko super neradau ir aš  blush2.gif

o man patinka kitoks kampas. Tik apačioje kažkas kliūna. Todėl kirpčiau iki kvadrato. Na gal ir maniakė aš to kvadrato, bet nukirpus man tokia svajūkiška, mažai realistinė nuotaika gaunasi.

Tiesa, Sayonara, ar bandei pakarpyti tą žiemos nuotrauką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 13:07
apačia ir man kliūna. neapsisprendžiau to kairio kampuko reik ar ne. nukerpi. erdvė dingsta, bokšto pagrindas į vidurį nuslenka... bet šiaip tas kampukas mane blaško doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 30, 12:28)
aš irgi visad turėjau baisinį norą šokt, tai pasidalinsiu viena nuotrauka iš savo asmeninio albumo apie  "išsipildžiusią svajonę" 

dabar va irgi turiu suplanavusi nuvaryt savo kolegas šokėjus per repeticiją pafotkinti. aš gi dabar negaliu šokt, tai man taip liūdna 

kokia rimtuolė..biggrin.gif
vo vo, nuvaryk būtinai.. jei dar mane lagaminan įsimestum....biggrin.gif
jei nori šokti - šoksi.. 4u.gif kada begalėtum..smile.gif

QUOTE(snaige @ 2008 01 30, 12:31)
sveiki,nesu profesionale ir aparato neturiu profesionalaus,bet noreciau parodyt viena fotke,kuri man gavosi keliones metu.
user posted image

atleisk, bet nematau nieko tokio joje.. blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 12:54)
mano kiek kitoks kampas katedros aikštei  taip norėjosi bitę mają perspaujauti  lotuliukas.gif kai ji kito kampo ieškojo  ale kažko super neradau ir aš 
user posted image

man labai LABAI patinka.. geometrija.. tarsi pasikartojimas kažkoks trikampio kaip geometrinės figūros ir trijų siluetų.. na gerai, keturių biggrin.gif bet tas ketvirtas beveik nesimato.. "gyvenimo" atspindys "architektūroje". super.

Desiree, nebandžiau. Atsidariau kažkada po Tavo pasiūlymo, žiūrėjau žiūrėjau ir nedrįsau. gal pribręsiu dar?..

Vilniaus centre išpirko visas juodai baltas juostas biggrin.gif antrą savaitę vaikštau per dvi vietas, kur jų būdavo - NĖRA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 sausio 2008 - 13:10
QUOTE(Sansara @ 2008 01 30, 12:07)
apačia ir man kliūna. neapsisprendžiau to kairio kampuko reik ar ne. nukerpi. erdvė dingsta, bokšto pagrindas į vidurį nuslenka... bet šiaip tas kampukas mane blaško  doh.gif

vat būtent tas kamputis.

Tiesa, kas šiandien klausė dėl fotoaparato patarimo ir ar vert iš JAV siųstis. Bloga iš manęs patarėja. Dėl fotoaparato, aš už tai, kad jis turi tiesiog prilipti prie rankos ir neatlipti. Tai aš eičiau į parduotuvę apsidairyti, išbandyti. O ar verta siųstis ar ne nelabai žinau. Netruiu tokios patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 13:11
Noriu įdėti savo nuotauką, bet neišeina unsure.gif Tai įdėjau į savo galeriją smile.gif Gal kas galit pakomentuot kas blogai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 13:04)
kaip įdomu pasidarė. Gal gali pavyzdžių paminėti  4u.gif

man ir labai smalsu paliko. nuo kokių čia mes nekokybiškų kadrų aikčiojam g.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 13:04)
o man patinka kitoks kampas. Tik apačioje kažkas kliūna. Todėl kirpčiau iki kvadrato. Na gal ir maniakė aš to kvadrato, bet nukirpus man tokia svajūkiška, mažai realistinė nuotaika gaunasi.

o man kaip tik viršus šiek blaško. bet nukirpus viršų ir apačią iki kvadrato biggrin.gif visai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 13:12)
Noriu įdėti savo nuotauką, bet neišeina unsure.gif Tai įdėjau į savo galeriją smile.gif  Gal kas galit pakomentuot kas blogai? 4u.gif

nelabai suprantu, kurią nuotrauką ar galeriją reikėtų apžiūrinėti..

bite_maja, Desiree, manau, kad ir dalies ir nuo mano nekokybiškų kadrų "aikčiojat" smile.gif (skaityti aną temą).. bet, tiesą sakant, ačiū Jums už tai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 sausio 2008 - 13:15