Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(kooala @ 2008 01 30, 12:00)
Sveiki visi bigsmile.gif  Ka tik atradau šią puikią temą, bet nelabai čia susigaudau blink.gif  Ka aš čia kaip naujokė galiu daryti? :4u

labas,
skaityti, dėti nuotraukas, komentuoti nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 12:44)
Mane Sayonaros darbas ikvepe blush2.gif  todel pavogiau jos ideja, tikuosiu nesupiks. 4u.gif  Noreciau tokia nuotrauka i albuma  ax.gif ar labai neryski, ir kas dar negerai g.gif

jau kad prašai (tikiuosi opiai nereaguosi, nes žinau, kad savo darytas savo vaikų nuotraukų kritiką priimame labai skaudžiai. ir aš tame tarpe. tad jei rodome - reiškiasi nebijome kritikos).

o kokią informaciją ar emocinį krūvį šios nuotraukos duodą? ką norėjai užfikusoti/perteikti? detales (pėdkelnes, grindi, pėdutes, dešinę koją)?

vat žiūriu ir tiesiog neįsikertu. kadangi nei apšveitimas įdomus (na antroje yra kontrinės šviesos atspindys, bet dėl to tarp kojų balta dėmė), na gal pėdkelnės kiek įdomesnės... pirmoje dar gal kiek įdomiau kadruota, bet proporcijas irgi reiktų išlaikyti, jei nenorima turėti albume a la polaroidinių nuotraukų...

nežinau net... man kūno dalys (fragmentai) žiūrisi kai jie įdomiai pateikti, ne dokumentiškai/buitiškai. mažyliu - kai galima palyginti mąstelį ir susigraudinti dėl mažumo....
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 29, 23:03)
vaje, kaip pasikeitęs Londonas  wub.gif va tik tas atspindys maišo, bet šiaip puikiai. galėtumėt ir dažniau judvi su wyshnia mus palepint tokiais vaizdais  ax.gif

wub.gif wub.gif Bitele,ar tu zinai kad mane dabar pravirkdei su zieminiu Vilnium wub.gif koks grozis,aciu tau labai wub.gif ziuriu ir negaliu akiu atitraukt thumbup.gif
stegsiuosi daugiau parodyt Londono,reikia tik su namu ukiu daugiau apsitvarkyt biggrin.gif pavasareja jau pas mus,maciau ir geles prazystancias,dar jei toks oras pabus pora savaiciu,tai tikrai bus ka fotografuot,ir smagiau i lauka bus iseit 4u.gif
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 30, 01:29)

Savaitgali turejau antraja ''fotosesija''... Tiesa sakant neisnaudojau progos 100%... Kviesiuos mazuosius modeliukus vel i svecius smile.gif

thumbup.gif saunuole tu 4u.gif labai noriu pamatyt nors viena nuotrauka modeliukiu,bet turbut nedesi unsure.gif dabar nenustebciau jei nieks nedetu savo vaikuciu nuotrauku unsure.gif
Aciu visiem pastebejusiems mano sedevra heart.gif ka dabar kaltint del to stiklo atspindzio g.gif ar cia galejo but kalta saule,kad mes buvom auksciausiam taske ar cia mano kalte?
Sveikinuosi su naujokais 4u.gif
lapute,labai noreciau kad mano suo butu toks paklusnus,isimylejau tavo porele wub.gif
Atsakyti
katuka, kooala na va kaip smagu thumbup.gif junkitės junkitės ir kuo drąsiau biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 30, 12:44)
Mane Sayonaros darbas ikvepe blush2.gif  todel pavogiau jos ideja, tikuosiu nesupiks. 4u.gif  Noreciau tokia nuotrauka i albuma  ax.gif ar labai neryski, ir kas dar negerai g.gif

aha. pakartot wink.gif visai fainai ...tokia mažytė ir jau nori šokt

aš irgi visad turėjau baisinį norą šokt, tai pasidalinsiu viena nuotrauka iš savo asmeninio albumo apie "išsipildžiusią svajonę" biggrin.gif
man ji ir dabar labai miela. tik gaila, kad ten fone visokių rakandų pilna
user posted image

dabar va irgi turiu suplanavusi nuvaryt savo kolegas šokėjus per repeticiją pafotkinti. aš gi dabar negaliu šokt, tai man taip liūdna verysad.gif
Atsakyti
sveiki,nesu profesionale ir aparato neturiu profesionalaus,bet noreciau parodyt viena fotke,kuri man gavosi keliones metu. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 30, 12:08)
wub.gif  wub.gif Bitele,ar tu zinai kad mane dabar pravirkdei su zieminiu Vilnium wub.gif koks grozis,aciu tau labai wub.gif ziuriu ir negaliu akiu atitraukt thumbup.gif
stegsiuosi daugiau parodyt Londono,reikia tik su namu ukiu daugiau apsitvarkyt biggrin.gif pavasareja jau pas mus,maciau ir geles prazystancias,dar jei toks oras pabus pora savaiciu,tai tikrai bus ka fotografuot,ir smagiau i lauka bus iseit 4u.gif

taip greitai gavai?? blink.gif
labai smagu, kad tau patiko 4u.gif

o tu man žiūrėk dėl Londono. aš tau dar pavasarį priminsiu tongue.gif nes pavasarį ten taip gražu wub.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 30, 12:28)
aš irgi visad turėjau baisinį norą šokt, tai pasidalinsiu viena nuotrauka iš savo asmeninio albumo apie  "išsipildžiusią svajonę"  biggrin.gif
man ji ir dabar labai miela. tik gaila, kad ten fone visokių rakandų pilna

oi, kokia tu buvai wub.gif (čia gi tu?) nieko greit gi vėl galėsi šokt.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 30, 12:31)
sveiki,nesu profesionale ir aparato neturiu profesionalaus,bet noreciau parodyt viena fotke,kuri man gavosi keliones metu. ax.gif
user posted image

per daug paprasta. prie naktinio ilgo išlaikymo galima truputi geriau padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 30, 12:37)
per daug paprasta. prie naktinio ilgo išlaikymo galima truputi geriau padaryti.

tai as is vis nieko nedariau,norėjau tik viena pastata nusifotkint masina važiuojant biggrin.gif o gavos va kas..nu jei ne menas tai ne,jums geriau matyt islavejusioms akutėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 13:35)
oi, kokia tu buvai  wub.gif (čia gi tu?) nieko greit gi vėl galėsi šokt.

aha. čia aš mirksiukas.gif
na ne taip jau ir greit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 30 sausio 2008 - 12:45
QUOTE(snaige @ 2008 01 30, 11:41)
tai as is vis nieko nedariau,norėjau tik viena pastata nusifotkint masina važiuojant  biggrin.gif o gavos va kas..nu jei ne menas tai ne,jums geriau matyt islavejusioms akutėms  4u.gif

matai, nieko nedarant menai negimsta smile.gif O pati nuotrauka. mirgu margu. kažkam tokios galbūt patiks. man nelabai.

Inc, gražutė kokia, pasitempusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 sausio 2008 - 12:47
Labas rytelis 4u.gif
Prisipazinsiu - Desiree pasisakymai svajoniu tema priverte susimastyti. Tai, kad daug temos igyvendinio variantu. Tai, kad nuspejo mano minti.... schmoll.gif
Taigi nusprendziau pradeti fotografuoti naujai. Ne tik tai kas grazu, kas aisku, kas patiks man ar modeliui ar ziurovui. Kitaip tariant beleka bigsmile.gif Atsipalaiduoti rolleyes.gif

Pirmas mano bandymas - temai Svajone. Nors ir paveluotai namu darbams, bet geriau veliau nei niekada blush2.gif Parasykite ka cia matote jus, veliau parasysiu ka matau as smile.gif.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 30, 11:47)
Pirmas mano bandymas - temai Svajone. Nors ir paveluotai namu darbams, bet geriau veliau nei niekada blush2.gif  Parasykite ka cia matote jus, veliau parasysiu ka matau as smile.gif.

labai labai labai džiugu matyti tokį darbą. Pradėsiu nuo to, kad tai, ką matau man labai patinka. it paveikslas. Ant sienos tikrai mielai kabinčiau. Kartais pamanau, kad visai norėčiau turėti albumo kolekciją su patikusiais darbais. Kad ir to paties 10x15 formatu. Gal pradėti kaulyti, tarkim nuo šitos? ax.gif

Įvairios mintys puola į žiūrint į darbą. Kažkiek gal galima susieti su svajone apie laisvę, bet tuo pačiu ir realybės supratimu, kad ne visada laisvėje yra gerai... Ir gudrus to katuko žvilgsnis ir kiek liūdnas. Rodos žiūri į giminaičius slankiojančius prie kokio konteinerio ir į kitus lakstančius kieme, gal norėtų prisijungti, bet tuo pačiu ir nenori prarasti aristokratiško gyvenimo. Man tokia prigesinta svajonė 4u.gif Gaila, kad vėlokai paruošei. Tikrai būčiau balsavus.
Atsakyti