Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

westa. ta kuri spalvota, pas mane žiauriai į rožinumą/violetinumą. tikrai žalio nieko nematau. JB geltonumo nėra visiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 19:46)
Westa, Sillwio 4u.gif  4u.gif
Westa, as geltonumo nematau g.gif ir antroje nuotraukoje sakyciau visai nera zalios spalvos, labiau i melsvuma ar net violetine dominuoja g.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 27, 19:51)
westa. ta kuri spalvota, pas mane žiauriai į rožinumą/violetinumą. tikrai žalio nieko nematau. JB geltonumo nėra visiškai  doh.gif

nu va baigėsi mano žaidimai su PS smile.gif .. bent kol mano tikrą kompiuterį atgaivins unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

O ir Desiree parvykusi, sveika sugrįžus 4u.gif gaila, kad mano nuotraukytė nesigavo, bet niekis, bus dar manau susitikimų ir nuotraukų 4u.gif ir laukiu Avytess labai nuotraukų ax.gif o ir Sayonara labai gražią padarė bigsmile.gif 4u.gif

Mantiorai, na tik pirmoji užkabino 4u.gif

Gaziulkos bandymai visai man patiko, antroji šilčiausia 4u.gif

Westa, j/b tikrai nematau jokio gelsvo atspalvio, bet šiaip ryškumas prastokas, antroje man gal melsva kiek..

Anasko, nelabai kabina manęs tokie kadrai..

Ai, dar užmišau pakomentuoti Desiree prieš kelionę įdėtus kadrus. Pirmasis niekaip iš galvos neišeina, toks begalinis lengvumas, tarsi skrydis, labai labai patinka, o antrasis neužkabino, akis kiek klaidžioja po kadrą ir neranda kur sustoti ir patyrinėti ilgėliau..
Atsakyti
Labas 4u.gif

Desiree, sveika, grįžusi 4u.gif

Westa, visi tą patį sako ir aš pakartosiu - pirmojoje tikrai nėra geltonų spalvų, o antrojoje žalių 4u.gif

Anasko, prašosi ryškumo tavo nuotraukos 4u.gif Pirmoje - gražios spalvos, antroje - uoga tokia netikėta smile.gif

Gaziulka, mačiau tavo nuotraukas su penkiasdešimtuku darytas. Man labai patiko spalvos. Ar darei ką nors su baltos spalvos balansu? Ir šiaip - labai mielos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 27, 19:21)
O ir Desiree parvykusi, sveika sugrįžus 4u.gif  gaila, kad mano nuotraukytė nesigavo, bet niekis, bus dar manau susitikimų ir nuotraukų  4u.gif ir laukiu Avytess labai nuotraukų ax.gif o ir Sayonara labai gražią padarė bigsmile.gif 4u.gif

na, kad nesigavo sprendžiu iš negatyvo. Bet vis tiek pabandysiu spausdinti, o gal netyčia... Bet pas vyrą juostelėje gal kas nors bus.
Peržiūrėjau susitikimo nuotraukas. Mano vyro daugiau nuotraukų tame albume, nei kad aš pati esu jį fotografavusi biggrin.gif
Atsakyti
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 27, 20:21)

4u.gif ir laukiu Avytess labai nuotraukų ax.gif

Na va, o aš kaip tik dabar skanuoju juostelę, tai matyt ryt sudėsiu į ND skyrelį, nors dar nesu tikra kaip.. Ech, o nuotraukytėse tai visos labai gražios gavotės tongue.gif 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 27, 20:53)
na, kad nesigavo sprendžiu iš negatyvo. Bet vis tiek pabandysiu spausdinti, o gal netyčia... Bet pas vyrą juostelėje gal kas nors bus.
Peržiūrėjau susitikimo nuotraukas. Mano vyro daugiau nuotraukų tame albume, nei kad aš  pati esu jį fotografavusi  biggrin.gif

Na aš ir tave pasveikinsiu grįžus, jau prisiskaitei kokios čia diskusijos aršios vyko? hihi lotuliukas.gif
O ir ne nuostabu, kad tavo vyro nuotraukų daug, juk toks gražus ir fotogeniškas vyrukas biggrin.gif tongue.gif 4u.gif

O aš vis skanuoju ir skanuoju ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 21:15)
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų 4u.gif

Uuuuuj kaip gerai. Man labai stipriai.
Seriją dėčiau truputį kita tvarka ir ne visas. Dar formato norisi vienodo, bet turiu pagirt - šaunuolė!!!!!!

Aš seriją dėčiau tokia tvarka: 3, 4, 5, 6, 8, 7, 9, 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 sausio 2008 - 21:33
Puriena.. labai patiko .. stipru , su emocija, jaučiasi nuotaika, judesys . Super
Atsakyti
oho, šaunuolė!!! Gal daugoka nuotraukų.
Man patiko 3. Labai labai grakštu.
4 labai labai viskas patinka. Poza nuostabi. Toks švelnumas, atsidavimas.... tos linijos. Nuostabu nuostabu.
6 ir 8 taip pat patinka.
Ir tyliai tyliai pavydžiu šokančio, lankstaus modeliuko. Kaip norėčiau šią sritį išbandyt.
Ech Puriena. Retai įdedi nuotraukų, bet kai įdedi tai ir mielai nustebini 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Puriena, nuostabi serija. Bravo! Tiesa neuzkabino manes 5 ir 9 . Kitos labai , ypac 3oji. Joje nekliuna grindys ir dar paskutiniojoje. O va kitose, kur juos matosi, man nepatiko . Zinau, kad parketo nepakeisi, todel labai cia manes ir neklausyk. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 20:49)
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?

kadangi pati negailestingai karpau pakaušius, tai man netrukdo 4u.gif
Modeliukas kerintis. Gal toks ir buvo tikslas, bet man kiek per daug mėlynos nuotraukoje.
Atsakyti