QUOTE(Anasko @ 2008 01 27, 19:46)
Westa, Sillwio
Westa, as geltonumo nematau ir antroje nuotraukoje sakyciau visai nera zalios spalvos, labiau i melsvuma ar net violetine dominuoja
Westa, as geltonumo nematau ir antroje nuotraukoje sakyciau visai nera zalios spalvos, labiau i melsvuma ar net violetine dominuoja
QUOTE(Sansara @ 2008 01 27, 19:51)
westa. ta kuri spalvota, pas mane žiauriai į rožinumą/violetinumą. tikrai žalio nieko nematau. JB geltonumo nėra visiškai
nu va baigėsi mano žaidimai su PS .. bent kol mano tikrą kompiuterį atgaivins
Sveiki,
O ir Desiree parvykusi, sveika sugrįžus gaila, kad mano nuotraukytė nesigavo, bet niekis, bus dar manau susitikimų ir nuotraukų ir laukiu Avytess labai nuotraukų o ir Sayonara labai gražią padarė
Mantiorai, na tik pirmoji užkabino
Gaziulkos bandymai visai man patiko, antroji šilčiausia
Westa, j/b tikrai nematau jokio gelsvo atspalvio, bet šiaip ryškumas prastokas, antroje man gal melsva kiek..
Anasko, nelabai kabina manęs tokie kadrai..
Ai, dar užmišau pakomentuoti Desiree prieš kelionę įdėtus kadrus. Pirmasis niekaip iš galvos neišeina, toks begalinis lengvumas, tarsi skrydis, labai labai patinka, o antrasis neužkabino, akis kiek klaidžioja po kadrą ir neranda kur sustoti ir patyrinėti ilgėliau..
O ir Desiree parvykusi, sveika sugrįžus gaila, kad mano nuotraukytė nesigavo, bet niekis, bus dar manau susitikimų ir nuotraukų ir laukiu Avytess labai nuotraukų o ir Sayonara labai gražią padarė
Mantiorai, na tik pirmoji užkabino
Gaziulkos bandymai visai man patiko, antroji šilčiausia
Westa, j/b tikrai nematau jokio gelsvo atspalvio, bet šiaip ryškumas prastokas, antroje man gal melsva kiek..
Anasko, nelabai kabina manęs tokie kadrai..
Ai, dar užmišau pakomentuoti Desiree prieš kelionę įdėtus kadrus. Pirmasis niekaip iš galvos neišeina, toks begalinis lengvumas, tarsi skrydis, labai labai patinka, o antrasis neužkabino, akis kiek klaidžioja po kadrą ir neranda kur sustoti ir patyrinėti ilgėliau..
Labas
Desiree, sveika, grįžusi
Westa, visi tą patį sako ir aš pakartosiu - pirmojoje tikrai nėra geltonų spalvų, o antrojoje žalių
Anasko, prašosi ryškumo tavo nuotraukos Pirmoje - gražios spalvos, antroje - uoga tokia netikėta
Gaziulka, mačiau tavo nuotraukas su penkiasdešimtuku darytas. Man labai patiko spalvos. Ar darei ką nors su baltos spalvos balansu? Ir šiaip - labai mielos nuotraukos
Desiree, sveika, grįžusi
Westa, visi tą patį sako ir aš pakartosiu - pirmojoje tikrai nėra geltonų spalvų, o antrojoje žalių
Anasko, prašosi ryškumo tavo nuotraukos Pirmoje - gražios spalvos, antroje - uoga tokia netikėta
Gaziulka, mačiau tavo nuotraukas su penkiasdešimtuku darytas. Man labai patiko spalvos. Ar darei ką nors su baltos spalvos balansu? Ir šiaip - labai mielos nuotraukos
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 27, 19:21)
na, kad nesigavo sprendžiu iš negatyvo. Bet vis tiek pabandysiu spausdinti, o gal netyčia... Bet pas vyrą juostelėje gal kas nors bus.
Peržiūrėjau susitikimo nuotraukas. Mano vyro daugiau nuotraukų tame albume, nei kad aš pati esu jį fotografavusi
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 27, 20:21)
Na va, o aš kaip tik dabar skanuoju juostelę, tai matyt ryt sudėsiu į ND skyrelį, nors dar nesu tikra kaip.. Ech, o nuotraukytėse tai visos labai gražios gavotės
QUOTE(Desiree @ 2008 01 27, 20:53)
na, kad nesigavo sprendžiu iš negatyvo. Bet vis tiek pabandysiu spausdinti, o gal netyčia... Bet pas vyrą juostelėje gal kas nors bus.
Peržiūrėjau susitikimo nuotraukas. Mano vyro daugiau nuotraukų tame albume, nei kad aš pati esu jį fotografavusi
Na aš ir tave pasveikinsiu grįžus, jau prisiskaitei kokios čia diskusijos aršios vyko? hihi
O ir ne nuostabu, kad tavo vyro nuotraukų daug, juk toks gražus ir fotogeniškas vyrukas
O aš vis skanuoju ir skanuoju
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 27, 21:15)
Noriu parodyti šviežią seriją "Šokis". Labai laukiu komentarų
Uuuuuj kaip gerai. Man labai stipriai.
Seriją dėčiau truputį kita tvarka ir ne visas. Dar formato norisi vienodo, bet turiu pagirt - šaunuolė!!!!!!
Aš seriją dėčiau tokia tvarka: 3, 4, 5, 6, 8, 7, 9, 1.
oho, šaunuolė!!! Gal daugoka nuotraukų.
Man patiko 3. Labai labai grakštu.
4 labai labai viskas patinka. Poza nuostabi. Toks švelnumas, atsidavimas.... tos linijos. Nuostabu nuostabu.
6 ir 8 taip pat patinka.
Ir tyliai tyliai pavydžiu šokančio, lankstaus modeliuko. Kaip norėčiau šią sritį išbandyt.
Ech Puriena. Retai įdedi nuotraukų, bet kai įdedi tai ir mielai nustebini
Man patiko 3. Labai labai grakštu.
4 labai labai viskas patinka. Poza nuostabi. Toks švelnumas, atsidavimas.... tos linijos. Nuostabu nuostabu.
6 ir 8 taip pat patinka.
Ir tyliai tyliai pavydžiu šokančio, lankstaus modeliuko. Kaip norėčiau šią sritį išbandyt.
Ech Puriena. Retai įdedi nuotraukų, bet kai įdedi tai ir mielai nustebini
Puriena, nuostabi serija. Bravo! Tiesa neuzkabino manes 5 ir 9 . Kitos labai , ypac 3oji. Joje nekliuna grindys ir dar paskutiniojoje. O va kitose, kur juos matosi, man nepatiko . Zinau, kad parketo nepakeisi, todel labai cia manes ir neklausyk.
Papildyta:
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?
Papildyta:
Esu idejusi i kudra, aciu tiems, kurie jau pasisake. Idomi kitu nuomone.Laukiu kritikos. Ar labai cia kliuna pakausio nuikirpimas?
QUOTE(valanda @ 2008 01 27, 20:49)
kadangi pati negailestingai karpau pakaušius, tai man netrukdo
Modeliukas kerintis. Gal toks ir buvo tikslas, bet man kiek per daug mėlynos nuotraukoje.