QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 01:45)
"Rytinis portretas" ISO 800, F1.8, 1/160s cia man paciai kiek kliuna fokusas atrodo i tolimesne akyte, galetu buti atvirksciai
aha. tikrai į tolimesniąją akytę. o šiaip tai visai geras portretukas
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 02:06)
...Bet planuoju atspausdinti šią, tik neaišku kada. Kai turėsiu - parodysiu normalų variantą. Tiesa, per stiklą fotografuota, nenorėjau trukdyti ceremonijos su savo fotoaparato garsais ...
aha, šiek tiek virsta šonan; kuoliukas su virvele man nemaišo, bet kaip gražiai papuošta bažnyčia
man gražu!!!
QUOTE(Getter @ 2008 01 29, 03:26)
Ir portretukas
Kas jame negerai? Ko trūksta?
žinai, pabandžiau nukirpt berniuką iš portreto. kirpau ties ta balta siena per vidurį ir apačioj beveik ties pažasčia, tai visai gerai atrodo. pabandyk, pamatysi kaip tavo portretas pagražės
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 10:13)
oo.. sveikinu.. gal reikia prisiminti merginų pasiūlymą kooperuotis..
per kitą susitikimą atsinešiu leni riefenstahl albumą, galėsit pasižiūrėti, kad fokusas visai ne pagrindinis dalykas
aš vis dar mielai prisijungčiau
o Riefenstahl'io album1 būtinai atsinešk
QUOTE(gus @ 2008 01 29, 10:45)
koks geras antradienis
smagumėlis
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 17:09)
O gal pabandom kokią užduotėlę susimąstyti, šalia namų darbų... Tarkim poezijos ar dainos interpretacija nuotraukomis? Beždíoniauju tikriausiai iš kūdros, bet taip patiko šio ketvirtadienio teminė. Jei būtų daugiau nei vienas norintis, galima būtų bandyti. Hmm, pirma norinti pasirašo
Kas dar?
galim bandyt. tik aš irgi manau, kad tokiai užduočiai skirkim daugiau laiko.
o kad ir kiti būtų laimingi, gal tikrai šiek tiek supaprastinkim mūsų eilinius ND? galim daryti paraleliai techninius ND, kurie truktų 2 savaites ir šalia meniškesnius. aš asmeniškai nors ir nesudalyvauju, bet dažnai bandau padaryti ND. čia irgi technikos kaskart pasimokau ir vis šį tą naujo atrandu
QUOTE(gus @ 2008 01 29, 19:07)
Londonas is "Londono akies"
labai gražios spalvos, o ir vaizdelis gražus
tik šiek tiek tas tiklas dėmesį blaško
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 20:08)
aciu Desireei uz yznybima uodegon.metu prie sventiniu akimirku savaja,kuri deja,bet sventiskiausia...na ir kas,kad nespalvota.man ji kazkuo patinka.Tiesa irgi fotografuota is lauko per langa... labai aukstas ISO..
oj, kiokia faina nuotrauka! su malonumu ir aš taip prie židinio su taure vyno padrybsočiau
beje, man neatrodo, kad merginai liūdna. man labiau panašu į tai, jog ji čia ką tik buvo dviese ir tas antrasis trumpam pasišalino, bet tuoj sugrįš...
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 22:50)
viskas normaliai, manau.. nebūtų paleidę gi..
brrr.... slėpkit nuo vaikų vaistus..
Sayonara, o kas jums nutiko? Tauras vaistų kiba privalgė, a?
beje, pažiūrėjau ir aš kūdroje. šaunuolė!!! ir serijai nuotraukas gerai parinkai
Bamboooocha, kadangi Andriuska labai gražiai viską supasakojo, tai aš nesikartosiu. lauksim dabar naujo bandymo
Rida_R, Rūta.T, junkitės drąsiai