QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 18:37)
sveiki,
Labai noriu pasidziaugti sayonaros [buvau sumaisius nickus]balerinos serija!!Fantastine,apie kokia as tik pasvajoju...Is kudikelio serijos labiausiai patiko paskutinioji
Labai noriu pasidziaugti sayonaros [buvau sumaisius nickus]balerinos serija!!Fantastine,apie kokia as tik pasvajoju...Is kudikelio serijos labiausiai patiko paskutinioji
ačiū..
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 19:08)
aciu Desireei uz yznybima uodegon.metu prie sventiniu akimirku savaja,kuri deja,bet sventiskiausia...na ir kas,kad nespalvota.man ji kazkuo patinka.Tiesa irgi fotografuota is lauko per langa... labai aukstas ISO..
man čia svajonė.. židinys, lėkštė ant grindų, taurė.. mmm.... patiko labai, jeigu ką..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:09)
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...
aš galvojau savo vieną iš balerinukių įmesti į ND, bet paskui sudvejojau.. ir neįmečiau.. nes tik su pavadinimu bet kuri tų nuotraukų būtų buvusi į temą.. todėl nusprendžiau nemesti..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:50)
ŠAUNUOLĖ šaunuolė ŠAUNUOLĖ Sayonara dienos foto Patiko man kaip kūdroje pateikei mergaitišką svajonę
ačiū ačiū ačiū už įvertinimą
QUOTE(westa @ 2008 01 29, 20:56)
tikrai Sayonara šaunuolė .. ir nuoširdžiai manau, kad jai tikrai gerai išeina
ačiū..
labai labai visiems ačiū.. net susigraudinau dėl tokio aukšto įvertinimo.. smagiausia, kad spontaniškai, visai nesiruošus išėjo.. apie techniką galima ginčytis, bet man pačiai patiko ir tas mažes fotografuoti, ir žinoti, kad tai ne paskutinis kartas, kai galėsiu paliesti jų trapų mergaitišką pasaulėlį, ir prisiminti savo svaigimą apie baletą, kai buvau septynerių, ir tiesiog į jas žiūrėti....
o kad ta serija iškopė į pirmą psl, tai išvis WOW..
o dar tokią dieną kaip ši, kai ką tik su šeima grįžom iš reanimacijos.. laimė, viskas gerai.. bent jau šiai dienai..