Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 18:37)
sveiki,
Labai noriu pasidziaugti sayonaros [buvau sumaisius nickus]balerinos serija!!Fantastine,apie kokia as tik pasvajoju...Is kudikelio serijos labiausiai patiko paskutinioji

ačiū..smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 19:08)
aciu Desireei uz yznybima uodegon.metu prie sventiniu akimirku savaja,kuri deja,bet sventiskiausia...na ir kas,kad nespalvota.man ji kazkuo patinka.Tiesa irgi fotografuota is lauko per langa...  blush2.gif labai aukstas ISO..
user posted image

man čia svajonė.. židinys, lėkštė ant grindų, taurė.. mmm....biggrin.gif patiko labai, jeigu ką..

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:09)
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...

aš galvojau savo vieną iš balerinukių įmesti į ND, bet paskui sudvejojau.. blush2.gif ir neįmečiau.. nes tik su pavadinimu bet kuri tų nuotraukų būtų buvusi į temą.. todėl nusprendžiau nemesti.. doh.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:50)
ŠAUNUOLĖ šaunuolė ŠAUNUOLĖ Sayonara dienos foto  Patiko man kaip kūdroje pateikei mergaitišką svajonę

ačiū ačiū ačiū už įvertinimą smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 29, 20:56)
tikrai Sayonara šaunuolė .. ir nuoširdžiai manau, kad jai tikrai gerai išeina

ačiū..smile.gif

labai labai visiems ačiū.. net susigraudinau dėl tokio aukšto įvertinimo.. smagiausia, kad spontaniškai, visai nesiruošus išėjo.. apie techniką galima ginčytis, bet man pačiai patiko ir tas mažes fotografuoti, ir žinoti, kad tai ne paskutinis kartas, kai galėsiu paliesti jų trapų mergaitišką pasaulėlį, ir prisiminti savo svaigimą apie baletą, kai buvau septynerių, ir tiesiog į jas žiūrėti....

o kad ta serija iškopė į pirmą psl, tai išvis doh.gif WOW..smile.gif

o dar tokią dieną kaip ši, kai ką tik su šeima grįžom iš reanimacijos.. laimė, viskas gerai.. bent jau šiai dienai..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 21:38)

o dar tokią dieną kaip ši, kai ką tik su šeima grįžom iš reanimacijos.. laimė, viskas gerai.. bent jau šiai dienai..

sayonara unsure.gif ..tikėk
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 20:38)

vaje... linkiu, kad viskas būtų gerai ir sekančiom dienom
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 29, 21:47)
sayonara  unsure.gif ..tikėk

viskas normaliai, manau.. nebūtų paleidę gi.. doh.gif
brrr.... slėpkit nuo vaikų vaistus.. doh.gif

labos nakties..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 sausio 2008 - 22:01
vaje, pražioplinau Žuveliuko šventinį darbą. Labai miela atmosfera sukurta. Šventės tikrai jaučiasi. Gal tik kiek tas žvilgsnis susimąstęs... į taurę... lig ir sako, kad liūdnokos tos šventės, gal vienišos. Norisi įsiropšti į foto ir pabendrauti su šiluma, bet ir liūdesiu spinduliuojančiu žmogumi.
Atsakyti
Pamirsau parasyti, Desire, tu atspejai viena mano sumanyma verysad.gif del svajones verysad.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 21:09)
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras....

bigsmile.gif
Kaip tik tai bandziau igyvendinti ax.gif , tik niekaip nepriverciau savo "idealiai isdresuotu" sunu ziureti i sumustini... Bandziau ir graziuoju ir piktuoju, bet vienas isvis nesiartino prie sumusinio 2 m atstumu, o kitas, per prievarta paguldytas salia, visaip suko nosi blush2.gif Kaip tik pasilikau savo saunuolius seimos albumui. Va kaip jie neziurejo blush2.gif Tipo tikrai stengiausi ND rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ziuriu desiree ne mano vienos sumanyma nuspejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 29 sausio 2008 - 22:52
QUOTE(gus @ 2008 01 29, 18:07)
Londonas is "Londono akies" 4u.gif

vaje, kaip pasikeitęs Londonas wub.gif va tik tas atspindys maišo, bet šiaip puikiai. galėtumėt ir dažniau judvi su wyshnia mus palepint tokiais vaizdais ax.gif

jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...

gal dėl to, kad nebemokam svajot unsure.gif . pvz., aš neturiu jokių tokių svajonių...naujas objektyvas čia nesiskaito biggrin.gif . šeštadienį buvau Čibonio knygos pristatyme "Svajonės link". man patiko to žmogaus entuziazmas ir mintys.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 21:38)

laikykis friends.gif

pupeliuk, man patiko tavo nuotraukos kaip visuma. toks labai elegantiškas ir šiltas vakaras. o pati gražiausia buvo - ta mergina prie pianino.
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 29, 22:51)
bigsmile.gif
Kaip tik tai bandziau igyvendinti  ax.gif , tik niekaip nepriverciau savo "idealiai isdresuotu" sunu  ziureti i sumustini... Bandziau ir graziuoju ir piktuoju, bet vienas isvis nesiartino prie sumusinio 2 m atstumu, o kitas, per prievarta paguldytas salia, visaip suko nosi  blush2.gif  Kaip tik pasilikau savo saunuolius seimos albumui. Va kaip jie neziurejo  blush2.gif Tipo tikrai stengiausi ND rolleyes.gif 

nu tikrai gerai išdresiruoti. vat jei aš būčiau padėjus agurką prie katinų, tai nebūčiau spėjus ir paspaust fotiko mygtuko, kai jau viskas būtų atsidūrę pilve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 29, 22:03)
nu tikrai gerai išdresiruoti. vat jei aš būčiau padėjus agurką prie katinų, tai nebūčiau spėjus ir paspaust fotiko mygtuko, kai jau viskas būtų atsidūrę pilve  lotuliukas.gif

va tau ir svajonė. O gal pabandyk nufotografuoti, įdomu ar spėtum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laputaite, man spalvos labai patiko, visų trijų nuotraukų. O ir šunytis. Grožis tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 30, 00:08)
Laputaite, man spalvos labai patiko, visų trijų nuotraukų. O ir šunytis. Grožis tiesiog

Dekui Desiree kad stengeisi cia iziureti kazka teigiamo smile.gif Man tai tik sirdziai mieli kadrai apie tai kaip mano mylimukai bijo net svajoti apie sumustini bigsmile.gif . O jums parodziau kaip irodyma kad tikrai stengiausi namu darbams tongue.gif

p.s. sunys sumustini sutarse tik tuomet kai imeciau i ju bliuda. Ir tai labai itariai ir pasiruose sprukti jei apsigalvociau biggrin.gif
bite_maja, kad kates nedresuojamos tai nieko nostabaus cool.gif tongue.gif
Atsakyti
slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties,

QUOTE(Rūta.T @ 2008 01 29, 20:26)
Va va ... jei apie slapukus, tai čia apie mane. Senokai seku šią temą..... Skaitau , akis varvinu.... kankinu savo muilinę ..... rezultatų - didelis nulis  schmoll.gif

Nu va... Kadangi tokia esu ne viena, tai drebančiomis rankomis prisipažįstu ir aš... Skaitau jau seniai (rudenį Jus visus radau ir skaičiau, skaičiau ir tebeskaitau). Rodyti neturiu ką verysad.gif Taip keista, visą gyvenimą šalia manęs yra fotoaparatas. Mėgėjas tėtis (b/j vaikystės nuotraukų ne vienas albumas), ir vyras dabar be galo susidomėjęs yra, o man lyg tyčia niekas nesigauna unsure.gif Nu niekaip nelenda į galvą, jokie nustatymai, kada ko reikia ir pan. Todėl dažniausiai griebiu fotoaparatą ir fotografuoju su tais nustatymais, kurie yra. Tuo pačiu "kankinu" ir photoshop'ą bandydama ten susigaudyti. Nelabai sekasi... Tai tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 29 sausio 2008 - 23:57
QUOTE(Rida_R @ 2008 01 29, 22:56)
Nu va... Kadangi tokia esu ne viena, tai drebančiomis rankomis prisipažįstu ir aš... Skaitau jau seniai (rudenį Jus visus radau ir skaičiau, skaičiau ir tebeskaitau). Rodyti neturiu ką  verysad.gif Taip keista, visą gyvenimą šalia manęs yra fotoaparatas. Mėgėjas tėtis (b/j vaikystės nuotraukų ne vienas albumas), ir vyras dabar be galo susidomėjęs yra, o man lyg tyčia niekas nesigauna  unsure.gif Nu niekaip nelenda į galvą, jokie nustatymai, kada ko reikia ir pan. Todėl dažniausiai griebiu fotoaparatą ir fotografuoju su tais nustatymais, kurie yra. Tuo pačiu "kankinu" ir photoshop'ą bandydama ten susigaudyti. Nelabai sekasi... Tai tiek  blush2.gif

va kiek slapukų išjudinau smile.gif
Junkis drąsiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juolab, kai pagalbininkų matosi tikrai nestinga. Kartu bus smagiau. Mokintis
Atsakyti