Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki.Eisiu pakomentuot nuotrauku,o dabar stabteliu prie ND. Manau,jog techniniai ND- labai svarbu ,ir galim juos imti pagrindine ND atsaka. O jausminiu, meniniu ir kt. koncepciju temas palikim ,kaip laisvesnio pobudzio, neapribotas laike ir tiesiog kaip maloniu pasiziurejimu vieta. Na ,galime menesio pabaigoje isrinkti labiausiai uzkabinusi, ar kt. darba.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 29, 18:37)
Gus,budama ten,as nesugebejau tokios foto padaryt.Tiesiog..saunuole 4u.gif o PS neturi nes nenori?ar,kad neturi galimybes jos gauti?As galiu suorganizuot  ax.gif tik klausk musu vyru,ar pades atlikti ta juodaji nulauzimo reikala.Bo man daug padejo supermamoj rasta mergaite...

tiesa,noriu pasidziaugti tavo Kaledinemis dovanomis.Ilgai laukiantiems Dangus smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 18:51)
Gus, aš turiu rodos kažkur Photoshop Elements kažkurį, nepamenu kurį. Ten originalas. Jei norėsi galiu atsiųsti paštu. Minimaliam naudojimui juk užtektų.
Nerasčiau aišku šį pat vakarą, nes po kraustymosi nelabai įsivaizduoju kur jį paslėpiau 

Beja, Londonas tavo tikrai suteikė noro ten apsilankyti  4u.gif Labai puiki foto.

Aciukas mergaites 4u.gif ir aciu del PS 4u.gif mano situacija tokia,kad as turejau ji,bet PC nusprogo,viska perinstaliavo,dabar turiu PS parsisiuntus,bet vyro brolis iki galo nedaveda,nes lb dirba,as jam jau ausis isuzus biggrin.gif bet lb tikiuosi as ji prisiviliot,jei ne si savaitgali tai kita tikrai ax.gif dar palauksiu,moku laukt biggrin.gif
Zuvelia,del mainu tai as devintam danguj wub.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 29, 19:43)
gus nebloga foto, bet matau stiklo atspindžius

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 20:00)

gus, grazi miesto fotografija. Tik as irgi lango atspindzius matau 

aciu 4u.gif del stiklo gal nepasiteisinsiu blush2.gif zinau kad matosi blush2.gif ta "akis" ir yra sudaryta is daug stikliniu namuciu,is kuriu ir fotografuoji,saule jau leidinejosi,is vienos puses tik ir galejau fotografuot,butent ta vieta fotografuojant ir matesi visose nuotraukose tas atspindys doh.gif galvoju kai atvaziuos Bitele(na ji greiciausia pas mus apsilankys) esiu pakartot biggrin.gif bet lb noriu nakti,jauciu nerealiai gautusi nuotraukos rolleyes.gif
Zuvelia,man lb patiko tavo sventine foto bigsmile.gif kazkaip net kaledom pakvipo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:09)
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...

Va va ... jei apie slapukus, tai čia apie mane. Senokai seku šią temą..... Skaitau , akis varvinu.... kankinu savo muilinę ..... rezultatų - didelis nulis schmoll.gif
Jau pradėjau taupyt naujam fotikui, nežinau kokį pirksiu , bet pinigų nemažai juk reikės. dabar semiuosi proto iš jūsų temos biggrin.gif Gal kada nors ateity, ir man pavyks pagaut gerą kadrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:09)
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...

Viskas labai paprasta. Kai dirbi po 12-14 valandų, išeini ir pareini su tamsa, visą savaitę meldiesi, kad savaitgalį bent jau nelytų, o ima ir pila kaip iš kibiro su vėju, kai ant galvos lipa pavargę klientai, kai lūžta mašina, genda telefonas ir t.t. - svajonė viena - ramybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta.T @ 2008 01 29, 19:26)
Va va ... jei apie slapukus, tai čia apie mane. Senokai seku šią temą..... Skaitau , akis varvinu.... kankinu savo muilinę ..... rezultatų - didelis nulis  schmoll.gif

junkis drąsiai į būrį. Ir su muilinuku galima mokintis. Bandyk, rodyk, klausk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 19:31)
Viskas labai paprasta. Kai dirbi po 12-14 valandų, išeini ir pareini su tamsa, visą savaitę meldiesi, kad savaitgalį bent jau nelytų, o ima ir pila kaip iš kibiro su vėju, kai ant galvos lipa pavargę klientai, kai lūžta mašina, genda telefonas ir t.t. - svajonė viena - ramybė  mirksiukas.gif

Ką gi, Silwio, lauksim tavo svajonės realizavimo. Aš tai nepamiršiu, kad ir po pusmečio ar po metų norėsiu pamatyti tavo svajonės, t.y. Ramybės interpretacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:35)
Ką gi, Silwio, lauksim tavo svajonės realizavimo. Aš tai nepamiršiu, kad ir po pusmečio ar po metų norėsiu pamatyti tavo svajonės, t.y. Ramybės interpretacija  4u.gif

Prisišnekėjau lotuliukas.gif Pradžioj reikia rast nors šiek tiek ramybės, tada susitvarkyt su likusiomis 10 vienetų juoda ir balta, o tada jau bus galima mąstyti, kaip parodyti Ramybę smile.gif
Atsakyti
sillwio, matėm mes tavo ramybę paskutinioj fotosesijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 29, 20:46)
sillwio, matėm mes tavo ramybę paskutinioj fotosesijoj  smile.gif

lotuliukas.gif ramybė šviečiasi tik 6 pėdos po žeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 20:48)
lotuliukas.gif ramybė šviečiasi tik 6 pėdos po žeme smile.gif

taigi vagi prašom nenurašinėt ND nedarymo neramybės būsenai.. turbūt temos reik ,,karštesnės " smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 19:41)
Prisišnekėjau  lotuliukas.gif Pradžioj reikia rast nors šiek tiek ramybės, tada susitvarkyt su likusiomis 10 vienetų juoda ir balta, o tada jau bus galima mąstyti, kaip parodyti Ramybę smile.gif

tai mes kantrūs, palauksim biggrin.gif
Šiaip ramybe spinduliuoja kiekvienas tavo įkeltas gamtovaizdis. Ir kiekvienas jų buvo mano svajonė tongue.gif

ŠAUNUOLĖ šaunuolė ŠAUNUOLĖ Sayonara 4u.gif dienos foto 4u.gif Patiko man kaip kūdroje pateikei mergaitišką svajonę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 20:52
QUOTE(westa @ 2008 01 29, 20:50)
taigi vagi prašom nenurašinėt ND nedarymo neramybės būsenai.. turbūt temos reik ,,karštesnės "  smile.gif ..

Gaila, kad aš ne ant Lietuvos. Galėtume meet'ą suorganizuot. Aš pabūčiau karštu modeliu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 20:50)
Šiaip ramybe spinduliuoja kiekvienas tavo įkeltas gamtovaizdis. Ir kiekvienas jų buvo mano svajonė  tongue.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 20:55)
Gaila, kad aš ne ant Lietuvos. Galėtume meet'ą suorganizuot. Aš pabūčiau karštu modeliu  lotuliukas.gif

mastau.gif pirmą kartą pasigailėjau, kad aš ant Lietuvos biggrin.gif

tikrai Sayonara šaunuolė .. ir nuoširdžiai manau, kad jai tikrai gerai išeina
Atsakyti