Sansara, puikiai tave suprantu šiuo metu mano būsena kaip tik tokia, taigi išeina užsiimti tik "dokumentine fotografija"..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 16:09)
Pasiilgstu kai kurių dalyvių darbų.... Nebevardinsiu, nes sąrašiukas ilgas būtų... O gal taip priimsit asmeniškai šį pasakymą ir įdėsit ką nors
cia tai tikrai akmuo i mano darza zinau,mano cia ikeltus darbus galima ant vienos rankos pirstu suskaiciuot gal nieks net nepamena kaip ir fotografuoju,bet turiu simta viena pasiteisinima neturiu PS,vis dar ne tam kad kazka ten baisiai keisciau,bet nors nuotraukas apkarpyt,ar remeli uzdet nevaziuoju niekur is namu,nes nama irengineju ,ir mano pagrindinis objektas suo, sekmadieni fotografavau sunu,nes mamos jubiliejus,dovana darysiu,bet velgi,jis didelis,ne kudikelis,kazkaip jau nesirodo
turiu vienintele nuotrauka,kuria issiunciau Sansarai sutvarkius mainu foto,tai tik ja vienintele galiu parodyt,o siaip fotografuoju,turiu nuotrauku,bet jos nesutvarkytos na va kiek pasiteisinimu is mano puses as tikrai labai atsiprasau kad is mano puses jokiu nuotrauku,bet pazadu kad ilgai laukt neteks
Londonas is "Londono akies"
sveiki,
Labai noriu pasidziaugti sayonaros [buvau sumaisius nickus]balerinos serija!!Fantastine,apie kokia as tik pasvajoju...Is kudikelio serijos labiausiai patiko paskutinioji
Purienos sokio serija taip pat nuostabi..o dar auto...nerealu...saunuole!!
valandos portretukas labai superinis.kai pirma kart pamaciau irgi norejau juodo katino,bet negaliu kabintis,kad labai maiso ir sis.
avytess sesutes fotografija,kur desiree daro kadra labai labai patiko.Uzsiziurejau,kad visgi nesugebeciau as taip..Tiesa,susitikimo fotografijas irgi perziurejau su susizavejimu...
Sansaros berods paskutines fotografijas dar uzmaciau.Zinant tavo ankstesniuosius darbus sie man silpnoki.
Californios su antim kadras man patiko.Klijuociau albuman.Patiko,kad visi trys berniukai matosi besidziaugiantys akimirka su antimis.Nespalvotas portretukas patiko pirmasis labiau,mat ten matesi jo ta pingviniuko stovejimo poza,sioje tiesiog..slapias portretukas.
Desiree,sveika sugryzus!
Papildyta:
Begdama atgalios dar radau desirees darbeli.Tokia fvestuviu fotografija noreciau tureti savo albume..Man labai patiko ta pertvara,butent jos deka kuriasi istorija..
Gus,budama ten,as nesugebejau tokios foto padaryt.Tiesiog..saunuole o PS neturi nes nenori?ar,kad neturi galimybes jos gauti?As galiu suorganizuot tik klausk musu vyru,ar pades atlikti ta juodaji nulauzimo reikala.Bo man daug padejo supermamoj rasta mergaite...
tiesa,noriu pasidziaugti tavo Kaledinemis dovanomis.Ilgai laukiantiems Dangus
toro,naktine tavo antroji uzkabino debesys[ka jiems darei],pirmoji nelabai kazkas...
getter,menulis nieko ypatyngo,kai esu ziurejus tikrai yspudyngu menuliu fotografiju,galbut,jei buciau nemacius,butu paprasciau vertinti.Mergaites portretuka buciau karpius lygiai tap pat kaip california.Turi nuostabia galimybe fotografuoti vaikus.Isnaudok ja
Labai noriu pasidziaugti sayonaros [buvau sumaisius nickus]balerinos serija!!Fantastine,apie kokia as tik pasvajoju...Is kudikelio serijos labiausiai patiko paskutinioji
Purienos sokio serija taip pat nuostabi..o dar auto...nerealu...saunuole!!
valandos portretukas labai superinis.kai pirma kart pamaciau irgi norejau juodo katino,bet negaliu kabintis,kad labai maiso ir sis.
avytess sesutes fotografija,kur desiree daro kadra labai labai patiko.Uzsiziurejau,kad visgi nesugebeciau as taip..Tiesa,susitikimo fotografijas irgi perziurejau su susizavejimu...
Sansaros berods paskutines fotografijas dar uzmaciau.Zinant tavo ankstesniuosius darbus sie man silpnoki.
Californios su antim kadras man patiko.Klijuociau albuman.Patiko,kad visi trys berniukai matosi besidziaugiantys akimirka su antimis.Nespalvotas portretukas patiko pirmasis labiau,mat ten matesi jo ta pingviniuko stovejimo poza,sioje tiesiog..slapias portretukas.
Desiree,sveika sugryzus!
Papildyta:
Begdama atgalios dar radau desirees darbeli.Tokia fvestuviu fotografija noreciau tureti savo albume..Man labai patiko ta pertvara,butent jos deka kuriasi istorija..
Gus,budama ten,as nesugebejau tokios foto padaryt.Tiesiog..saunuole o PS neturi nes nenori?ar,kad neturi galimybes jos gauti?As galiu suorganizuot tik klausk musu vyru,ar pades atlikti ta juodaji nulauzimo reikala.Bo man daug padejo supermamoj rasta mergaite...
tiesa,noriu pasidziaugti tavo Kaledinemis dovanomis.Ilgai laukiantiems Dangus
toro,naktine tavo antroji uzkabino debesys[ka jiems darei],pirmoji nelabai kazkas...
getter,menulis nieko ypatyngo,kai esu ziurejus tikrai yspudyngu menuliu fotografiju,galbut,jei buciau nemacius,butu paprasciau vertinti.Mergaites portretuka buciau karpius lygiai tap pat kaip california.Turi nuostabia galimybe fotografuoti vaikus.Isnaudok ja
Gus, aš turiu rodos kažkur Photoshop Elements kažkurį, nepamenu kurį. Ten originalas. Jei norėsi galiu atsiųsti paštu. Minimaliam naudojimui juk užtektų.
Nerasčiau aišku šį pat vakarą, nes po kraustymosi nelabai įsivaizduoju kur jį paslėpiau
Beja, Londonas tavo tikrai suteikė noro ten apsilankyti Labai puiki foto.
Žuvelia, smagu, kai užsuki
Nerasčiau aišku šį pat vakarą, nes po kraustymosi nelabai įsivaizduoju kur jį paslėpiau
Beja, Londonas tavo tikrai suteikė noro ten apsilankyti Labai puiki foto.
Žuvelia, smagu, kai užsuki
ir dar:
aciu Desireei uz yznybima uodegon.metu prie sventiniu akimirku savaja,kuri deja,bet sventiskiausia...na ir kas,kad nespalvota.man ji kazkuo patinka.Tiesa irgi fotografuota is lauko per langa... labai aukstas ISO..
o del idejos pagal daina fotografija..Vezanti ideja.nerealiai patiko.Tik,kiek ja ygyvendint sugebesiu neysivaizduoju..Kuo toliau judu,tuo atrodo mazeja laiko.
Statyva gavau,taciau isbandyt ji dar neturejau galimybes.Vasario pab lekiam y silwio krastus Norvegijon,labai tikiuos isnaudot ta savaite..
aciu Desireei uz yznybima uodegon.metu prie sventiniu akimirku savaja,kuri deja,bet sventiskiausia...na ir kas,kad nespalvota.man ji kazkuo patinka.Tiesa irgi fotografuota is lauko per langa... labai aukstas ISO..
o del idejos pagal daina fotografija..Vezanti ideja.nerealiai patiko.Tik,kiek ja ygyvendint sugebesiu neysivaizduoju..Kuo toliau judu,tuo atrodo mazeja laiko.
Statyva gavau,taciau isbandyt ji dar neturejau galimybes.Vasario pab lekiam y silwio krastus Norvegijon,labai tikiuos isnaudot ta savaite..
Desire parasysiu tik ka jauciu kai ziuriu i tavo "ceremonija", o jauciu kad - pasaliniams iejimas draudziamas. Labai intimu. Taip ir turi buti. Juk tai baznycia. Santuoka baznycioje. Taskas.
Dar itariu kad nevisus darbus spejau pamatyti kaip visada.
Getter dauguma jau parase, tikrai neturiu ko pridurti
Pupeliuk, galima ir man linka, gal kokia ideja savo albumui nuziuresiu
Sansara pirma nuotrauka man patiko apie kokybe pati viska parasei bet tikrai patiko Ir vieta tokia nestandartine radai. Super. Kad dar nebutu nuo truliko to daliko kuris man kaba ne ten kur reika.
Ir is vis pastebejau kad mieste labai daug nereikalingu laidu
Antra nelabai
zuvialia labai liudna foto, ipac zinant kad tai daryta per sventes. Labai isijauciau, nes pati taip svenciau
Del ND. Man asmeniskai netrukdo kad dabar dominuoja interpretacija Nes pvz. paziurejau pavadinimus ankstesnius Tyliai garsiai, Stiklas, Didelis mazas, jie irgi be interpretacijos niekaip negali buti atliekami, bent man taip atrodo nezinau kaip ten yra. O ir dabartine tema man patinka turiu galvoje du siuzetus, tik truksta modeliu , autoportretas ten neiseis
Dar itariu kad nevisus darbus spejau pamatyti kaip visada.
Getter dauguma jau parase, tikrai neturiu ko pridurti
Pupeliuk, galima ir man linka, gal kokia ideja savo albumui nuziuresiu
Sansara pirma nuotrauka man patiko apie kokybe pati viska parasei bet tikrai patiko Ir vieta tokia nestandartine radai. Super. Kad dar nebutu nuo truliko to daliko kuris man kaba ne ten kur reika.
Ir is vis pastebejau kad mieste labai daug nereikalingu laidu
Antra nelabai
zuvialia labai liudna foto, ipac zinant kad tai daryta per sventes. Labai isijauciau, nes pati taip svenciau
Del ND. Man asmeniskai netrukdo kad dabar dominuoja interpretacija Nes pvz. paziurejau pavadinimus ankstesnius Tyliai garsiai, Stiklas, Didelis mazas, jie irgi be interpretacijos niekaip negali buti atliekami, bent man taip atrodo nezinau kaip ten yra. O ir dabartine tema man patinka turiu galvoje du siuzetus, tik truksta modeliu , autoportretas ten neiseis
Anasko, aš ten rašiau tik apie vieno gimtadienio nuotraukas, kuriomis pati džiaugiuosi, bet viešai rodyt nenoriu.. ne apie albumą dedu viską paprastai, į picasa, nieko prašmatnaus nedarau..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 29, 17:25)
taigi išeina užsiimti tik "dokumentine fotografija"..
Bet argi tai taip blogai????
As tik tokia ir uzsiimu...
Ne visi tapsim menininkais...mano tikslas iamzinti ir graziai pateikti tas pacias kasdienines, buitines akimirkas. Kol kas i savo albuma, o ateity galbut ir i kitu
gus, grazi miesto fotografija. Tik as irgi lango atspindzius matau
zuvialia, labai patinka tavo sventine akimirka. Kazkaip ir triuksmas netrukdo cia
jau galima balsuoti. liūdnoka. Vis mažėja nuotraukų. O visgi kiek svajonių aplink..... Patys esame kažkieno svajonės, auginame savo svajones, gatvėje sklando svetimos svajonės, šuniukas spokso į kažkieno sumuštinį ir svajoja sutalpinti jį į savo gurgianti pilvūziką, vieniša moteris gatvėje, vis atsisukanti į praeinančias poras, stumančias vežimėlius, ji taip pat svajoja...., Sayonaros parodyta mergaitiška svajonė, gatvės muzikantas, kuris galbūt taip pat pasvajoja, kad kada nors jo muzikos klausysis visas pasaulis..., slapukai, prisijungiantys paskaityti šią temą, galbūt taip pat pasvajoja, kada nors fotografuoti taip kaip mes, nes jiems atrodom profesionalūs fotografai, visi be išimties, tas pats dienoraštis, į kurį galbūt surašom savo slaptas svajones... ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t Daug svajonių. O namų darbuose jų mažai...
Kaip gražiai Desiree parašei