Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, jungciaus prie idejos.
Sansara, tavo foto nerodo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 29, 17:25)
nuėjau paanalizavau kūdros teminę.. dabar viskas aišku

Kur ten kudroj spausti kad tema suzinotum biggrin.gif
Atsakyti
pagalvojau, kad jau šie ND buvo labai sunkūs, tai Desiree pasiūlymas dar didesnė avantiūra ...

laputaite ČIA TEMINĖ
Atsakyti
dėl ND, reik prastinti temas, gal kiek prie technikos vėl grįžti. gal vėl kartoti naktinę foto ir panašiai. susirinko daug naujokų, jiems sunku iš karto į interpretacijas įšokti. o šalia jų manau galima daryt ką tik norit 4u.gif man tokie pasvaičiojimai nėra artimi ir interpretacijos, bet tebūnie, nes jie man gaunasi neblogai, kai prisiverčiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 29, 16:38)
dėl ND, reik prastinti temas, gal kiek prie technikos vėl grįžti. gal vėl kartoti naktinę foto ir panašiai. susirinko daug naujokų, jiems sunku iš karto į interpretacijas įšokti. o šalia jų manau galima daryt ką tik norit  4u.gif man tokie pasvaičiojimai nėra artimi ir interpretacijos, bet tebūnie, nes jie man gaunasi neblogai, kai prisiverčiu  blush2.gif

tai va ir aš bandau sudalyvaut.. nors ir nelabai sekas, bet visgi.. dėl technikos sutinku .. reikia, netgi būtina..
Atsakyti
Aš sutinku su Sansara, kad ND turėtų būtų paprasti, aiškūs, su technikos lavinimo tikslu, o greta to galima visko prisigalvoti 4u.gif man pastaruoju metu žiauriai sudėtinga su idėjų įgyvendinimu, tiesiog mintys visai kitur.. tai ND apleidusi visiškai, tiesiog užmirštu sad.gif
Atsakyti
tą patį norėjau rašyti. gal laikas grįžti prie žemiškų, paprastų temų... Nors kitavertus, va, Vvvvv, kaip ir naujokė, o ND puikiausiai dalyvauja ir kokius rezultatus rodo.
Lengva pasakyti sunki tema, nieko man neišeina, neišeis, nemoku. Bet reikia ir galvą pasukti. Nesvarbu, jei nespėsit per dvi savaites, kažkas skundėsi kažkada laiko stoka namų darbų atlikimui. Tai imkit to laiko kiek reikia. Bet kol kas rodos tik Westa ir Silwio pavėluotai papildė autoportretų albumą, bei Dejavu šventinį. O kiti, sakę, kad nespėjo, vis dar neturėjo laiko? smile.gif Ar noro? smile.gif Nesvarbu, kad nespėjama pateikti darbo vertinimui, balsavimui.

Kažkaip bjauriai surašiau, pabumbėjau tongue.gif nepykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 16:56
o tai mano foto niekam nerado g.gif Ar suprast pagal komentarų kiekį jų vertę lotuliukas.gif nes man tai rodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 sausio 2008 - 16:57
QUOTE(Sansara @ 2008 01 29, 15:56)
o tai mano foto niekam nerado  g.gif Ar suprast pagal komentarų kiekį jų vertę  lotuliukas.gif nes man tai rodo  g.gif

aš mačiau tuoj sutaukšėsiu ką manau
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 29, 15:23)
desiree, pasijusiu nagla, kad tu mano foto irgi pasigedai.
čia katedroj radom dar beatliejų.

aišku, kad ir tavo nuotraukų pasigedau.
Dabar žiūriu į šias dvi ir mąstau apie tavo svetimo interpretaciją. Arba tarkim toji su gitara ir katinu...Ir galutiniame rezultate nesinori tikėti, kad autorius tas pats.
Vat tarkim vien dėl tavo foto nenorėčiau žemiškų namų darbų. Pati rašei, tau puikiai gaunasi interpretacijos. O šios dvi nuotraukos man nieko daug nesako. Techninių žinių tau tikrai nestinga, todėl iš tavęs ir norisi sulaukti kažko daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 17:04
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 17:03)
Dabar žiūriu į šias dvi ir mąstau apie tavo svetimo interpretaciją. Arba tarkim toji su gitara ir katinu...Ir galutiniame rezultate  nesinori tikėti, kad autorius tas pats.
Vat tarkim vien dėl tavo foto nenorėčiau žemiškų namų darbų. Pati rašei, tau puikiai gaunasi interpretacijos. O šios dvi nuotraukos man nieko daug nesako. Techninių žinių tau tikrai nestinga, todėl iš tavęs ir norisi sulaukti kažko daugiau  4u.gif

supranti, ne visada aplinkybės leidžia kurti kažką su interpretacijom ir idėjom. turiu ir žemišką gyvenimą su žemišku vaiku ir jo kelionėm į lauką. užsikėliau kartelę, o dabar negaliu iki jos pašokti vien dėl buitinių priežasčių. tai išeitis arba nunykt, kol pasikeis situacija, su savo foto. arba džiaugtis žemišku mano įvaizdžiu. aš puikiai suprantu, kad tai du skirtingi "autoriai", bet ir gyvenimas nevienalypis
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 29, 16:11)
supranti, ne visada aplinkybės leidžia kurti kažką su interpretacijom ir idėjom. turiu ir žemišką gyvenimą su žemišku vaiku ir jo kelionėm į lauką. užsikėliau kartelę, o dabar negaliu iki jos pašokti vien dėl buitinių priežasčių. tai išeitis arba nunykt, kol pasikeis situacija, su savo foto. arba džiaugtis žemišku mano įvaizdžiu. aš puikiai suprantu, kad tai du skirtingi "autoriai", bet ir gyvenimas nevienalypis

nenorėjau įžeisti, jei ką 4u.gif
Tą patį būčiau rašiusi jei tas nuotraukas keltų bet kuris iš čia dalyvaujančių. Pradedantysis ar jau pažengęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 sausio 2008 - 17:14
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 16:09)

O gal pabandom kokią užduotėlę susimąstyti, šalia namų darbų... Tarkim poezijos ar dainos interpretacija nuotraukomis? Beždíoniauju tikriausiai iš kūdros, bet taip patiko šio ketvirtadienio teminė.  Jei būtų daugiau nei vienas norintis, galima būtų bandyti. Hmm, pirma norinti pasirašo  4u.gif Kas dar?

Aš visada "už" ir idėja labai puiki 4u.gif
Atsakyti
as tai nepalaikau tu abstrakciu ND temu, nes paprastai joms yra butinas asmeninis angazuotumas, domejimasis ta tema, kuris nei per diena, ir net per pora savaiciu is niekur neatsiranda. O forsuoti nesinori. nesvarbu, kad jos gan placios ir vienu ar kitu kampu gyvenime su jomis kiekvienas susiduria, tiesiog tuo metu gali buti neaktualu ir taip jausmiskai tolima..
Atsakyti