Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 08:21)
Tai knyga, tai ne albumas. Bresson'o pamastymai apie fotografija. Man labai patinka. Tokios trumpos mintys, bet tiesiai i desimtuka.

aišku, ačiū už info. Jei knyga, tai reikės anglų klb. paieškoti.
Atsakyti
clap.gif clap.gif koks geras antradienis yahoo.gif ka tik pastininkas atnese,labai dideli laiska bigsmile.gif is karto pirma mintis,as nieko neuzsakinejau tokio didelio g.gif ir ka jus manot mainu nuotrauka wub.gif Chiburaska,aciu tau labai uz tokia staigmena,uz grazius zodzius wub.gif wub.gif nerealu wub.gif
p.s.jus visi ant manes nepykit,kad as cia taip giriuosi,bet man tikrai tokia didele laime gaut is jus dovanas wub.gif noriu ir su jumis pasidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 29, 09:45)
clap.gif  clap.gif koks geras antradienis yahoo.gif ka tik pastininkas atnese,labai dideli laiska bigsmile.gif is karto pirma mintis,as nieko neuzsakinejau tokio didelio g.gif ir ka jus manot mainu nuotrauka wub.gif Chiburaska,aciu tau labai uz tokia staigmena,uz grazius zodzius wub.gif  wub.gif nerealu wub.gif
p.s.jus visi ant manes nepykit,kad as cia taip giriuosi,bet man tikrai tokia didele laime gaut is jus dovanas wub.gif noriu ir su jumis pasidalint ax.gif

o Tau ne per daug tų dovanų? biggrin.gif biggrin.gif

p.s. sveikinu ir džiaugiuosi ir ne mažiau baltai pavydžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 29, 08:45)
clap.gif  clap.gif koks geras antradienis yahoo.gif ka tik pastininkas atnese,labai dideli laiska

labai labai džiaugiuosi tave aplankančiom staigmenom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 09:08)
lotuliukas.gif  o tarkim ten kažkieno svajonių princas veda ir tarkim tas kažkas lieka už borto, tai yra už šio stulpo, nes to kažko nepasirinko o pasirinko kitą Ją. Tai tas kažkas bando fotografuoti. Nori turėti prisiminimui paskutinę išsvajoto princo nuotrauką, taigi pasitelkusi visus jausmus fokusuoja į jį, Princą, nes negi akcentuosi realybę, t.y. fokusuosi į bortelį, už kurio likai.

o man patinka ir nuotrauka, ir jos interpretacija tongue.gif gal kad panašiom nuotaikom gyvenu pastaruoju metu g.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 09:14)
Sakai vyras. Manau jis kaip bet kuris kitas vyras fotografavo tik princese, be bortu ir virviu  lotuliukas.gif

taigi vyrams būdinga viską tiesmukai vaizduot tongue.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 29, 09:45)
clap.gif  clap.gif koks geras antradienis yahoo.gif ka tik pastininkas atnese,labai dideli laiska bigsmile.gif is karto pirma mintis,as nieko neuzsakinejau tokio didelio g.gif ir ka jus manot mainu nuotrauka wub.gif Chiburaska,aciu tau labai uz tokia staigmena,uz grazius zodzius wub.gif  wub.gif nerealu wub.gif

vis dar Kalėdos tęsiasi biggrin.gif oi, kaip smagu tau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 29, 00:31)
nes kiek paziurejau meeto nuotraukas pvz Bite Maja pamaciau visai kitokia....

paliko smalsu, kokią pamatei? blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 08:31)
o dėl pastabos. tikriausiai Tu teisi.. nepagavau esmės, kaip tą būtų padarę kiti.. bet tikiu, kad kada nors pagausiu wink.gif šiaip labai labai gera pastaba.. 4u.gif

ar tu gali baigt pagaliau save menkint (ar kaip čia kitaip gražiau parašyt) mirksiukas.gif . niekas negimė iš karto mokėdamas. daug fotografuoji, turi entuziazmo. pirmyn!
o tavo serija man visai patiko. ir su kūdikiu, ir su šokėjom.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 29, 10:10)
taigi vyrams būdinga viską tiesmukai vaizduot  tongue.gif

Jo. O kam vaiksciot ratais. Gyvenimas juk trumpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 10:21)
Jo. O kam vaiksciot ratais. Gyvenimas juk trumpas smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
toro, vvvvv, Californiagirl, didelis dėkui, kad pakomentavot, kad patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

toro, pirmoje nuotraukoje per daug viskas plūduriuoja tamsoje. O antroji - labai šauni 4u.gif Debesys gražiai įstrižuoja su šviestuvais.

Californiagirl, portretas puikus, kaip ir dažniausiai pas tave biggrin.gif Iš tiesų - nestovėk vietoje. Parodyk mums save kitaip 4u.gif
O antrojoje nuotraukoje lekiantį kasnelį pastebėjau paskiausiai, o juk nuotrauka turėjo būti apie tai, tačiau labiausiai krito į akis ir patiko būrys vaikų prieš būrį ančių biggrin.gif taip pat patinka istriža kompozicija.
Nuotrauka vonioje. ir šioje jau man nebepatinka nuimtas galvytės viršus.

Prisijungsiu prie sayonaros ir paantrinsiu, kad Desiree nuotraukoje stulpas, virvės man visai netrukdo. Iš karto leidžia suprasti, kad fotografas atsitiktinis ir nenorintis trukdyti, tačiau pamatė gražų momentą. Tai tarytum ne nuotrauka, o tiesiog žvilgsnis.

Getter, mėnulio nuotraukoje gražios debesų spalvos, bet tik tiek.. O vaikiukų nuotraukos turbūt negalėčiau pavadinti portretuku. Galbūt tai du portretai, nes abu veideliai turi lygiareikšmę vertę žvelgiant iš šalies, nesvarbu kad vienas ryškus, o kita ne. Abu vienodai apšviesti ir abu vienodai traukia akį g.gif Pati kompozicija taip pat nėra dėkinga. Lyg ir norėtųsi berniuko daugiau matyti g.gif Ir dar - kažkas daryta su PS, nes veidai tarytum lengvai tapybiški. Trūksta natūralumo. Gal veidus traukei iš šešėlio su highlight - shadows?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 29 sausio 2008 - 10:45
Vvvvv aciu tau 4u.gif uz tai kad radai laiko mano tokiam darbui 4u.gif juk as suprantu kad negaliu ir nemoku ir....net nezinau... rankos tiesiog neranda kaip aprasyti savo busena, nemoku as savo jausmus issilieti, viskas lieka viduje. Bet tavo zodziai tiesiog stumia mane atsikelti ir eiti pirmyn, bandyti dar ir dar 4u.gif Ieskoti, mokytis ir nenusiminti. O nenusiminti labai labai sunku, kai tu vienas luzeris smile.gif
P.s. man krize doh.gif tuoj praeis.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 09:11)
Su atsiuntimu i Svedija <..>

kurioje svedijos vietoje gyveni? Vis dar prisiminimai man apie sia sali neisdildomi. Malonu viena diena stebeti zaliuojancius laukus, o kita diena jau braidyti po pusnis iki bambos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:06)
kažkada turėjau ir aš tokią svajonę... Išsipildė.

Skanuota iš juostelės su tam nepritaikytu skaneriu  smile.gif  Plačiajuostę atpažino kaip 35mm, tai rodos kaip Inc prie savo autoportreto rašė, kita pusė nesigavo  lotuliukas.gif
Bet planuoju atspausdinti šią, tik neaišku kada. Kai turėsiu - parodysiu normalų variantą. Tiesa, per stiklą fotografuota, nenorėjau trukdyti ceremonijos su savo fotoaparato garsais  smile.gif
p.s. rėmeliai per platūs, bet jau nebetaisysiu. Tebūnie tokie. Kai kelsiu gerą variantą tada pasistengsiu uždėti tai nuotraukai tinkamus.

user posted image

Desiree, taip nuotrauka truputi krenta i šoną, bet akimirką užfiksavai gražiai..stulpas čia per daug nemaišo..keisti man tie žmonės, kurie sako, kad nuotrauka turi būti aiški, vos tik į ją pažiūri, oj tada kaip būtų neįdomu.. blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 07:51)
Dar vienas portretas is slapios serijos...viena jau buvau rodzius jei pamenat. Tik sis sako "Mama, gal jau gana...salta man" biggrin.gif  Si kart kadravau kvadratu.
user posted image

Graži ir šita, tik anoji labiau patiko, šita atrodo, lyg iš anosios iškirptas kvadratas..todėl is sako, kad truksta kažkokio akcento..norėtųsi, kad truputi skirtųsi nuo pirmojo varianto..Bet, ai, man gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 29 sausio 2008 - 13:54
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 29, 13:36)
kurioje svedijos vietoje gyveni? Vis dar prisiminimai man apie sia sali neisdildomi. Malonu viena diena stebeti zaliuojancius laukus, o kita diena jau braidyti po pusnis iki bambos smile.gif

Svedai tai vadina centrine Svedija (nes viskas auksciau Stokholmo jau siaure smile.gif ). Regionas Västragötaland - 100 km nuo Gioteborgo i siaure.
Gaila, kad siemet tu pusniu iki bambos nera ir panasu jau nebus sad.gif
Papildyta:
QUOTE(avytess @ 2008 01 29, 13:53)
keisti man tie žmonės, kurie sako, kad nuotrauka turi būti aiški, vos tik į ją pažiūri, nu sorry, oj, tada kaip būtų neįdomu.. blush2.gif

Oj, o dabar labai idomu smile.gif Kuo daugiau skirtingu nuomoniu, tuo idomiau. Juk taip? Ar ne? Jeigu visi visada plotu katuciu butu idomiau? Gali neatsakyt. Niekada neatsakai smile.gif
Atsakyti