Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:51)
kodėl, darbas daugiau nei į šeimos albumą. Viena nuomonė juk nieko nereiškia  4u.gif

Tai, kad daugiau nei i seimos albuma net netaikau su siuo kadru, tik norejau momentu pasidalinti 4u.gif

Getter, idomiai tas dangus, graziai. Kritikos del sios foto nesulaukis is manes...tik tiek, kad man graziai ziuris biggrin.gif
Antra nuotrauka....Mergyte pagrindinis objektas, nesiziuri ji man icentruota. Drasiai kirpciau berniuka lauk is kadro, lygiai su ta sienos/kampo linija ir daryciau mergaites kvadratini portretuka. Kompoziciskai tada daug geriau ziuretusi...bent jau mano nuomone 4u.gif

Pamirsau pamineti, valandos "mona lisos" portetuka....Labai gerai mano akiai, puikus modeliukas. Patiko ir tas saltas spalvu atspalvis. Kuo toliau tuo labiau dziugini mus savo puikiai portretais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 sausio 2008 - 07:24
Dar vienas portretas is slapios serijos...viena jau buvau rodzius jei pamenat. Tik sis sako "Mama, gal jau gana...salta man" biggrin.gif Si kart kadravau kvadratu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 00:45)
As su pora kadru...
"Rytinis portretas"
O cia siaip is pasivaiksciojimo....

Kaip visada, california, kaip visada smile.gif Laikas tau jau lipt ant sekančio laiptelio ir pamėgint kažką naujo. Su technika, spalvom ir kompozicija susitvarkai. Taigi pirmyn smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:06)
Skanuota iš juostelės su tam nepritaikytu skaneriu 

O man griuvimas netrukdo. Trukdo stulpelis ir virvė kaip tik ten, kur lydimas Mendelsono maršo pradeda žygiuoti žvilgsnis. Stulpas, gyvatė, maišosi po kojom smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 29, 02:26)
Noriu parodyti savo mėnulį  4u.gif

Na, mėnulis kaip mėnulis, tiesą sakant. Kaip fotografavai? Ar žinai, kad mėnulį galima fotografuoti iš rankos?

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 07:51)
"Mama, gal jau gana...salta man"

Man trūksta kažkokio akcento. Gal kokio guminio "cypliuko", plūduriuojančio fone smile.gif Nors kažin kur jis čia tilptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 29, 07:10)

O man griuvimas netrukdo. Trukdo stulpelis ir virvė kaip tik ten, kur lydimas Mendelsono maršo pradeda žygiuoti žvilgsnis. Stulpas, gyvatė, maišosi po kojom smile.gif

smile.gif Mendelsono valsas jau nuskambejo smile.gif Virvė turėtų mane sulaikyti, kad nedrįsčiau į Katedrą įsėlinti ir paparacinti 4u.gif
Na pasistengsiu greičiau originalą atspausti, tada bus vėlgi įdomi nuomonė. Apie pilną kadrą.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 28, 23:42)
šokių pilna tema, žiūriu - gal namų darbai apie šokį bręsta?
Sayonara, tavo nuotraukos patiko, pirmoji gal labiausiai (kadravimu), ir paskutinė savo išraiška, bet kažkaip pagalvojau, jeigu tai būtų ne šokančios pirmokės, o pvz., besitreniruojantys karatė mėgėjai, jaučiu, mano dėmesio taip nepatrauktų. Šiuo atveju man sunkoka atskirti pačias nuotraukas (šviesą, technines detales, kompoziciją) nuo modelių ir užfiksuoto veiksmo.

būtų geras.. tiksliau, nevisai geras, nes man tik ateityje nusimatytų vėl pas mergaites nevažiuoti smile.gif

o dėl pastabos. tikriausiai Tu teisi.. nepagavau esmės, kaip tą būtų padarę kiti.. bet tikiu, kad kada nors pagausiu wink.gif šiaip labai labai gera pastaba.. 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 29, 00:31)
sayonara, suzavejai savo darbais... neismanau as tu taisykliu, fokusu ir kt dalyku.. ziurejau ir vadovavausi tik jausmais....
mazylis sukele grazius siltus jausmus, gal prisiminimus...
o vat mergytes sokejeles........................... istirpau..... tos pirmos trys...... na pasaka!!!
tas rozinis ju pasaulis.. .toks siltas, toks nekaltas... toks artimas ir toks mergaitiskas..... na nemoku issakyti zodziais, bet matyt noriu to svelnumo siuo metu beprotiskai, todel tavo svelniausios nuotraukos tiesiog isikabino i sirdi.....
matau auganti savo vaika jose.... matau savo didelius norus matyti dukryte sokancia..... na tiesiog ziuriu ir man gera.... labai.....

tikiuosi prisijungtii  ax.gif prasom placiau apie savo planus!

ačiū, mieloji 4u.gif
apie planus, kai tik bus įgyvendinimo stadija, pranešim visoms.. 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 00:45)
Patiko sayonaros balerinos...Pirma gal labaiusiai, bet vel man erdveeeees reikia si foto, na labai gaila kad graksti mergytes kojyte taip negailestingai nukapota
As su pora kadru...
"Rytinis portretas"
O cia siaip is pasivaiksciojimo....
Papildyta:

ačiū.. nesiteisinsiu, kad taip ir turi būti. tiesiog nepataikiau.. doh.gif

pirmas portretas - kaip visada. kelių, sakei, metų metei butelį iš rankų ir ėmei fotiką? smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:06)
Skanuota iš juostelės su tam nepritaikytu skaneriu  smile.gif  Plačiajuostę atpažino kaip 35mm, tai rodos kaip Inc prie savo autoportreto rašė, kita pusė nesigavo  lotuliukas.gif
Bet planuoju atspausdinti šią, tik neaišku kada. Kai turėsiu - parodysiu normalų variantą. Tiesa, per stiklą fotografuota, nenorėjau trukdyti ceremonijos su savo fotoaparato garsais  smile.gif
p.s. rėmeliai per platūs, bet jau nebetaisysiu. Tebūnie tokie. Kai kelsiu gerą variantą tada pasistengsiu uždėti tai nuotraukai tinkamus.

user posted image

o man būtent tas stulpas patinka - Tu nesi šios šventės tiesioginė dalyvė, esi už ribos.. be stulpo būtų pakankamai įprasta vestuvių ceremonijos nuotrauka, o dabar tarsi stebi kažką užginto.

QUOTE(Getter @ 2008 01 29, 02:26)
Ir portretukas 
Kas jame negerai? Ko trūksta?

ne ko trūksta, o ko per daug. per daug berniuko.. 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 07:51)
Dar vienas portretas is slapios serijos...viena jau buvau rodzius jei pamenat. Tik sis sako "Mama, gal jau gana...salta man" biggrin.gif  Si kart kadravau kvadratu.
user posted image

oi, kaip čia dabar pasakyti.. šį kartą man trūksta erdvės virš galvos.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 06:51)
Dar vienas portretas is slapios serijos...viena jau buvau rodzius jei pamenat. Tik sis sako "Mama, gal jau gana...salta man" biggrin.gif  Si kart kadravau kvadratu.

žvilgsnis aišku prikausto. Gražios pečių, kaklo linijos ir apsritai, labai gražus jb. Švelnus tyras.. Bet kaip rašė ir Silwio, akcento kažkokio norisi.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 08:51)
Dar vienas portretas is slapios serijos...

man nieko netrūksta. viskas o.k. (nelabai tik upratau, kaip galima žiūrint pro ieškiklį 3:4 kadruoti "kvadratu"? nebent padarei "kaukę" ieškikliui...) tik mano LCD nekaip žiūrisi išdegę kaktos ir petuko plotai. bandyčiau high key arba šope šėšėlių/šviesų lygi pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 29, 01:26)

Ir portretukas  rolleyes.gif

mano akys žiūri į berniuką. O jis ne fokuse. Ir spalvos kažkokios keistos.
Kaip jau buvo patarta, karpyčiau ir aš. Arba kvadratu, tik mergaitę, arba palikčiau dešinę berniuko akutę, kažkiek nosytės ir lūpų ir horizontalią su abiems vaikiukais daryčiau. Nors aišku reiktų pabandyti. Gal taip ir nesižiūrėtų.
p.s. neklausk kitąkart kas blogai. Kai taip klausi tai ir pradedam žiūrinėti kas gi čia blogai kas gi čia blogai 4u.gif
Atsakyti
Sillwio, dekui 4u.gif Jauciu man truksta gero padrasinamo spyrio siknon... blush2.gif Todel malonu 4u.gif

Del "cypuko" prajuokinai biggrin.gif Idomus zodis thumbup.gif Nebelabai mes cypukais naudojames jau, juk didelis vyras, 3 metai biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 08:31)
oi, kaip čia dabar pasakyti.. šį kartą man trūksta erdvės virš galvos.. blush2.gif  ax.gif

O kodel taip......"kaip cia dabar pasakyti" unsure.gif Taigi ir dedu nuotraukas laukdama kritkos, o ne ko kito... unsure.gif(na keistai cia man nuskambejo... g.gif unsure.gif ) Taip ir sakyk, kaip pasakei, kad truksta erdves... mirksiukas.gif
Dekui, kad visgi pasakei 4u.gif situacija pataisoma, nes kadras smarkiai karpytas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 08:40)
O kodel taip......"kaip cia dabar pasakyti" unsure.gif  Taigi ir dedu nuotraukas laukdama kritkos, o ne ko kito... unsure.gif(na keistai cia man nuskambejo... g.gif  unsure.gif )  Taip ir sakyk, kaip pasakei, kad truksta erdves... mirksiukas.gif 
Dekui, kad visgi pasakei 4u.gif  situacija pataisoma, nes kadras smarkiai karpytas ax.gif

ok - trūksta erdvės..biggrin.gif anas portretas iškart prieš akis bac, kaip ten viskas ok buvo. norom nenorim imi lyginti, nes kartą jau matytas panašus vaizdas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 01 29, 08:34)
man nieko netrūksta. viskas o.k. (nelabai tik upratau, kaip galima žiūrint pro ieškiklį 3:4 kadruoti "kvadratu"? nebent padarei "kaukę" ieškikliui...)

Taigi kadravau karpydama lotuliukas.gif blush2.gif
O isdegusiu plotu pas mane nesimato... doh.gif Taip, petukas ir kakta turi sviesesnius plotus, bet be isdegimo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 08:43)
ok - trūksta erdvės..biggrin.gif anas portretas iškart prieš akis bac, kaip ten viskas ok buvo. norom nenorim imi lyginti, nes kartą jau matytas panašus vaizdas.. 4u.gif

Pirmajam buvo siulyta sumazinti erdve, va emiau ir pabandziau biggrin.gif

Pas mus sninga...kazkas idomaus ir neiprasto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 29, 08:31)
o man būtent tas stulpas patinka - Tu nesi šios šventės tiesioginė dalyvė, esi už ribos.. be stulpo būtų pakankamai įprasta vestuvių ceremonijos nuotrauka, o dabar tarsi stebi kažką užginto.

Nu pasigincykim smile.gif Supratau tavo minti. Tokiu atveju, manau, stulpas turetu buti kiek ryskesnis ir neatrodyti kaip atsitiktine detale kadre smile.gif
P.S. cia mano problema, bet nemegstu nuotrauku "datempti" iki minties. Man turi buti atvirksciai - paziuri i nuotrauka ir aisku kas buvo noreta parodyti.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 08:55)
O isdegusiu plotu pas mane nesimato... doh.gif

Nesimato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 29 sausio 2008 - 09:05