QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 28, 23:42)
šokių pilna tema, žiūriu - gal namų darbai apie šokį bręsta?
Sayonara, tavo nuotraukos patiko, pirmoji gal labiausiai (kadravimu), ir paskutinė savo išraiška, bet kažkaip pagalvojau, jeigu tai būtų ne šokančios pirmokės, o pvz., besitreniruojantys karatė mėgėjai, jaučiu, mano dėmesio taip nepatrauktų. Šiuo atveju man sunkoka atskirti pačias nuotraukas (šviesą, technines detales, kompoziciją) nuo modelių ir užfiksuoto veiksmo.
būtų geras.. tiksliau, nevisai geras, nes man tik ateityje nusimatytų vėl pas mergaites nevažiuoti
o dėl pastabos. tikriausiai Tu teisi.. nepagavau esmės, kaip tą būtų padarę kiti.. bet tikiu, kad kada nors pagausiu
šiaip labai labai gera pastaba..
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 29, 00:31)
sayonara, suzavejai savo darbais... neismanau as tu taisykliu, fokusu ir kt dalyku.. ziurejau ir vadovavausi tik jausmais....
mazylis sukele grazius siltus jausmus, gal prisiminimus...
o vat mergytes sokejeles........................... istirpau..... tos pirmos trys...... na pasaka!!!
tas rozinis ju pasaulis.. .toks siltas, toks nekaltas... toks artimas ir toks mergaitiskas..... na nemoku issakyti zodziais, bet matyt noriu to svelnumo siuo metu beprotiskai, todel tavo svelniausios nuotraukos tiesiog isikabino i sirdi.....
matau auganti savo vaika jose.... matau savo didelius norus matyti dukryte sokancia..... na tiesiog ziuriu ir man gera.... labai.....
tikiuosi prisijungtii
prasom placiau apie savo planus!
ačiū, mieloji
apie planus, kai tik bus įgyvendinimo stadija, pranešim visoms..
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 00:45)
Patiko
sayonaros balerinos...Pirma gal labaiusiai, bet vel man erdveeeees reikia si foto, na labai gaila kad graksti mergytes kojyte taip negailestingai nukapota
As su pora kadru...
"Rytinis portretas"
O cia siaip is pasivaiksciojimo....
Papildyta:
ačiū.. nesiteisinsiu, kad taip ir turi būti. tiesiog nepataikiau..
pirmas portretas - kaip visada. kelių, sakei, metų metei butelį iš rankų ir ėmei fotiką?
QUOTE(Desiree @ 2008 01 29, 01:06)
Skanuota iš juostelės su tam nepritaikytu skaneriu
Plačiajuostę atpažino kaip 35mm, tai rodos kaip Inc prie savo autoportreto rašė, kita pusė nesigavo
Bet planuoju atspausdinti šią, tik neaišku kada. Kai turėsiu - parodysiu normalų variantą. Tiesa, per stiklą fotografuota, nenorėjau trukdyti ceremonijos su savo fotoaparato garsais
p.s. rėmeliai per platūs, bet jau nebetaisysiu. Tebūnie tokie. Kai kelsiu gerą variantą tada pasistengsiu uždėti tai nuotraukai tinkamus.
o man būtent tas stulpas patinka - Tu nesi šios šventės tiesioginė dalyvė, esi už ribos.. be stulpo būtų pakankamai įprasta vestuvių ceremonijos nuotrauka, o dabar tarsi stebi kažką užginto.
QUOTE(Getter @ 2008 01 29, 02:26)
Ir portretukas
Kas jame negerai? Ko trūksta?
ne ko trūksta, o ko per daug. per daug berniuko..
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 29, 07:51)
Dar vienas portretas is slapios serijos...viena jau buvau rodzius jei pamenat. Tik sis sako "Mama, gal jau gana...salta man"
Si kart kadravau kvadratu.
oi, kaip čia dabar pasakyti.. šį kartą man trūksta erdvės virš galvos..