QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 11, 18:23)
As tai uzverdu ismirkytas perlines kruopas, bulviu, morku ir agurkeliu griezinelius (dedu marinuotus agurkelius, ne raugintus, tada jie tikrai minksti buna), tada pakepinu mazais gabaleliais pjaustyta mesyte su svogunais ir supilu i verdanti puoda, gausiai prieskoniu, ir butinai astraus astruteliausio pomidoru padazo nepagailiu. Ir viska gerai gerai isverdu. Ech, seile nutyso berasant...
Aš,perlines kruopas kartais pamerkiu iš vakaro,bet.. pasitaiko ir,pamiršti,tuomet gerai nuplaunu,ir,užvirus nupilu tą vandenį.
Jeigu verdu agurkinę sriubą aš perlines kruopas verdu atskirame puodelyje,sultinys būna skaidrus,o,ne tamsus.
Agurkus visad kepinu su morkomis ir,visad dedu ciberžolės,man ji priduoda gerą skonį ir,gražią spalvą.