QUOTE(qqte @ 2007 10 14, 17:41)
mano vyras labai megsta sitokia agurkine:
isverdu sultini is bet kokios mesos
tada i verdanti sultini dedu kubeliais pjaustytu bulviu ir ruduju ryziu, druskos, pipiriuku...
kai isverda bulves ir ryziai, tada dedu stipriai raugintu agurku pjaustytu kubeliais, bet bulves turi but minkstos nes kitaip rugstis sutrauks krakmola ir jos bus neskanios...paverdu kol agurkai visai suminksteja ir sudedu ant sviesto kepinta tarkuota morka ir smulkinta svoguna(kepinu kartu ir butinai ant sviesto)
kuo agurku daugiau tuo sriuba skanesne, nes mes megstam rugscia
isverdu sultini is bet kokios mesos
tada i verdanti sultini dedu kubeliais pjaustytu bulviu ir ruduju ryziu, druskos, pipiriuku...
kai isverda bulves ir ryziai, tada dedu stipriai raugintu agurku pjaustytu kubeliais, bet bulves turi but minkstos nes kitaip rugstis sutrauks krakmola ir jos bus neskanios...paverdu kol agurkai visai suminksteja ir sudedu ant sviesto kepinta tarkuota morka ir smulkinta svoguna(kepinu kartu ir butinai ant sviesto)
kuo agurku daugiau tuo sriuba skanesne, nes mes megstam rugscia
aš taip pat verdu, tik vietoj ryžių dedu perlinių kruopų